Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek no fantje-moški

no fantje-moški

sej ta tema je verjetno že bila, pa vseeno………..bi vas pa prosila za iskrene odgovore

kakšna naj bi bila ženska po vašem okusu:postava, karakter…… da bi z njo šli v resno zvezo in s katero bi si recimo tudi nekoč ustvarili družino, se poročili…………

v glavnem, kakšni so vaši kriteriji???

pa mogoče še to, kaj si vi mislite o vse bolj anoreksičnih “modelih”, ki na narekujejo modo

hvala in lp pilar

Tista pri kateri začutim da bi bila
lahko mati mojih otrok.
To pove vse.

No zelo dobro vprašanje.To vemo,da 100% idealnih žensk ni,skoraj vsak moški pri ženski najprej pogleda obraz,nato ritko,potem pa gre z pogledom od nog navzgor in z očmi raziskuje.Glede idealnega partnerja(ženska)pa takole:Če je lepa in fotogenična ni rečeno,da bo tudi imela dober karakter ali pa obratno.Važno je kakšen pogled ima partnerka na življenje,da je pametna,zvesta in čim lepša.Nekateri gledajo tudi na materialno stanje,izobrazbo,službo,skratka okusov in želja je veliko,vsak pa ve,da je njegova najboljša. Glede manekenk,menim,da so nekoliko presuhe,kakšen kg gor in bi bile idealne.

zdej tko je s tem… marisatera zenska (ki ima kako kg prevec) bi rekla takim puncam ki so meni vsec da so anoreksicne, PA NISO!!
Za anoreksijo se govori takrat, ko je DOBESEDNO kost in koza, tega je ZELO malo, sploh pa na modnih pistah tega SKOR ni!
oky kaj je je men vsec:
-Vitka postav (atletska)
-Poslihtao podstresje
-Da punca ve kaj hoce v zivljenju (da ima cilje)
-da je polna energije
-je komukativna
-je 100% zvesta
-in da me ima rada
…moje misljenje…
SomeOne

pozabu neki ZELOOOOO vaznega napisat…
Pa to da punco ZACUTIM!!! da vem da je TOTO
ker sem ze imel punco, ki je imela vse zgoraj nasteto, samo je nisem cutil in sem vedel da to ni to, ceprav nisem vedel kaj mi ni oky, tko da nisem vec z njo… zal..
SomeOne

no od tega kar si napisal, ustrezam opisu kriteriju, mogoče nism tok ZELO vitka-glih prov (168/55,5), sam mi pa ni jasn kje ste pol taki moški ki iščete take ženske

ne vem no,

Res je !

Meni tudi…….

Hudiča, saj ni napisal samo mer.

OJJJJJ! Le anoreksične ne. Že mora biti bolj polne postave, Simpatična, Pametna ostalo pa se prirediš eden drugemu.
Pa veliko sreče!!!!!!!!

Pilar ne bluzi!
Nekaj je hudo narobe s tabo, da NAS sprašuješ za mnenje.
Vsak malar ima svoje uči in vsak kuhar svoj ukos, važno je samo kako se štekaš in da se imaš the best. Po 10 letih pa vidiš kaj si izbral, in če se jo imaš še vedno rad jo obdrži. JA, ja dragi šele po 10 letih začneš lahko ocenjevati, ne pa že drugi dan ko si jo snel, HUDO!!

Drugič nas rajši vpraši kaj pijemo Union ali Laško.

joj smeško pa si res smešen,
oprosti, no kaj piješ; “hajnikena” al zlatoroga

a veš niso vsi takega mnenja, kot ti naprimer

itak, če te pa tok mot, kaj sploh bereš oz. odgovarjaš

pa sploh sem na spolšno mislila

pa čist tko btw, mal poglej kako si napisu, same napake…………groza

pa ne VPIJ

men je pomenbno pri ženski da se štekam z njo in de me privlači….more ti bit najbolša frendica s katero se lahko vse pomeniš

Glej jo glej, ta mala je čisto podivjala. Na prvo sprašuje o svoji anoreksiji nato pa ti gre slovnico popravljat!!! HUDO!!
Bejba ne se sekirat s svoji koščeno postavo, pojdi si rajši jogurta s silikonom nafilat, pa bodo itak vsi dol padli.

Mimogrede pijem Union, YES!!

Akapulko a mogoče razmišljaš o spremembi spola.

Saj to nič takega, saj veš vsi različni vendar vsi enakopravni.

Žena da ti je frendica, ne me basta.

SomeOne jaz mam pa vprašanje za tebe, a si že našo tako punco?

evo me…

še enkrat smeško, nisi smešen

pa verjem mi da tud slučajno nisem anoreksična, niti na poti do anoreksičnosti ne, je pa še vedno tvoja slovnica v kur**

pa ne javlji se več s svojimi blesavimi izjavami, rajš pejt mal ven na zrak

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close