Njo za drink
Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]
Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]
Zakaj pa ne? Prav nobene razlike ni. V obeh primerih našteješ prednosti in obre lastnosti enega ali pa drugega.
No, evo Spider, si videl. Tisto moje le ni bila le teorija. :))[/quote]
Če bi ti imel prav, bi se na takšen oglas tudi kakšna javila.[/quote]
Margot bi se (če bi bila sama). 🙂
Druge (potencialne) so se pa itak splašile, ko so prebrale nič drugega, kot kritiko na kritiko. Človek težko izpade privlačen/zanimiv, če ga cel “svet” pokritizira. Sicer pa, še vedno ne vemo sigurno, če se je katera javila ali pa ne. 🙂
Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]
Zakaj pa ne? Prav nobene razlike ni. V obeh primerih našteješ prednosti in obre lastnosti enega ali pa drugega.[/quote]
Ni res. Pri proizvodih naštevaš koristi. Zame nikakor ni enako.
Margot bi se (če bi bila sama). 🙂
Druge (potencialne) so se pa itak splašile, ko so prebrale nič drugega, kot kritiko na kritiko. Človek težko izpade privlačen/zanimiv, če ga cel “svet” pokritizira. Sicer pa, še vedno ne vemo sigurno, če se je katera javila ali pa ne. :)[/quote]
Če čebula ne bi imela če, bi bila bula.
Tip itak napiše isti oglas vsakih nekaj mesecev.
Skratka, po svoji stari navadi pišeš nekaj v prazno, samo da mi kontriraš.
Zakaj pa ne? Prav nobene razlike ni. V obeh primerih našteješ prednosti in obre lastnosti enega ali pa drugega.[/quote]
Ni res. Pri proizvodih naštevaš koristi. Zame nikakor ni enako.[/quote]
Aja, v tvojem svetu koristi niso prednosti. Potem pa te razumem. :))
Mogoče zato, ker ima nek uspeh od tega ali pa še vedno upa nanj. Človek pač ne obupa kar tako. 🙂 Kar ni vedno najbolje, ampak pustimo zdaj to, ker ne poznamo resničnega ozadja. 🙂
Moški ali ženska pred vstopom v odnos prav tako naštevata le koristi. Kako pa se potem “proizvod” obnese v samem odnosu, pa je potem nekaj drugega. Tako, kot je nekaj drugega pralni prašek, ki v reklami čudežno odstrani vsak madež. :)[/quote]
Žalostno, kakšnih primerjav se poslužuješ. V prvi vrsti je treba imeti odnos do človeške vrste. Če tega nekdo nima, so dejanja posledic jasna in me nič več ne preseneti.
Moški ali ženska pred vstopom v odnos prav tako naštevata le koristi. Kako pa se potem “proizvod” obnese v samem odnosu, pa je potem nekaj drugega. Tako, kot je nekaj drugega pralni prašek, ki v reklami čudežno odstrani vsak madež. :)[/quote]
Žalostno, kakšnih primerjav se poslužuješ. V prvi vrsti je treba imeti odnos do človeške vrste. Če tega nekdo nima, so dejanja posledic jasna in me nič več ne preseneti.[/quote]
Ah, spet tvoj vzvišen pogled. 🙂
Žalostno, kakšnih primerjav se poslužuješ. V prvi vrsti je treba imeti odnos do človeške vrste. Če tega nekdo nima, so dejanja posledic jasna in me nič več ne preseneti.[/quote]
A ti nisi “proizvod” očeta in mame ali kaj si želela povedat? 🙂
A ti nisi “proizvod” očeta in mame ali kaj si želela povedat? :)[/quote]
SAD. Ne čutiš razlike v izbiri besed. Je tebi vseeno, kako te pokličejo?:)
Forum je zaprt za komentiranje.