Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Bomo pa spremenili tehniko in naslednjič napisali kak malo bolj izviren in marketinško obarvan oglas. Čeprav prodajati se na tak cenen način, nisem ravno navajen. Veliko raje imam, da ženske same v živo presodijo, kako in kaj in me “ocenijo”. Ampak dobro, očitno je večinska ženska publika na teh forumih take sorte, da brez plitke propagande in olepšave, ni uspeha.

Ja – kot “Butec in butec”, ko mu bejba reče, da ima možnost pri njej 1 na milion…..on pa “O , a
pol mam šanse”… :-))))[/quote]
Ampak na koncu jo je dobil a ne? ;)[/quote]

V filmu ne…

Če je pa večina plitka. Vsaka čast redkim izjemam 🙂

Dobiš to, kar daš:).

Bomo pa spremenili tehniko in naslednjič napisali kak malo bolj izviren in marketinško obarvan oglas. Čeprav prodajati se na tak cenen način, nisem ravno navajen. Veliko raje imam, da ženske same v živo presodijo, kako in kaj in me “ocenijo”. Ampak dobro, očitno je večinska ženska publika na teh forumih take sorte, da brez plitke propagande in olepšave, ni uspeha.[/quote]

Saj ne gre za cenenost, gre za vložen trud.
Iz tvojega oglasa pač ženska dobi “sporočilo” , da se tebi že v naprej žvižga in da ti je v bistvu škoda
vsakega truda za žensko.
Če se bo kera javla, se bo, če ne so pa itak plitke.
Pa če bo dala seksat bo dala, jaz se ne bom matral okol nje, ker je to ceneno.
Pol pa na koncu še ljubka, ne preveč prikrita žalitev za “žensko publiko na teh forumih” in si na konju….

Plitkost ostaja, ne glede na vložen trud in dajanje…
Plitka kot ponev za palačinke…. lahko vliješ vanjo 10 litrov mase, v njej bo ostalo bore malo….

Saj to sem mislila. Nič ti ne bo pomagalo:). Si tak kot si, a ne.

Bomo pa spremenili tehniko in naslednjič napisali kak malo bolj izviren in marketinško obarvan oglas. Čeprav prodajati se na tak cenen način, nisem ravno navajen. Veliko raje imam, da ženske same v živo presodijo, kako in kaj in me “ocenijo”. Ampak dobro, očitno je večinska ženska publika na teh forumih take sorte, da brez plitke propagande in olepšave, ni uspeha.[/quote]

Ni zgolj ovira švoh propaganda, bolj izbrani forum…tu le redko katera kaj/koga išče (o plitkosti pa kdaj drugič).

Calypso, daj no…napiši nekaj globokega o plitkosti:).

Kaj bom leporečila, vidva z enTipom sta vse povedala :)))

Ah jst še začela nisem, ker je on tako pameten:).

Nekdo mora biti, da je potem red…četudi slab 🙂

Če imaš veliko raje, da te ženske v živo presodijo, ne vem, zakaj ne probaš s pristopi v živo. Najhitreje, najbolj sigurno, hitro veš, pri čem si.

Če imaš veliko raje, da te ženske v živo presodijo, ne vem, zakaj ne probaš s pristopi v živo. Najhitreje, najbolj sigurno, hitro veš, pri čem si.[/quote]

Se strinjam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj si tipi, ki se sicer hvalijo s svojo poslovno uspešnostjo, urejenostjo in podobnimi zadevami, domišljajo, da se bodo ženske kar steple, če na nek forum pač suhoparno napišejo, da bi se oni malo spoznavali? Svet ne deluje tako. Tako kot je treba investirat v biznis, je treba investirat tudi v ženske. Če bi recimo hodili v fitnes in imeli oblikovano telo, bi bilo dovolj, da si na plaži majico slečete, pa bi vas ženske opazile. Ampak eni, sicer bojda v življenju uspešni, pri spoznavanju nasprotnega spola ne obvladate drugega, kot suhoparno sporočilo, da se želite spoznavati? In ko ni želenega učinka, ste celo nekoliko razočarani in užaljeni. Tako kot ste morali vklopiti domišljijo, da ste sicer kaj dosegli v življenju, ali pa pač trud, tako bo za spoznavanje žensk tudi potrebno pokazati nekaj več, kot samo takšne ponudbe. Ni pa vsak za vse. če ste sicer dobri za biznis in bili pridni v šoli, nikjer ne piše, da boste uspešni ženskaroši. ne se sekirati, na koncu skoraj vsakega nekje ena pobere, tudi vas bo.:)

Seveda to nikjer ne piše, je pa kljub temu res. Še posebej pri povprečni moderni ženski – uspešen moški na drugih področjih je bolj poželjiv od tistih neuspešnih. Lahko se sprenevedamo, debelina denarnice pri moškem je velik faktor “opaženosti”. Veliko bolj kot oblikovano in na plaži nago telo… tisto je le češnja na torti, ki pa je povprečne (!) moderne ženske zlahka črtajo s seznama “nujnih” lastnosti izbranca 😉

In sploh , kaj pa je narobe s tem, da frajer napiše na teh straneh, da bi se rad dobil na drinku ? Morda iskrenost ali te motijo njegova “jajca”, da se je takole izpostavil na forumu, kjer mrgoli nastrojenosti do moških?

Nič ni narobe. Narobe je, da tak princip evidentno ne deluje. zakaj, ne bom ponavljal.

Denar ti ne pomaga nič, če nimaš stila. 🙂

Podcenjujete ženske, fantje. Za uspeh bo treba pokazat kaj več kot pavšalen zapis “jaz bi se malo spoznaval”. Ženske nekako v globini svoje previdnosti vedo, da bi se skoraj vsak moški rad malo spoznaval. To je precej preskopa informacija.

Nisem brala vsega, ampak oglas pa sem 🙂 In je zelo lepo napisano, sigurno je že katera nasedla – na oglas ali njegovega …. 🙂 Saj to je bistvo, kar želi.

Kateri moški danes išče žensko SAMO za drink ali pogovor?
Sama sem bila na enem portalu, kjer sem se prepričala, kakšen “drink” želijo moški. In takrat sem ugotovila – če želim drink, klepet, moram iskati žensko.

Moških za pogovor in kavo je kolikor hočeš. Očitno pa ti takih moških ne privlačiš. Veliko sreče z ženskami 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Se najde kakšen tak tu in tam očitno. 🙂 Morda se iz drinka/klepeta lahko razvije tudi kaj več – tega ne izključujem. Življenje je pač polno presenečenj, ki jih ne moreš vnaprej predvideti. Ampak pri meni velja: klepet je le klepet in drink je le drink.

Pozdravljene, dame

Po daljšem času spet v iskanju ženske družbe za kozarček ali dva. 🙂 Morda bo tokrat le šlo brez neumestnih pripomb, podtikanj in globokoumnih razglabljanj.

Jaz tudi pridem upoštev?

Jaz tudi pridem upoštev?[/quote]

Evo, končno eden zate 🙂

Dvomim, da bo on za.

Zakaj ne bi bil? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close