no fantje-moški
sej ta tema je verjetno že bila, pa vseeno………..bi vas pa prosila za iskrene odgovore
kakšna naj bi bila ženska po vašem okusu:postava, karakter…… da bi z njo šli v resno zvezo in s katero bi si recimo tudi nekoč ustvarili družino, se poročili…………
v glavnem, kakšni so vaši kriteriji???
pa mogoče še to, kaj si vi mislite o vse bolj anoreksičnih “modelih”, ki na narekujejo modo
hvala in lp pilar
No zelo dobro vprašanje.To vemo,da 100% idealnih žensk ni,skoraj vsak moški pri ženski najprej pogleda obraz,nato ritko,potem pa gre z pogledom od nog navzgor in z očmi raziskuje.Glede idealnega partnerja(ženska)pa takole:Če je lepa in fotogenična ni rečeno,da bo tudi imela dober karakter ali pa obratno.Važno je kakšen pogled ima partnerka na življenje,da je pametna,zvesta in čim lepša.Nekateri gledajo tudi na materialno stanje,izobrazbo,službo,skratka okusov in želja je veliko,vsak pa ve,da je njegova najboljša. Glede manekenk,menim,da so nekoliko presuhe,kakšen kg gor in bi bile idealne.
zdej tko je s tem… marisatera zenska (ki ima kako kg prevec) bi rekla takim puncam ki so meni vsec da so anoreksicne, PA NISO!!
Za anoreksijo se govori takrat, ko je DOBESEDNO kost in koza, tega je ZELO malo, sploh pa na modnih pistah tega SKOR ni!
oky kaj je je men vsec:
-Vitka postav (atletska)
-Poslihtao podstresje
-Da punca ve kaj hoce v zivljenju (da ima cilje)
-da je polna energije
-je komukativna
-je 100% zvesta
-in da me ima rada
…moje misljenje…
SomeOne
Pilar ne bluzi!
Nekaj je hudo narobe s tabo, da NAS sprašuješ za mnenje.
Vsak malar ima svoje uči in vsak kuhar svoj ukos, važno je samo kako se štekaš in da se imaš the best. Po 10 letih pa vidiš kaj si izbral, in če se jo imaš še vedno rad jo obdrži. JA, ja dragi šele po 10 letih začneš lahko ocenjevati, ne pa že drugi dan ko si jo snel, HUDO!!
Drugič nas rajši vpraši kaj pijemo Union ali Laško.
Forum je zaprt za komentiranje.