Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Ženskam pač ni nikoli privlačen moški, ki za vsako ceno nekaj išče. Če vam forumašem to ni bilo nikoli jasno, ko sem jaz pisal isto stvar, boste mogoče verjeli, ko ženske napišejo, da je temu tako.

Oglasi tipa: iščem žensko za seks, iščem žensko za drink, iščem žensko za…ne bodo nikoli pritegnili. Nobene. Taki oglasi ne povedo ničesar o avtorju oglasa, izražajo samo nek interes po spoznavanju. Interes po spoznavanju pa je v tem kontekstu precej preskopa informacija.

Če se človek že gre spletno spoznavanje, menim, da je boljši način, da se s kako osebo spoznavaš preko debat in se potem dobita, če ugotovita, da obstaja interes na obeh straneh.

Ima pa ta zadeva tudi drugo plat, seveda, ko ženske zakorakajo tam v srednja 30-a ali celo 40-a in so še samske, potem pa po monu odpirajo teme “kje je kakšen fajn samski tip za resno zvezo” in potem seveda pričakujejo dobro robo na pladnju, tako rekoč in so zagrenjene, ko temu ni tako.

Special e. kako pa kaj tebi gre s tvojo lepotičko? 🙂 Al je bilo kje drugje nadaljevanje, pa sem zgrešila?

To je le še ena izmed interpretacij obupanih žensk,
ki vsakega iskalca naredijo obupanega. 🙂

Če nekdo išče družbo preko neta, še zaradi tega ni obupan in ne počne tega za vsako ceno. Tako, kot če nekdo prodaja avto preko neta, še to ne pomeni, da je obupan prodajalec, ki želi avto prodati za vsako ceno. 🙂

Internet je le medij, ki omogoča komunikacijo.

Obupano? :)[/quote]

Nastavljeno ogledalo:-)[/quote]
Mislim, da bo resnica res tu nekje.:)

Zanimivo mi je to, kako vas večina žensk tu gor sebe vpleta vedno na enak način. 🙂
Ne glede na to, če nek moški objavi oglas, da išče prijateljico ali išče žensko za potovanje, ali pijačo ali pijačko ali za na morje ali za sex…Vedno ga označite za obupanega in kritizirate njegov način iskanja.
Kakšno mnenje je to, če v vsakem moškem, ki išče žensko družbo, vidite obupanca ?[/quote]

Robi, težko tebi to razumeti, ker si svojo spoznal na podoben način. Moje mnenje je, da je več kot dovolj priložnosti v reali, torej ti mora iti za nohte, da začneš iskati po portalih.

Zanimivo mi je to, kako vas večina žensk tu gor sebe vpleta vedno na enak način. 🙂
Ne glede na to, če nek moški objavi oglas, da išče prijateljico ali išče žensko za potovanje, ali pijačo ali pijačko ali za na morje ali za sex…Vedno ga označite za obupanega in kritizirate njegov način iskanja.
Kakšno mnenje je to, če v vsakem moškem, ki išče žensko družbo, vidite obupanca ?[/quote]

Robi, težko tebi to razumeti, ker si svojo spoznal na podoben način. Moje mnenje je, da je več kot dovolj priložnosti v reali, torej ti mora iti za nohte, da začneš iskati po portalih.[/quote]

mogoče pa tu gori dobi tip še 10x boljšo kot bi jo lahko kdajkoli v reali do tistega dne…..

Teoretično… sicer so verjetnosti skorajda nične ampak dokler je 0.0000000001% so 😀

Se pa overall strinjam s tabo Ribica 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Gre super hvala. Podrobneje o tem ne bom pisal, ker to ni stvar za na forum.

Na daleč ti gre super ja in zato še vedno tavaš po monu:))).

To je le še ena izmed interpretacij obupanih žensk,
ki vsakega iskalca naredijo obupanega. 🙂

Če nekdo išče družbo preko neta, še zaradi tega ni obupan in ne počne tega za vsako ceno. Tako, kot če nekdo prodaja avto preko neta, še to ne pomeni, da je obupan prodajalec, ki želi avto prodati za vsako ceno. 🙂

Internet je le medij, ki omogoča komunikacijo.[/quote]

Glej, jaz ti samo razlagam, zakaj so reakcije žensk take, kot so. Lahko mi verjameš, ali pa si še dalje zatiskaš oči pred resnico.

A ker tu pa tam kaj napišem..tavam..:))))))

Glej, meni dol visi za tvoje zlonamerne poniglave komentarje..lahko pa čist neham pisat…če boš pol srečna…

Oh joj, samo tega ne:))).

Relax, meni je popolnoma vseeno. Moj namen ni zlonameren.

Robi, težko tebi to razumeti, ker si svojo spoznal na podoben način. Moje mnenje je, da je več kot dovolj priložnosti v reali, torej ti mora iti za nohte, da začneš iskati po portalih.[/quote]
Če najdeš, kar si želel, je povsem vseeno kje in kako najdeš. Al ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če najdeš, kar si želel, je povsem vseeno kje in kako najdeš. Al ne? :)[/quote]

Vsakemu svoje:).

Se strinjam s S.E., kar se tiče zanimivosti in iskanja/odzivov po spletu. Zgolj to, da nekdo išče nekoga za nekaj ni dovolj. Še posebno, če imaš sloves večnega neuspešnega iskalca …

Gre super hvala. Podrobneje o tem ne bom pisal, ker to ni stvar za na forum.[/quote]

Me veseli 🙂
Saj mi lahko privat poveš 🙂 😀 šala mali

Si ti Spider?

To je tvoje mnenje, ker izhajaš iz svoje perspektive in sklepaš, da bi ti moralo iti za nohte, če bi koga iskala preko portala.
Ker pa nismo vsi isti, pa tvoja trditev ne velja, ker lahko nekdo samo zaradi praktičnosti ali kot višanje možnosti za spoznavanje, še objavi oglas na netu.
Ker takšen način spoznavanja postaja vedno bolj moderen, bi to pomenilo, da bodo vsi ljudje obupani. 🙂

Obupan je tisti, ki išče, pa naj bo kjerkoli že in trdi kako ni pravih, pametnih, uporabnih moških ali pravih žensk….

To je tvoje mnenje, ker izhajaš iz svoje perspektive in sklepaš, da bi ti moralo iti za nohte, če bi koga iskala preko portala.
Ker pa nismo vsi isti, pa tvoja trditev ne velja, ker lahko nekdo samo zaradi praktičnosti ali kot višanje možnosti za spoznavanje, še objavi oglas na netu.
Ker takšen način spoznavanja postaja vedno bolj moderen, bi to pomenilo, da bodo vsi ljudje obupani. 🙂

Obupan je tisti, ki išče, pa naj bo kjerkoli že in trdi kako ni pravih, pametnih, uporabnih moških ali pravih žensk….[/quote]

Saj se strinjam s tabo. Samo stil “njo za drink” mi še vedno kaže znak obupa:)). Drugo je, če osebico spoznaš preko foruma, si z njo/njim dopisuješ, se ujameš v določenih pogledih…in čisto po naključju greš na pijačko. Skratka nič ma hard in takoj zdaj:)).

Auuu, kakšna poglobljena razprava; in to le zaradi enega “obupanca”, ki išče družbo na tak način. 🙂

Ja res vrlo važno je na kakšen način se dva spoznata 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Obupan je tisti, ki išče, pa naj bo kjerkoli že in trdi kako ni pravih, pametnih, uporabnih moških ali pravih žensk….[/quote]

Moja prva asociacija, ko sem prebrala ta “oglas” je bila: moški, ki je najbrž v tem trenutku povsem zaposlen s svojo kariero, v nenehnem gibanju, brez pravega prostega časa v katerem bi spoznaval nasprotni spol, vendar tudi brez jasno začrtanih ciljev kaj želi imeti z njim imeti. Njegov avanturistični duh išče nekaj za popestritev redkih prostih trenutkov, brez obveznosti, brez pričakovanj.

Verjetno je gledanje na stvar precej odvisna od tega kako sicer gledaš na svet in kakšne ljudi imaš okoli sebe.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moja prva asociacija, ko sem prebrala ta “oglas” je bila: moški, ki je najbrž v tem trenutku povsem zaposlen s svojo kariero, v nenehnem gibanju, brez pravega prostega časa v katerem bi spoznaval nasprotni spol, vendar tudi brez jasno začrtanih ciljev kaj želi imeti z njim imeti. Njegov avanturistični duh išče nekaj za popestritev redkih prostih trenutkov, brez obveznosti, brez pričakovanj.

Verjetno je gledanje na stvar precej odvisna od tega kako sicer gledaš na svet in kakšne ljudi imaš okoli sebe.[/quote]
Kakršen si, tako tudi gledaš na svet in stvari okoli sebe …

Verjetno je gledanje na stvar precej odvisna od tega kako sicer gledaš na svet in kakšne ljudi imaš okoli sebe.[/quote]

jaz se totalno strinjam s tabo Margot, ampak poraja se mi pa veliko vprašanje…. kako si bo z njo vzel ”čas” za ”drink” …. pol ni dovolj ”zaposlen” da ne bi mogel tudi ”zunaj” OB DRINKU poflirtat?

Ali pač ne?

Ker če maš z nekom iz interneta ČAS it Y krat na drink potem imaš tudi čas in nisi tak hudo zaposlen kot si dobla ti ”feeling”

Samo za namig.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bržkone pravilna ugotovitev, ampak japiji pozabljajo, da ženske niso đuboks, v katerega vržeš žeton in špila, kar hočeš.

Svet ne deluje tako, da bi se lahko en prezaposlenež mimogrede pozabaval z žensko erste klase, ki bi se mimogrede javila na oglas. Za dekle si je treba vzeti čas, tudi če gre samo za pijačko, samo za druženje…

Zaman avanturistični duh, če ni podkrepljen z ustreznim stilom…

Saj nikjer ni napisal, da mora bit erste klase. Le branil se je nebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close