Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika No, kaj boste pa danes skuhale?

No, kaj boste pa danes skuhale?

Danes sem pa jaz popolnoma brez ideje, kaj bi 🙂
Nekaj razmišljam o sirni piti, ampak nevem, če bom imela dovolj časa, da to nardim 🙂

Kaj pa ve?

a sama delaš testo za sirnico? js včasih kr kupim že pripravljeno testo, skuto, pa zmečem skupi pa je…sploh ne vzame dost časa…čeprav ni tolk dobra kot “taprava”

Drgač pa tudi js nimam nobene ideje…no ti si mi dala eno. 🙂

Pri nas bo pa danes ješprenjček-paše ob takem vremenu.

Jaz pa bom danes pripravila otrokom najljubšo hrano, testenine, golaž in veliko skledo zelene solate

mi že dva dni otepamo segedinar, in če ne bo nič sončka za energijo, ga bomo zgleda še trejtjii dan. Seveda z različnimi prilogami 🙂

Mi bomo jedli lazanjo in radič v solati.

“Faširane šnicle”, pire, bučke v omaki in solata.

Nardim tako kot je v od Jamija knjigi. Je kar hitro >:)

Ja točno segedinar.
Pa polento zraven. meni bi tudi kaj takega pasalo.
Sem se fajn prehladila včeraj… 🙁 me kuha in to, tako, da segedinar bo zakon 🙂
Moram edino zelje kupiti 🙂

Fižolovko in rižev narastek:)
Včeraj smo imeli mesno musako in solato.
Jutri??

mulo in jezični ajmuht…:))))

:))))

Zraven segedina polenta? Meni gre najbolj k segedinu kruh.

Pri nas pa bo zelenjavna juha.

Ja jaz naredim pečeno in nama full paše zraven 🙂

Jaz pa naredim poleg segedina vedno maslen krompir (slan krompir v kosih) ali pa pire krompri, nam full paše zraven.

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Joj, že dolgo ga nismo… dobra ideja, pa še krompirjeva polenta zraven !!:-))) Krasno!

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

zeljne flikice:-)

že cel teden vsi to sanjamo 🙂

Spet ne bom kuhala. :)))))))))))
Ti pa res nisem v pomoč. 😉

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

zelenjavna juha, gobova rižota in velika skleda zelene solate. njama

Segadinar in krompir.Včeraj krompirjev golaž in zelena solata.

Haha očitno bo segedin party 🙂

same vegetarijanke… pri nas danes moški kuha – svinjska rebrca in krompir v pečici + solata

Špinačna lazanja-to imajo otroci najraje in mešana solata.
LP Neza.

neza5, a se ti da napisati na kratko, kako pripraviš špinačno lazanjo. Bi jo sama tudi z užitkom probala.

Pri nas golaž in polenta ali makaroni, zelena solata in za sladico puding na biskvitu s smetano 🙂

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

http://www.mojirecepti.com/recept/piscancji-golaz-s-papriko.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close