Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NM-3x carstvo: C) “svet modrih”

NM-3x carstvo: C) “svet modrih”

to so predstavniki carstva, ki oblikujejo javno podobo in mnenja, skrbijo za dostojnost občestva, delajo v korist carstva in svojo korist,

3,14-arstvo, delanje “megle” in laganje na debelo

Zgledati dobro, počutiti se odlično

Zastopanje kotišč in obvladovanje “parčkanja”

Svetovanje pri kreiranju odnosov s prijateljskimi asociacijami

Lobiranje za prevzeme in širitve

-.-.-.-.-.-.-.

funkcijo finansira vsak nosilec funkcije sam
velikost operativne ekipe in člane si izbira vsak nosilec sam
carju odgovarja s svojim premoženjem in življenjem

……………
funcija se podeli kandidatu, ki vplača največjo članarino

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odprl si 28 tem v dveh dneh.Pa vse skup ni nič pametnega.Kdo bi te razumel.

dej ti glej kaj sama tipkaš … pa preberi za nazaj .. tudi zajebancija NI od tvojih objav.
razen, da si jo dr.kaš na moje poste, teme … a sploh kaj drugega počneš??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

oh joj sirotlek bogi,ko si ti skozi dan na netu gnil,sem jaz prevozila 470 km čudovitega izletka:)) Pojma nimaš.

to bi bilo 2/3 poti do mojega šihta – v eno stran ☺
ampak, če se ti počutiš “superiorno” …. mi pa še nakaži 100€/ dan, da imaš zaradi mene tak občutek ☺

Izlet je eno in šiht je drugo.Me pa čudi kdaj imaš čas na netu viset in volan sukat,daj,daj…bedarije.

ko boš kaj več kot svoje luknje obvladala … se pa spet javi.
dej spokej se z mojih tem in postov, ker mi delaš sramoto.

Kar naj te bo sram da bedarije klatiš iz dneva v dan večje.Sam si sebi sramota.

zmeda skregana z logiko … pa še drugega kot “krasti” ideje ne znaš — še plagiatorska premjejka je boljša od tebe, ker je vsaj sodelovala v projektih, ki jih je šlampasto navajala ☺

haha katero idejo že? Navedi in ne klati bedarij zopet.Si že toliko star,da nebi smel biti cepec več:)

Včasih si je lepo zavrteti pesem od Zorana Predina – Bolj star, bolj nor

http://www.youtube.com/watch?v=U6wYr13DfEs

naj jo ima:))

Včasih si je lepo zavrteti pesem od Zorana Predina – Bolj star, bolj nor[/quote]
in Misonkka se stara 7×24/dan ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close