Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nlb zaposlitev

nlb zaposlitev

Dela kdo na tej banki pa me zanima kake plače imajo na bančnih okencih,pa urnik,vzdušje?

Vedno večji plani, ogromno znanja, ki je slabo cenjeno, plača za začetek zelo slaba.. Vzdušje v večini poslovalnic napeto, ni timskega dela, individualizem, kapitalizem.
Povem tako kot vidim po 32 letih dela v NLB.
Predvsem primerjava s prvimi leti, ko si nekaj pomenil s svojim znanjem, ko si pomagal ljudem iskati rešitve, ko smo si med seboj pomagali… Ni primerjave. Ampak je morda kje drugače? Kapitalizem pač.

Če te vzamejo nikar ne zavrni. Tudi če ti ne bo ustrezalo, je zaposlitev v NLB zelo koristna za tvoj CV. Osnovna plača je nizka, ampak sposobni si jo lahko kmalu povečajo. Res je treba delati, ampak imaš tudi službe, kjer se raztrgaš zastonj, v NLB vsaj nekaj dobiš zato. Če si sposobna, seveda.

To je res. Imam 2 frendici, obe zapustili NLB cca 4 leta nazaj in bp dobili drugo službo. Ena je imela celo 3 ponudbe na izbiro, kar je dans skor misija nemogoče. Aja, pa obe s končano V.stopnjo.

Kot zaposlena v NLB-ju – stanje v poslovni mrezi katastrofalno, uničujoče za psiho, nespoštovan, plače mizerne-vsaj za to kaj vse moraš potrpeti…plani nenormalni…..in še bi lahko naštevala.
Moja največja življenska napaka, da sem sprejela službo v NLB-ju.

Koliko pomeni v eurih mizerna plača? In kaj se zgodi, če plani niso doseženi, razen da pritiskajo na zaposlene, da jih je potrebno doseči? So kakšne posledice?

Kakšna je plača? Vidom, da iščejo.

Na okencu, to misliš blagajno? Plača je minimalna in par eurov je še dodatka na blagajniški riziko.

Po razgovoru in testih DNLA..cakam ze 10dni na kaksen njov odgovor. A odgovorijo, pa ceprav se ne odlocijo zate(ceprav so mi na razgovoru povedli,da odgovor podajo v vsakem primeru)? V koliksnem casu?

Hvala

Če si prišla do DNLA testov si že zelo daleč – ne bodi preveč nestrpna, saj se v NLB v kadrovski zadeve odvijajo zelooo počasi. So pa na blagajnah plani vedno večji, veliko živčnosti tako da…

No pa se jst prispevam svojo zgodbo v nlb-ju. Plani izredno visoki, iz kvartala v kvartal se visajo. So doseglivi, ampak se moras skor rastrgat, da jih dosezes/presezes . Kdor ni v tem nerazume. Psiha je mocna. Delas od 8 do 17:30. Tut umes. Dela nikoli ne nrdis do konca. Placa je premajhna glede na obseg znanja in da te med tedom ni nc doma!!! In na koncu ostanes sam. Je vredno tega?ne ni!!! Lp

a ni NLB družini prijazno podjetje – polni certifikat?

Očitno si s certifikati v kapitalizmu človek lahko samo rit obriše

a ni NLB družini prijazno podjetje – polni certifikat?

Očitno si s certifikati v kapitalizmu človek lahko samo rit obriše
[/quote]

Razni certifikati družini prijazno podjetje, naj delodajalec ipd. so del PR programa pranje možganov … kako se pridobiva take in podobne certifikate je bolj ali manj znano. Med vrsticami povedano denar dela čudeže pri pridobivanju certifikatov.

Kar se tiče določenih bank je precej mobinga, precej fluktuacije … ponekod se je tudi sililo podrejene med vrsticami na rob nezakonitosti, grožnje itd. mafijska posla nadrejenih kjer se tudi BS ne upa nič narediti.

Tudi pri nas ni nič bolje, čeprav nisem na okencu. Groza, od doma grem ob 7 oh – domov pa nekje med 17 do 18.
Delo ni nikoli opravljeno do konca, pa vedno nam povedo, da nas je preveč….

na dveh drugih bankah je drugače. Vse je odvisno od tega, kdo jo vodi in v čigavi lasti je banka ( domača alli tuji kapital).

Razni certifikati družini prijazno podjetje, naj delodajalec ipd. so del PR programa pranje možganov … kako se pridobiva take in podobne certifikate je bolj ali manj znano. Med vrsticami povedano denar dela čudeže pri pridobivanju certifikatov.

Kar se tiče določenih bank je precej mobinga, precej fluktuacije … ponekod se je tudi sililo podrejene med vrsticami na rob nezakonitosti, grožnje itd. mafijska posla nadrejenih kjer se tudi BS ne upa nič narediti.
[/quote]

Daj prosim napiši, katere banke potvojem mišljenju so to.

Pa kakšni so to plani “na blagajnah” – Norme podelat hitro vrsto skrajšat, to je edini plan, ki bi ga moral blagajnik.
Aha, stranki ponudit cel kup drugih bančnih stvari, to so plani? Vsaka današnja stranka si bo to sama našla na spletni strani banke ali šla k svetovalcu v drugo vrsto in ne bo delala gneče na plačilnem blagajniškem šalterju, no. Blagajniki ne bi smeli imet nobenih planov ponujat storitev banke. Izguba časa in živcev tistih, ki stojijo v vrsti. Tekoče podelat vrsto in to je to.

da mi pa na šalterju naklada, a veste, da mate na voljo spletno banko ala Klik in Proklik? Ja, vem, jo imam že 5. leto – pa porkafleka, a ne vidiš ti tega v računalniku ti ne izpiše na ekranu ? Ne mi rečt, da vam ne pustijo dostopa do te informacije…..

Imal sem srečo in v kratkem zamenjal službo daleč stran od NLB .. neverjetno grozna izkušnja.
Tako kot pravjo so plani nenormalni, delaš cel dan, plača MINIMANLA ampak res dobesedno zajamčena minimalna plača + blagajniški riziko… zelo slabo vzdušje, tekmovalnost med zaposlenimi saj bi vsak rad dosegel plan in s tem “krade” stranke sodelavcem.. nato sledi kreg, zamere…
Vodstvo grozi z odpovedjo v primeru nedoseganja plana…
Resnično, iskreno svetujem, da se izognete zaposlitvi, če se le da.

Nekdo sprašuje kakšni so to plani … toliko in toliko plačilnih kartic (visa, mastercard, predplačniške..) prodat v kvartalu, potem klik-ov, mobilnih bank-klik in, vplačil v vzajemne sklade, limitov, postopnih varčevanj, novih osebnih računov, avtomobilskih zavarovanj, hišnih zavarovanj, nezgodnih zavarovanj, … NIKOLI DOVOLJ.. Res nenormalno… in to vsak kvartal znova …
Nikoli nisi dovolj “PRIDEN” .. saj samo en kvartal ne dosežeš plan in si že slab delavec ter na listi za “odstrel” …

Vidim, da je isti smorn kot v javni upravi na saltrjih. Pritiski, minimalne place. Sam kar je tle na banki se delavnik bl u pizdi… Bla pred parimi leti na zlo izcrpnem razgovoru. No ne obzalujem da nism prsla v ozji izbor.

A dela kdo v kontaktnem centru nlb-ja? Kako je tam? Kakšen je urnik, plača, delo, odnosi? Če ima kdo kakšne izkušnje – hvala.

Ima kdo odg. na predhodno vprašanje?

Tudi sam sem delal v bančništvu, v Skbju je plača v klicnem centru 700 EUR plus malca in prevoz (poleg tega so potem nagrade vsake tri mesece). Urnik dela je od 8-16h, včasih do 19h. V addiko banki pa približno 890 plus malca in prevoz(dobiš približno 1000 EUR). V NLB-ju pa približno dobiš ven okoli 850 EUR. Dela se pa 24/7. Govorim za 5. stopnjo izobrazbe.

Tudi sam sem delal v bančništvu, v Skbju je plača v klicnem centru 700 EUR plus malca in prevoz (poleg tega so potem nagrade vsake tri mesece). Urnik dela je od 8-16h, včasih do 19h. V addiko banki pa približno 890 plus malca in prevoz(dobiš približno 1000 EUR). V NLB-ju pa približno dobiš ven okoli 850 EUR. Dela se pa 24/7. Govorim za 5. stopnjo izobrazbe.

No, glede urnika dela v KC SKB.ja se mal motiš.
A v NLB-ju je 850 skupaj z malco in prevozom?
Slabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close