Njo za drink
Calypso se je zmenila, da un pride v Lj. Zdaj ji daj mir, da opravita posel:)).[/quote]
Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]Jst bi se tut tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀
Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]
Neee..jst ti privoščim in seveda tudi njemu:).[/quote]Privoščiš jima kaj dobrega ali kaj slabega? 🙂
Vem, da te mikajo moje izkušnje z neznancem iz MB, a te moram razočarati, nisem zmenjena z njim :)[/quote]
Neee..jst ti privoščim in seveda tudi njemu:).[/quote]
Vem, vem – le toliko, da veš, da tipo iz MB ni zaseden in se lahko angažiraš ti, kar pogumno 🙂
ps: če jaz nisem prava prijateljica, pol pa res ne vem 😀
Ne vem, od kje ideja da je laž, ni.[/quote]:) Kaj sprašuješ saj veš od kje. It nekaj piše o tem v “resni temi”… 😉 :))))[/quote]
Saj zdaj ne boste “resne teme” po vseh temah razvlekli, a ne?
Saj ne gre za prisilno privedbo, kjer bi te z zavezanimi očmi pripeljali do zmenka. Dal je čisto lepo izhodišče: da je star 40 let in prihaja iz Maribora. Za tiste, ki jih ta letnik in okoliš zanima je pripisal svoj e-mail naslov, kjer, predvidevam, dobijo zainteresirane ženskice še nadaljnje informacije.
Se pa strinjam s tabo, ja, dober marketing naredi svašta (iz izkušenj govorim). Ampak ravno zaradi teh izkušenj ne kupujem nič, kar se (preveč) glasno reklamira.
Saj ne gre za prisilno privedbo, kjer bi te z zavezanimi očmi pripeljali do zmenka. Dal je čisto lepo izhodišče: da je star 40 let in prihaja iz Maribora. Za tiste, ki jih ta letnik in okoliš zanima je pripisal svoj e-mail naslov, kjer, predvidevam, dobijo zainteresirane ženskice še nadaljnje informacije.
Se pa strinjam s tabo, ja, dober marketing naredi svašta (iz izkušenj govorim). Ampak ravno zaradi teh izkušenj ne kupujem nič, kar se (preveč) glasno reklamira.[/quote]
Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …
Se pa strinjam s tabo, ja, dober marketing naredi svašta (iz izkušenj govorim). Ampak ravno zaradi teh izkušenj ne kupujem nič, kar se (preveč) glasno reklamira.[/quote]
Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]
Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.
Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]
Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]
To je združljivo tistim, ki nekega x človeka lahko obravnavajo (tudi) kot pralni prašek 🙂
A nam zaupaš, če so kakšni odzivi? Se je javila kakšna?
Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]
V bistvu je zelo podobno, ampak ne vem kaj si želela zdaj povedati s tem?
Če ni naredil veliko na svoji samopromociji še ne pomeni, da je slab. A ne?
To je moje mnenje, zgrajeno na podlagi branja in poslušanja in doživljanja ljudi.
A ti imaš dobro mnenje o ljudeh ?
O meni tudi in tako naprej ? :)[/quote]
Poskušam, da ne obsojam v naprej. Ja, imam dobro mnenje o ljudeh, dokler ne dokažejo nasprotno:). Tudi o tebi imam dobro mnenje.[/quote]
://
Forum je zaprt za komentiranje.