Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No more idiots

No more idiots

i know both sides very well https://www.instagram.com/reel/DKKIfSJIl_B/?igsh=Mm1yamI5Y2V1eW4z .

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7780, 06.08.2025 ob 20:25

i know both sides very well https://www.instagram.com/reel/DKKIfSJIl_B/?igsh=Mm1yamI5Y2V1eW4z .

Ah ja. Ponavadi je tako, da ena izgleda bolje, druga se šlepa nanjo in bi ji najraje vrat zavila, ker dobi moško pozornost. Če sta dve zares prijateljici, gresta ven zato da skupaj čas preživita in ali moški pristopijo do obeh ali zavrneta družbo. Takih je malo. Se še vedno spomnim kako sta me dve imeli radi, sem bila “njuna”. Zdaj se mi same neke drolje lepijo in potem tekmujejo z mano. Skurjena ko čik in potem naj še to prenašam. Saj bo samo še betek ostal od mene.

ni blo o tem govora. nekej drugega je poanta.

drugace pa o tem kar govoris, previdno izbiraj druzbo. kaj naj ti recem. saj se vsaka slaba stvar ali ljubosumje cuti in pac ne nadaljujes takih odnosov.

sem pa imela vcasih eno tako ljubosumno prijateljico. je zelo dobr zgledala in tudi vedno kot jaz zrihtana. ampak veckrat se je v druzbi zgodil, da sem jaz imela vec pozornosti in prav od takih, ki so bili tudi njej vsec. ker sva mele zelo podoben okus za moske (kar pri prijatlcah, ko smo se malo mlajsi, ni prav dobra stvar ?)

ceprav vse ostalo je blo super, ampak ko je do teh stvari prislo, se je pa cutilo ljubosumje, potem se je pa zacelo ponavljanje za mano, da bi podobno meni zgledala ? (ni slo v ekstreme, ampak so tudi drugi opazli)

ceprav glede lepote ce sem iskrena, je meni ona bila lepsa, ampak jaz vem da sem vedno, kakor tudi zdaj, imela “tisto” nekaj kar privlaci. to pa ona nima.

sedaj razumem na drugacen nacin, zakaj je tako bilo. manjkalo ji je malo samozavesti in nekega samozavedanja, ceprav nikoli ni tako izgledalo, ampak jaz sem vedela, ker sva se dosti o tem pogovarjale in tudi ni bilo tezko ugotoviti, vsaj meni. glede nekih postopkov.

tudi jaz nisem bila popolna, kar se tice najinega odnosa, tako da tudi zdaj ni nobene slabe volje med nama, ona ima druzino. slisimo se dostikrat in vse kar je bilo prej, se samo smejimo temu.

starejse zenske, ki so taksne, pa ne bom komentirala. zaostale v razvoju. ali pa niso dale cez to mladost in niso imele pozornosti, pa sedaj morajo tekmovat. bolano. tekmujes lahko samo sam s sabo, drugace samo svoje nesgurnosti kazes??‍♀️ vsaj jaz tako gledam.

zato tezko razumem tolk ljubosumja in negative, ker pac jaz nisem v tem. itak pa zberes sebi podobno druzbo in kaksne take zenske jaz vidim takoj, tako da samo kilometer stran od mene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close