Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No, pa je…

No, pa je…

yap,, poučno muca in prisrčno ! 🙂

lp, zajček

Ojla Zajček 🙂 Dobro jutro 🙂 ja potepuštva bo počas konec 🙂 Jutri se nam začne… vse jovo na novo… Lep dan, pa ne preveč mraza v tem gozdu 🙂

Dobro jutro in pozdrave tud ostalim, ki bodo danes še pokukali sem gor 🙂

Jani

Ja, vse jovo na novo, tudi meni ):
še malo bi rabila, kakšen teden, pa bi mi bilo dovolj !

Oki, Jani, pa plavajva še danes naprej, do jutri , pa, pa .

hihi..ahh ne ga no stašit..******

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja, muca, ko se pa boji, da bo izgubil delo. Samo če je na starega leta moral delati, bo zdej garal ko zamurc, no. :)) Ja, saj to on hoče, da ne bo brez dela..

Vidiš ga vrabca, res je cartiš in prijazno, predvsem pa praktično za njihove vremenske razmere.. Si predstavljaš, da se bi oni kušvali po francosko pri minus štrdeset, pa da zamrzneta z jezicki skupaj,hehe..Tako pa se lepo podrgneta z noski, pa zkkkkk v iglu, se boljš pa v škrinjo..,hehe..

Mislite le mirne misli, Pepi

Ma, vidim, da ti ne mores iz svojega kozuscka, pa skoz mislis na male zajcke in piscancke.. Danes se pozabi na njih, saj bodo jutri sami pozvonili, brez brige…

Na, evo pepi, pa imam spet razlog za žalost.
Preberi temo na srednjih pod Berni išče pomoč !!!

pa, pa zajček

Sem si sel prebrat. Zal, ne morem pomagat, ker večina mojih znancev že ima pse..Najbrž tudi lastnikom ni lahko, zagotovo je pes postal v petih letih član družine..Ne bodi žalostna, dokler za Bernija obstaja upanje..Si pa naredila korak, da se upanje poveča..

Ma ravno meni pride taka stvar v roke, da se potem sekiram!
Če bi se jaz selila, bi vzela peseka s seboj, pa čeprav v eno samo sobo, jo ni stvari, ki bi mi preprečila. Uboga živalca, po tolikih letih, ma tip ga je peljal na kliniko, pa ga niso hotel za večno zaajat. Ma kje ma ta človek srce, da ga ni sram !!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close