njo za pijačko
Se strinjam. Tudi to bi pasalo, ja. Če te mika tovrstno druženje, piši na: golobm1@yahoo.com
Od kod pa si?
Se strinjam. Tudi to bi pasalo, ja. Če te mika tovrstno druženje, piši na: golobm1@yahoo.com
Od kod pa si?[/quote]
Ne, me ne mika. Sem samo dala idejo, kaj paše zdaj v zimskem času.:)
Od kod pa si?[/quote]
Ne, me ne mika. Sem samo dala idejo, kaj paše zdaj v zimskem času.:)[/quote]
Ti mu ponudiš “prst”, on bi pa kar tebe celo pograbil. :)))
Od kod pa si?[/quote]
A da te ne mika? Zakaj pa potem tako razvneto pišeš v tej temi? Saj če imaš kakšno blokadico, zastonj masaža… 😀
A da te ne mika? Zakaj pa potem tako razvneto pišeš v tej temi? Saj če imaš kakšno blokadico, zastonj masaža… :D[/quote]
razvneto pišem v tej temi? :))))
Pa ne, da si kak kuhanček preveč zvrnil in si se ob tem pisanju razvnel.)))
A da te ne mika? Zakaj pa potem tako razvneto pišeš v tej temi? Saj če imaš kakšno blokadico, zastonj masaža… :D[/quote]
razvneto pišem v tej temi? :))))
Pa ne, da si kak kuhanček preveč zvrnil in si se ob tem pisanju razvnel.)))[/quote]
Ja, Bibitka, ti nas tu moške nekaj dražiš, pa ne veš, da se igraš z ognjem. 😀
A še nisi videla moškega ? 🙂
Katerega konkretno pa imaš v mislih ? :)[/quote]
Takšnega menda res ne, da bi se pripeljal v avtku, bil oblečen v jaknico in hlačke, pa čeveljčke in s kapico na glavici… in se potem na pijački vsedel za mizico na stolček in si naročil kozarček martinijčka… :)))
Nobenega konkretno ne mislim, ampak vse tiste, ki pravijo pijačka. 🙂
A še nisi videla moškega ? 🙂
Katerega konkretno pa imaš v mislih ? :)[/quote]
Takšnega menda res ne, da bi se pripeljal v avtku, bil oblečen v jaknico in hlačke, pa čeveljčke in s kapico na glavici… in se potem na pijački vsedel za mizico na stolček in si naročil kozarček martinijčka… :)))
Nobenega konkretno ne mislim, ampak vse tiste, ki pravijo pijačka. :)[/quote]
Kaj pa, če bi ti rekel ljubica…japkica….srčica….Kaj pa takšen ? :))))
Nobenega konkretno ne mislim, ampak vse tiste, ki pravijo pijačka. :)[/quote]
Kaj pa, če bi ti rekel ljubica…japkica….srčica….Kaj pa takšen ? :))))[/quote]
To je že drugače slišat. :)))
Vse lahko, samo princeska ne. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.