Najdi forum

NM-v3

glej..sm pršu gor da vidm kuk zdržiš…slabo..nč..nč.od.nč

vzel sem ti ziher enajst let življenja..radla še prt let–

ej uživaj v naslednih dneh…če en teden ti rožco prnesem,,koprivo za zadnji vzdihljaj…

nisem dubu dons veselja s tabo…grem nazaj na SČ…tam mam bulj korajžne ….se bom njih držu raj..

pa ne odgovarjaj tukaj…da mi ne boš še tle sramote delal…

Večje, kot si jo naredil sam sebi, ti ne more nihče…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

NM je za tebe CAR!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

HAHAHAHA. če bi ti samo vedel v koga s spuščaš. NM-v3 te poje ob čik pavzi, še za malico mu nisi dovolj.

bi verjel da čike malca…

lahko bi si prihranil delo z odpiranjem teme … jih je z mojim nickom v naslovu že kar nekaj ☺

gugl me pozna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

drug so itak nepomembn…sploh če jo sam odpreš…

googl pa itak vse sranje ven vrže….ga bi bilo treba mal kalibrirat..

koprive te čakajo..

nazdravje tvojemu kihanju .. umiri se, da se od mahanja ne prehladiš ☺

ostali: 10x za podporo NM-3w ma vas rad

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimivo, da se NM-3wjev prostaški govor začne šele pozno zvečer, približno ob 21:00 imate live broadcast. Takrat se ga verjetno napije od osamljenosti in depresije, forum je pa edina stvar, ki ga še tisti trenutek drži pri življenju.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

fuck you NM-v3

[youtube]idBhoV01ryo[/youtube]

evo pikec … tvoje priprošnje in molitve so se ti izpolnile.
Vse moje bejbe imajo ali menstro, ali opravke ali pa so obljubile ljubljenje svojim partnerjem ☺

lahko mi prideš obriti anus, jajca, tiča … pa še glavico boš medtem lahko sesal ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close