NO JA njegova večna blamaža,ruska vojska
Spet si pobegnil v tisti temi, ki so jo premaknili v Politični čvek.
Torej ti si do te mere narcističen in mejno osebnostno moten egoist, ki nikdar v življenju ne zna priznati svoje napake, torej da si mimo udaril in ne veš o čemu govoriš… da si se zapletel. Poleg tega, da gejem govoriš kakšno je v resnici življenje in drugim ljudem, da ne obstajajo(biseksualcem), ker ti jih bolj poznaš kot oni sami sebe. Totalen sociopat.
JA SPRAŠUJEM TE ZA PREJŠNJIČ, ker ne vem zakaj naj sploh grem brati, kar si mi napisal dopoldne v današnji temi, DA BO POTEM EDINI REZULTAT TEGA, da ko te bom postavil pred dejstva, boš začel užaljeno bevskati, dobival napade užaljenega ega, se začel kar izmišljevati stvari, da bi mi negiral, odgovarjati nekaj tretjega in ko te bom brezkompromisno postavil pred dejstva BOŠ HINAVSKO POBEGNIL, strahopetec podmukli kakršen si.
Tako kot je to pri tebi v zadnjih letih že tolikokrat zgodilo, da ne morem prešteti.
Pa ne moreš imeti kompetentne debate z tako zelo osebnostno moteno in NESPOSOBNO osebo kot si ti.
Ne, ne pač ne morem preskočiti na vedno novo debato, vsakič ko ti izpadeš DEBIL, samo zato, da tvoj PONIŽANI IN OSRAMOČENI EGO ne bi preveč trpel❗
Torej;
Koki?????, 05.08.2025 ob 08:44
no ja, 05.08.2025 ob 08:15
Kura, spet si vse narobe razumel. Tudi če je res, da se v vojnih razmerah ruski vojaki med seboj dol dajejo, je to vedno bilo in vedno bo. Nima to veze z biseksualnostjo, to so deviantne situacije, ko ni možnosti za hetero seks in ob popolnem pomanjkanju tega pride do sproščanja frustracij, ki se oblikujejo skozi spolno slo na isti spol – pač na nekoga, ki je pri roki. Večinoma nobene veze s seksom, ampak z nadvladovanjem šibkejšega. Kot v zaporih. Tipom ki ga porivajo drugim tipom v rit, uni pa trpijo, pride zaradi tega, ker uživajo v ponižanju drugih. V reali taki tipi uživajo v nasilnem seksu z žensko in jo imajo radi v podrejenem položaju. To jih še najbolj vzburja. Ali pa zaradi vseh frustracij v zaporu in nemoči zaradi odtegnitve svobode sproščajo te frustracije tako, da seksualno ponižujejo šibkejše od sebe. Ti pa mešaš te občutke z navadnim seksualnim vzburjenjem med dvema pedroma. Kot vedno spet vse mešaš in napačno razlagaš. Ehhh….
“NO JA”,
kako naj z teboj debatiram o čemerkoli, če pa si kot oseba strahopetna pička, ki takoj pobegne ko dobi argumente? ?
Vsak normalen opazi, da sem edino jaz tisti, ki se v najinih debatah potrudi razložiti stvari, ki ponudi podlago za svoje trditve in razlago.
Ti si pač zgolj psihopat, ranjen narcist, ki si niti enkrat nisi upal odgovoriti kakšne so tvoje kompetence. Iz svojega psihopatskega ega vsiljuješ neumnosti, ki nimajo nobenih temeljev na izkušnjah.
In na drugi strani tvoj primitivizem “to je tako, ker jaz tako pravim” in potem tvoje neskončno bevskanje iz tvojega užaljenega ega, da imaš ti prav. Ko te prosim, da to opredeliš, ko te prosim, da podaš razlago, ki je z dejstvi in argumenti, ki temljijo na psihologiji podkrepljena, tega ne narediš!
……………………..
tole si mi napisal NO JA:
Edino to morda: iz konteksta si vzel to, kar sem rekel glede vpliva družbe na naša čutenja. Seveda družba vpliva na to, kako naj bi človek čutil in moral delovati. Govoril sem specifično o seksualnosti in homo ali hetero usmerjenosti. Po mojem mnenju družba na to nima vpliva. Tak se rodiš. Družba te sicer lahko prisili, da se poročiš z žensko, čeprav si peder, v sebi boš pa še vedno peder, družba gor ali dol. Ne more družba človeku dirigirati, da se mora vzburiti na žensko, če ga spolno privlačijo moški. Bo šlo razumevanje tega?
…………………..
Sprašuješ me, če bo šlo razumevanje tega kar si napisal?
Ne, razumevanje, tega kar specifično govoriš o homo in hetero usmerjenosti, ne bo šlo.
MI PA DOKAZUJE, EDINO TO DA SE POGOVARJAM Z IMBECILOM.
Imbecilom, ki je nesposoben razumevanja prebranega in zato ne zna niti odgovoriti.
Resno “NO JA”, tako šibkega se počutiš, da odgovoriš nekaj tretjega? ?
Res si ubogi.
Poglej, da te zdele vprašam, da če se po tvoje ne gre za osvobajanje žensk, da je potem posledično več žensk, ki jim je všeč moška homoerotika, kaj pa je potem tisto, zaradi česa je neki ženski všeč moška homoerotika. No če te zdele vprašam, bi se ti, ki si imbecil preprosto izmislil en razlog, kr iz nikoder ga bi potegnil, samo da bi mi negiral.
Zmislil bi si razlog, BREZ DA BI VEDEL KARKOLI O TEJ TEMATIKI ALI IMEL IZKUŠNJE.
Ker tako bebci delujete.
Ker si bolnik. Nakladač. Moten narcist.
In popolnoma nekompetenten sogovornik.
Še enkrat, vprašanje je bilo:
❓❗❓❗❗❓
PROBLEM PA JE, da kljub temu ne znaš pojasniti, zakaj potem, z osvobajanjem žensk, ko patriarhat izgublja moč obenem število žensk, ki jim je všeč moška homoerotika POČASI narašča, če po tvojem ni povezave med tema stvarema?
❓❗❓❗❓❗❓
Tvoje pojasnilo, je bilo, da družba, ne vpliva na ljudi kaj čutijo.
Zdaj pa trdiš, da družba vpliva na občutje in da je to letelo le na spolno hetero ali homo usmerjenost, na kero ne vpliva.
AMPAK TO NI BILO MOJE VPRAŠANJE❗❗❗❗
(z odgovorom se ne rabiš več truditi, ker ne rabim tvojih predvidevanj in izmošljotin brez podlage)
TOREJ TO NI BILO MOJE VPRAŠANJE. Odgovoril si nekaj tretjega. Si zabit a ne, hitro se zgubiš a ne, ZATO KER NIMAŠ BLAGEGA POJMA KAJ SPLOH PIŠEŠ IN KAJ HOČEŠ POVEDATI, KER NIMAŠ POJMA O TEH STVATEH!
Ker si samo en mali izmeček, ki so ga zjebali v otroštvu in tu izživljaš svojo narcistično osebnostno motnjo.
Torej a bo šlo, vprašam te za TE ŽENSKE, ti mi odgovoriš, da družba ne vpliva, na to kar ljudje čutijo. Jaz sem se ti le smejal in ti si se premislil in iznenada spremenil izjavo , da družba vpliva na to kako ljudje čutijo, ampak da si mi podal odgovor ali družba vpliva na hetero in homo usmerjenost in da po tvoje ne vpliva.
AMPAK NIHČE TE NI SPRAŠEVAL TEGA IN SPLOH NI BILO GOVORA O TEMU! ???
TOREJ TO NI BILO MOJE VPRAŠANJE. Odgovoril si nekaj tretjega. Si zabit a ne, hitro se zgubiš a ne❓ZATO KER NIMAŠ BLAGEGA POJMA KAJ SPLOH PIŠEŠ IN KAJ HOČEŠ POVEDATI, KER NIMAŠ POJMA O TEH STVAREH❓
Pa ti sploh več ne veš kaj pišeš, le še izživljaš svojo narcistično osebnostno motnjo in nič drugega.
Julij Cezar, 05.08.2025 ob 15:21
seveda je bil….nekakk je moral.prit na svet….saj se ni izvalil iz jajce hehe….glup je ko tocak…no ja mu je lepo razlozila, ze prej sem mu jaz pa teslo ne odneha….vedno se vraca po samarcino
Sploh ne vem o čemu govoriš, po šamarčino k tebi?
Ti in robi9, teoretika zarot lahko data meni intelektualno šamarčino?
?
Koki?, 06.08.2025 ob 09:02
Sploh ne vem o čemu govoriš, po šamarčino k tebi?
Ti in robi9, teoretika zarot lahko data meni intelektualno šamarčino?
?
ne ti debil , intelektualno samarcino si dobil ze od mene nestetokrat pa se te kurbla zabitega ne prime, torej dobis zdaj pravo samarcino da ti vbijem osnovni intelekt v kurjo glavo…hehe
Julij Cezar, 06.08.2025 ob 09:47
ne ti debil , intelektualno samarcino si dobil ze od mene nestetokrat pa se te kurbla zabitega ne prime, torej dobis zdaj pravo samarcino da ti vbijem osnovni intelekt v kurjo glavo…hehe
Ne vem o čemu govoriš, o kakšnih šamarčinah, saj niti intelekta ne opazim v tvojem pisanju. Vse je samo nek primitivizem in neumosti, kot da bi nekega vaškega pijančka poslušal.
Forum je zaprt za komentiranje.