Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek njo za pijačko

njo za pijačko

Sem ljubitelj dobre kapljice (pa ne alkoholik). Rad spijem kozarec ali dva vina, kak koktejl, martini… Pač, ko mi paše, pijem – imam pa mejo, seveda. Rad bi spoznal dekle/damo, ki bi z mano občasno delila veselje do dobre kapljice ob zanimivi debati brez nepotrebnega moraliziranja. Vabim.

Zdaj, ko je bolj hladno, bi bolj pasal kakšen kuhanček.:)

Se strinjam. Tudi to bi pasalo, ja. Če te mika tovrstno druženje, piši na: golobm1@yahoo.com
Od kod pa si?

Evo, že pristavla svojo skledico. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam. Tudi to bi pasalo, ja. Če te mika tovrstno druženje, piši na: golobm1@yahoo.com
Od kod pa si?[/quote]

Ne, me ne mika. Sem samo dala idejo, kaj paše zdaj v zimskem času.:)

Od kod pa si?[/quote]

Ne, me ne mika. Sem samo dala idejo, kaj paše zdaj v zimskem času.:)[/quote]
Ti mu ponudiš “prst”, on bi pa kar tebe celo pograbil. :)))

Od kod pa si?[/quote]

A da te ne mika? Zakaj pa potem tako razvneto pišeš v tej temi? Saj če imaš kakšno blokadico, zastonj masaža… 😀

A da te ne mika? Zakaj pa potem tako razvneto pišeš v tej temi? Saj če imaš kakšno blokadico, zastonj masaža… :D[/quote]

@matjazko
,

razvneto pišem v tej temi? :))))

Pa ne, da si kak kuhanček preveč zvrnil in si se ob tem pisanju razvnel.)))

A da te ne mika? Zakaj pa potem tako razvneto pišeš v tej temi? Saj če imaš kakšno blokadico, zastonj masaža… :D[/quote]

@matjazko
,

razvneto pišem v tej temi? :))))

Pa ne, da si kak kuhanček preveč zvrnil in si se ob tem pisanju razvnel.)))[/quote]

Ja, Bibitka, ti nas tu moške nekaj dražiš, pa ne veš, da se igraš z ognjem. 😀

Kje je kakšen ogenj tukaj? :))

V svoji radovednosti se sprašujem, kako izgleda moški (pa to ne leti konkretno na avtorja teme), ki pravi ‘pijačka’??? :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A še nisi videla moškega ? 🙂
Katerega konkretno pa imaš v mislih ? 🙂

Kje je kakšen ogenj tukaj? :))[/quote]
Ogenj se skriva v naših srcih…:)

Pa menda ne da gre za skrivni pomen 🙂

Katerega konkretno pa imaš v mislih ? :)[/quote]

Takšnega menda res ne, da bi se pripeljal v avtku, bil oblečen v jaknico in hlačke, pa čeveljčke in s kapico na glavici… in se potem na pijački vsedel za mizico na stolček in si naročil kozarček martinijčka… :)))

Nobenega konkretno ne mislim, ampak vse tiste, ki pravijo pijačka. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pri ženskah nikoli ne veš pri čem si…:)

Moment je to ekvivalent ce te zenska vabi na kavo sredi noci 🙂

Ker je povabilo sredi noči …. ni ekvivalent .:)

Katerega konkretno pa imaš v mislih ? :)[/quote]

Takšnega menda res ne, da bi se pripeljal v avtku, bil oblečen v jaknico in hlačke, pa čeveljčke in s kapico na glavici… in se potem na pijački vsedel za mizico na stolček in si naročil kozarček martinijčka… :)))

Nobenega konkretno ne mislim, ampak vse tiste, ki pravijo pijačka. :)[/quote]
Kaj pa, če bi ti rekel ljubica…japkica….srčica….Kaj pa takšen ? :))))

Nobenega konkretno ne mislim, ampak vse tiste, ki pravijo pijačka. :)[/quote]
Kaj pa, če bi ti rekel ljubica…japkica….srčica….Kaj pa takšen ? :))))[/quote]

To je že drugače slišat. :)))
Vse lahko, samo princeska ne. 😉

Vrgu uc na izbor za najlepso Slovenko in mislim da vem koga bi povabil na pijacko.

Ziher kakšno mamo od udeleženk :))) al pa ateka.:))

Bibita je spet v formi 🙂

A nisem vedno? 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=9UeTN9H3Huk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close