Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Men je pa tole bolj podobno: “Vse bi, sam nobena si ne upa priznat”

Čaki, to moraš zlobirati pri njemu. Saj deluje velikodušen:). Lahko pa predlagaš srečanje kje blizu tebe. Malo se znajdi nooo:).[/quote]

Pa dej ti se zmeni zame, please – meni so take stvari povsem tuje :)[/quote]

Punci a se dobimo v Guinessu v soboto? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Punci a se dobimo v Guinessu v soboto? :)[/quote]

Kaj tebi spet ni jasno:). Mene v soboto ni, zasedena do jeseni 2015:).

Punci a se dobimo v Guinessu v soboto? :)[/quote]

Sorry….imam že druge plane (pa ne v MB) 🙂

Eh no pa ja boš žrtvovala eno soboto za kolege 😉

Sej calypso tud pride se bomo mal posmejal 😉

Calypso se je zmenila, da un pride v Lj. Zdaj ji daj mir, da opravita posel:)).

Calypso se je zmenila, da un pride v Lj. Zdaj ji daj mir, da opravita posel:)).[/quote]

Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim 🙂

Calypso se je zmenila, da un pride v Lj. Zdaj ji daj mir, da opravita posel:)).[/quote]

Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]Jst bi se tut tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]

Neee..jst ti privoščim in seveda tudi njemu:).

Joj punci pa kaj bosta večno samski. No dejmo ale se dobimo v soboto pa gremo mal požurat po ljubljani 😉

Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]

Neee..jst ti privoščim in seveda tudi njemu:).[/quote]Privoščiš jima kaj dobrega ali kaj slabega? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Neee..jst ti privoščim in seveda tudi njemu:).[/quote]

Vem, vem – le toliko, da veš, da tipo iz MB ni zaseden in se lahko angažiraš ti, kar pogumno 🙂
ps: če jaz nisem prava prijateljica, pol pa res ne vem 😀

Neee..jst ti privoščim in seveda tudi njemu:).[/quote]Privoščiš jima kaj dobrega ali kaj slabega? :)[/quote]

:))) Zvitorepec:). Vedno le najboljše:).

hmmmm?

Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]Jst bi se tut tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. :D[/quote]

Ne vem, od kje ideja da je laž, ni.

Jst bi se tut tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. :D[/quote]

Ne vem, od kje ideja da je laž, ni.[/quote]:) Kaj sprašuješ saj veš od kje. It nekaj piše o tem v “resni temi”… 😉 :))))

Škoda, morda bi bila prijetno presenečena nad neznancem iz Mb.

Ne vem, od kje ideja da je laž, ni.[/quote]:) Kaj sprašuješ saj veš od kje. It nekaj piše o tem v “resni temi”… 😉 :))))[/quote]

Saj zdaj ne boste “resne teme” po vseh temah razvlekli, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj ne gre za prisilno privedbo, kjer bi te z zavezanimi očmi pripeljali do zmenka. Dal je čisto lepo izhodišče: da je star 40 let in prihaja iz Maribora. Za tiste, ki jih ta letnik in okoliš zanima je pripisal svoj e-mail naslov, kjer, predvidevam, dobijo zainteresirane ženskice še nadaljnje informacije.

Se pa strinjam s tabo, ja, dober marketing naredi svašta (iz izkušenj govorim). Ampak ravno zaradi teh izkušenj ne kupujem nič, kar se (preveč) glasno reklamira.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, evo Spider, si videl. Tisto moje le ni bila le teorija. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ne gre za prisilno privedbo, kjer bi te z zavezanimi očmi pripeljali do zmenka. Dal je čisto lepo izhodišče: da je star 40 let in prihaja iz Maribora. Za tiste, ki jih ta letnik in okoliš zanima je pripisal svoj e-mail naslov, kjer, predvidevam, dobijo zainteresirane ženskice še nadaljnje informacije.

Se pa strinjam s tabo, ja, dober marketing naredi svašta (iz izkušenj govorim). Ampak ravno zaradi teh izkušenj ne kupujem nič, kar se (preveč) glasno reklamira.[/quote]

Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …

Se pa strinjam s tabo, ja, dober marketing naredi svašta (iz izkušenj govorim). Ampak ravno zaradi teh izkušenj ne kupujem nič, kar se (preveč) glasno reklamira.[/quote]

Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]

Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.

Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]

Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]

To je združljivo tistim, ki nekega x človeka lahko obravnavajo (tudi) kot pralni prašek 🙂

A nam zaupaš, če so kakšni odzivi? Se je javila kakšna?

Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]

V bistvu je zelo podobno, ampak ne vem kaj si želela zdaj povedati s tem?
Če ni naredil veliko na svoji samopromociji še ne pomeni, da je slab. A ne?

To je moje mnenje, zgrajeno na podlagi branja in poslušanja in doživljanja ljudi.
A ti imaš dobro mnenje o ljudeh ?
O meni tudi in tako naprej ? :)[/quote]

Poskušam, da ne obsojam v naprej. Ja, imam dobro mnenje o ljudeh, dokler ne dokažejo nasprotno:). Tudi o tebi imam dobro mnenje.[/quote]

://

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close