Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Imamo različne cilje. Meni je pomembna tudi pot.[/quote]

Glede tega mislim, da imava isto mnenje. Kar sem te hotela vprašat, je to, kaj misliš, da tako na lahko moški pride do cilja (gledano na splošno)?[/quote]

Kateri cilj si imela v mislih? Za sex je dovolj, da ima moški denar:)).

Glede tega mislim, da imava isto mnenje. Kar sem te hotela vprašat, je to, kaj misliš, da tako na lahko moški pride do cilja (gledano na splošno)?[/quote]

Kateri cilj si imela v mislih? Za sex je dovolj, da ima moški denar:)).[/quote]

Ta cilj ja…..Se pravi, žalostno ma resnično, da babe hitro dajo, če vidi, da ma debelo denarnico?

Kateri cilj si imela v mislih? Za sex je dovolj, da ima moški denar:)).[/quote]

Ta cilj ja…..Se pravi, žalostno ma resnično, da babe hitro dajo, če vidi, da ma debelo denarnico?[/quote]

Mislila sem na prodajalko ljubezni:).
Kaj če bit žalostno? Kdor je buhtelj, buhtelj tudi ostane in naj se znajde po svojih najboljših (ne)močeh.

GF je danes nekam našpičena. Bo jutri boljša 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

GF ja kaj pa je zadnje čase s tabo, da si tako kritična do vseh? To se ne spodobi za damo no :)[/quote]

Nisem kritična, samo odkrita:). Ne maram šalabajzerstva in buhteljnov:).[/quote]
Odkrito kritična. 🙂

Pa saj se ni treba javiti na oglas. Ali si le razočarana, ker bi se rada javila na kakšen oglas, pa ti vsi delujejo obupano ? 🙂

Izmenično vstaja z levo in desno nogo. Zato z levo menda dobro udari po žogi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem kritična, samo odkrita:). Ne maram šalabajzerstva in buhteljnov:).[/quote]
Odkrito kritična. 🙂

Pa saj se ni treba javiti na oglas. Ali si le razočarana, ker bi se rada javila na kakšen oglas, pa ti vsi delujejo obupano ? :)[/quote]

Imaš občutek, da bi se morala javiti?:) Na forumu sem zaradi izmenjave mnenj.

O tud bikini je dobro udarila po žogi. Dokler se ni naveličala :))

Jaz nimam tega občutka. 🙂
Če le izmenjuješ mnenja, potem ne delujemo kritično pa našpičeno. 🙂
Kar si razlagam, da so v ozadju še čustva, ne le razumsko izmenjavanje mnenj.

Bikinka je bila malo “trda”, da bi se pravilno odzivala na latentno humorsitično špikanje, ki ga je jemala za zelo resno in osebno. Pa tudi menda Primorka kot ti. :))) Se ni z njimi za šalit, kaj, kot Ljubljančanke? 😀

Kar si razlagam, da so v ozadju še čustva, ne le razumsko izmenjavanje mnenj.[/quote]

Zelo razumsko in analitično si tole napisal, tudi če vsebujejo stavki besedo čustva. :)))

Bikinka je bila malo “trda”, da bi se pravilno odzivala na latentno humorsitično špikanje, ki ga je jemala za zelo resno in osebno. Pa tudi menda Primorka kot ti. :))) Se ni z njimi za šalit, kaj, kot Ljubljančanke? :D[/quote]

Ja pa je res jemala vse zelo resno in osebno. Ljubljančankam sem pa delal krivico. So fajn babe 🙂

Bikinka je bila malo “trda”, da bi se pravilno odzivala na latentno humorsitično špikanje, ki ga je jemala za zelo resno in osebno. Pa tudi menda Primorka kot ti. :))) Se ni z njimi za šalit, kaj, kot Ljubljančanke? :D[/quote]

Ja pa je res jemala vse zelo resno in osebno. Ljubljančankam sem pa delal krivico. So fajn babe :)[/quote]
A niso Ljubljančanke tebi delale krivico ? 🙂

Kar si razlagam, da so v ozadju še čustva, ne le razumsko izmenjavanje mnenj.[/quote]

What?:) Če ti moja mnenja akceptiraš negativno, je to še vedno moje mnenje:). Razumeš?:) Seveda so mnenja odraz mene, torej je kombinacija vsega možnega…prepletanje razuma s čustvi, včasih je kakšnega deleža več kot drugega:).

Ja pa je res jemala vse zelo resno in osebno. Ljubljančankam sem pa delal krivico. So fajn babe :)[/quote]
A niso Ljubljančanke tebi delale krivico ? :)[/quote]

Eh ne Robi. Ljubljančanke so u redu babe. Jaz sem jih po krivici obtoževal 🙂

Robi, ker si ravno ti ti lahko zaupam, da se pravkar dobivam z eno Ljubljančanko in je super baba. Od tod sprememba mojega mnenja 🙂

Seveda razumem. 🙂 Saj ne pravim, da negativno mnenje ni tvoje mnenje. Pravim le, da je tvoje mnenje nabito s čustvi. 🙂

Super. Lepo je prebrati kakšno pozitivno izkušnjo. 🙂

Seveda razumem. 🙂 Saj ne pravim, da negativno mnenje ni tvoje mnenje. Pravim le, da je tvoje mnenje nabito s čustvi. :)[/quote]

In to močno izstopa v primerjavi z mnenji drugih, ki so manj nabita?:) Ne razumem, kaj si želel sporočiti. Logično, da vpletamo tudi sebe, svoje druge plati, kako pa češ drugače.

Sej vztrajnost je lepa čednost, ampak ne morem se načuditi tipu, ki po par poskusih ne uspe ugotoviti, da en način pač ne deluje.

Pubeci, za uspeh bo treba malo več od sebe dati oz. drugo pot ubrati. Ženske pač ne bodo šle na pijačkanje ali pač celo na morje, kot v sosednji temi, z nekim X tipom, o katerem ne vedo ničesar, je pa on v nekem oglasu izrazil željo, da bi se pač spoznaval.

Lahko bi rekla tudi, željan družbe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimivo mi je to, kako vas večina žensk tu gor sebe vpleta vedno na enak način. 🙂
Ne glede na to, če nek moški objavi oglas, da išče prijateljico ali išče žensko za potovanje, ali pijačo ali pijačko ali za na morje ali za sex…Vedno ga označite za obupanega in kritizirate njegov način iskanja.
Kakšno mnenje je to, če v vsakem moškem, ki išče žensko družbo, vidite obupanca ?

Nikol ne veš, mogoče je pa res 🙂

To je feministično mnenje 🙂

Zanimivo, da so največje kritičarke takorekoč v podobnem položaju. Če parafriziram bi lahko rekel da feminizem žre svoje otroke 🙂

Obupano? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Obupano? :)[/quote]

Nastavljeno ogledalo:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close