Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Njivice, Krk, Hotel Beli Kamnik ??

Njivice, Krk, Hotel Beli Kamnik ??

Gledam ponudbo za polpenzion – 23 eur na dan/oseba za omenjeno nastanitev. Bi šla na Krk za prvomajske pa me zanima, ali je ali je kdo že bil tam in vsaj približno ali se splača in je ok. Na morje greva s kolesom in potrebujeva le posteljo čez noč in en obrok dnevno. Sva gledala najem privat sob in potem kosilo v kakšni gostilni a je varianta Hotela Beli Kamik najbolj ugodna. Sprašujem, ker še nikoli nisva bila na Krku niti nikjer na Kvarrnerju, ne poznam ponudbe še manj omenjenega hotela. Hvala.

V tem hotelu sem do sedaj preživela moj najslabši dopust. sobe dotrajane, majhne, v vročini se noter skuhaš, ker je cel hotel zelo nezračen, hrana obupna, enolična, samo cvrtje. Mi zagotovo ne gremo več!

Če rabita le za spanje in en obrok, je čisto o.k. Hotel sam je dokaj soliden, nič posebnega.

Tko kot v naslovu sta dve različni nastanitvi. V kamiku I je malo bolje, kamik II pa je njegov slabši krak. Smo imeli pogled na morje v kamiku II – morje bi videli le, če bi drevesa pred balkonom posekali

Eden je za spoznanje boljši, novejši. Mi smo biliv I, je bilo približno dobro.

Hotela sta stara cca 40 in več let. Dotrajano, smrdljivo, slaba hrana. Zato je pa tako poceni. Za enkrat prespat bo že, da bi pa šla tja na dopust, pa nikakor. Še plaže nima kake lepe. Njaslabša varianta. Če je tam komu všeč, je pa res en hud revež.

Beli Kamik, pred desetimi leti sem tam preživela dopust. NIKOLI VEČ!!! Tudi jaz sem padla na nizko ceno. Vse ostalo so že drugi napisali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close