Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem No ..koliko

No ..koliko

je klanec na začetku ceste na grad? Še malo bolj strmo imam jaz 100 m ceste pred bajto ..Kupujem avto in me zanima kaj priporočate ,da bom brez problemov tudi ob manjšem snegu gor prilezla?Iščem pa manjši avto ranga clio(tega še najbolj poznam).
.
lp

Kupi avto, ki nima vgrajenega ASR sistema, sistema proti zdrsavanju.

Meni se tisto niti ne zdi kakšen poseben klanec (ker je naša cesta še bistveno bolj strma, he he). Za zdaj je po njej prilezel še vsak, če ni bilo ledeno ali zasneženo. Mogoče subaru justy s pogonom na vsa štiri?

Gobica kako pa vozite v snegu? Jaz imama problem v snegu – še posebej ker je odcep k hiši skoraj pravokotno na cesto – pa tam je še najbolj strmo.
lp

Koliko »cekinov« nameravaš odšteti? Če kupuješ za manj denarja je odličen npr kakšen starejši SUBARU, SUZUKI ali pa FIAT PANDA – vsi s pogonom 4×4. Za več »cekinov« pa je tudi ponudba večja in pestrejša.

LP, Škorpjon

Ja malo prej bo treba vstat,cesto spucat avto kupis po lastni izbiri in malo vec das za boljse zimske gume pa bo!

He he, v tem primeru avto ponavadi pustimo ob glavni cesti… in ga gremo iskat, ko splužijo in posujejo (nissan sunny karavan, 1,6, 66 kW – zelo lahek avto glede na velikost in razmeroma visok, zato ga takoj odnaša). S kakšnim subarujem pa prideš res povsod.

New Report

Close