Najdi forum

nlp

Zanima me koliko jih v sloveniji verjame v nlp’?Pa je kdo imel kakšno bližnjo srečanje z njimi?Pred kratkim sem gledala film Bližnje srečanje četrte vrste… Milla Jovovich ..kao posnet po resničnem dogodku…in mi je dalo mislit pa še zvečer se bojim zaspat:((((

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

ne glej filmov po katerih morš mislit)))

ne glej filmov po katerih morš mislit)))[/quote]

HE HE ma če me privlačijo:)))

Ko imaš moškega zraven sebe, je pa to bližnje srečanje druge vrste…Pa te nič ni strah zaspati..:)

Drugače pa, sem sam precej skeptičen in če se sam ne prepričam, ne verjamem. Zaenkrat še nisem imel nobenega bližnjega srečanja z marsovci.

so srečanja z davkarijo. To so srečanja trinajste vrste. Pred njimi te niti Vsemogočen ne more rešiti.
Verjemte, davkarija predstavlja najhujše srečanje z izvenzemljskimi stvori.

Bližnje srečanje z Milo Jovović bi bilo za marsikaterega moškega verjetno precej prijetno. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

resna debata prosim!!!!!!

poglej si triologijo Nevidno zlo, od mille, tam je vse izmišljeno, te ne bo strah ponoči))

poglej si triologijo Nevidno zlo, od mille, tam je vse izmišljeno, te ne bo strah ponoči))[/quote]

ne, ne bom

a je kdo tuki za kaj resnega ali ne??

seveda smo resni)) pazi ko se srečuješ z neznanci))

he he vedno se pazim:))

seveda nismo sami v vesolju, a se ti ne zdi , kak potrata prostora bi bila, če bi bili sami v vesolju?

če te pa res zanima kaj na to temo pa poslušaj Hawkinga

ne bo dobro, če nas najdejo, preden mi najdemo njih

Stephen Hawking, eden izmed vodilnih znanstvenikov, je prepričan, da nezemljani obstajajo, hkrati pa meni, da je za človeštvo bolje, da z njimi ne išče stika. Britanski fizik trdi, da je vesolje sestavljeno iz več sto milijard galaksij v katerih je na stotine milijard zvezd in posledično Zemlja ne more biti edino mesto z živimi bitji.Mojim matematično naravnanim možganom te številke povedo, da je obstoj nezemljanov povsem racionalen. Pravi izziv mi pomeni premišljevanje o njihovem videzu,” pojasnjuje Stephen Hawking, ki je po študiju fizike doktoriral tudi s področja kozmologije na univerzi v Cambridgeu. “Tujci so lahko povsem preprosti organizmi, kot so na primer črvi, ki naseljujejo Zemljo že milijone let,” dodaja Hawking.
Hawking je prepričan, da bi človeštvo lahko v srečanju z nezemljani doživelo pravo katastrofo: “Če nas bodo obiskali, bo podobno, kot je bilo, ko je Kolumb odkril Ameriko. Vsi vemo kako so končali Indijanci

in nadalje trdi, če bog obstaja, je nedvomno ženska))

Jaz sem miren . . .Če bi nas obiskali nezemljani bi itak napadli najprej ZDA, zato ker bi jim šla na živce tista zastava, ki so jo postavili na Luni

ha ha en komentar od enega na portalu…pa še res je …

a to veš, ko so iz Nase panično klicali Kennedya, da so sovjeti pristali na luni in so jo začeli barvati na rdečo, pa jim kennedy odvrne, počakajte da končajo, potem pa pošljite gor naše in naj dodajo napis : Allways Coca-Cola)))

:)))))))

Itak te nlp-je vidjo samo v ameriki. Občasno se kakšen najde v rusiji pa na kitajskem. 🙂

Nekaj časa že nazaj sva z fantom bila ob jezeru okoli 11 zvečer. Prvič je fant videl zeleno svetlobo vsporedno letet z zelo veliko hitrostjo nato pa je izginilo. Nisem uspela videt, ker sem gledala v telefon, zato sem po tem brez prestanka gledala v nebo, ker me je zelo zanimalo, če se bo spet pojavilo. Za šalo sem uporabila laser in sem z laserjem svetila in nič ni bilo, zato sem čakala in pribl po 5ih minutah se je spet pojavila zelena svetloba. Podobno je kot zvezdni utrinek, vendar je letelo vzporedno z Zemljo z zelo veliko hitrostjo in nato v eni točki izginilo v temo. Ne vem kaj je bilo, vem samo to da ni bilo nekaj, kar lahko vidimo usak dan. Vrjamem, da nekaj obstaja tam zgoraj in da nismo sami. Sicer sem pravkar gledala omenjen film in morm reč, da me je zelo strah kakršnega koli srečanja, ker ne vem kaj lahko pričakujem. Me pa zanima, če kdo od tistih, ki si je ogledal ta film (bližnje srečanje četrte vrste) vrjame tej psihologinji in splošno mnenja.

Lp.

Nekaj časa nazaj sem gledal oddajo na discovery, kjer so se v Veliki Britaniji odločili, da bodo raziskali vsa taka opažanja, kot je bilo tvoje, kjer so ljudje ravno tako trdili, da so videli NLP, …in veš kaj so ugotovili: čisto za vsako stvar so dokazali, da to ni bil nlp, ampak nekaj povsem običajnega (letalo, utrinek, karkoli že).

Vesoljci najbrž obstajajo (saj so ugotovili, da ne nevem koliko zemlji podobnih planetov), ampak so tako oddaljeni, da niti pod razno ne bi prišli do nas. Recimo najbližji galaksija Andromeda je od naše oddaljena 2,6 milijona svetlobnih let. To pomeni da bi za največjo možno hitrostjo do nas potovali 2,6 milijona let – kateremu vesoljcu pa se to da 🙂 Če so vesoljci pametni zagotovo ne bodo šli na tako dolgo pot, da bi nas napadli, ali nam naredil kaj slabega, če so pa neumni, pa itak nimajo vesoljskih raket/krožnikov 🙂

Tako da brez skrbi, zagotovo noben zemljan nikoli ne bo videl vesoljca.

Vesoljci najbrž obstajajo (saj so ugotovili, da ne nevem koliko zemlji podobnih planetov), ampak so tako oddaljeni, da niti pod razno ne bi prišli do nas. Recimo najbližji galaksija Andromeda je od naše oddaljena 2,6 milijona svetlobnih let. To pomeni da bi za največjo možno hitrostjo do nas potovali 2,6 milijona let – kateremu vesoljcu pa se to da 🙂 Če so vesoljci pametni zagotovo ne bodo šli na tako dolgo pot, da bi nas napadli, ali nam naredil kaj slabega, če so pa neumni, pa itak nimajo vesoljskih raket/krožnikov 🙂

Tako da brez skrbi, zagotovo noben zemljan nikoli ne bo videl vesoljca.

Se strinjam s tem kar si napisal/a vendar ni rečeno, da se svetlobne hitrosti ne da prekoračiti in kaj če imajo prav takšna plovila?.. nikoli ne veš.

Kako to misliš da ni rečeno – kdo pa ni rekel? Jaz vem samo za enega, ki je rekel, da se svetlobne hitrosti ne da prekoračit, in od tega je že 50 let, in do danes ni nihče ugotovil da temu ni tako.

Kaj pa če jih nimajo prav takšnih plovil? Uredu je če fantaziraš, ampak naj ostane pri fantaziji. Do sedaj so znan dejstva taka kot so. Kaj pa če jeseni jabolko ne bo padlo iz drevesa na tla, ampak bo zletelo v nebo – nikoli ne veš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close