Nizkotno obnašanje Jagra in familije
Julij Cezar, 05.09.2025 ob 08:11
kot prvo, jager je povedal to kar vam je ze povedal golob, ne boste imeli nicesar in noste srecni
…kot drugo , jager je povedsl to kar se ze ve dolgo za kapitalizem in razmisljanje golobove vlade….ljudi je treba stisnit ta vrst ravo toliko da se zaradu primezy ne morejo premikati a da ne crknejo…zsto golob in vlada uvajata nove davke, stiskata ljudi financno , jim visajo zivljenske stroske da se skoz zgolj borijo za golo prezivetje….. ji franc problem, problem je golobova vlada glupi levaki zabiti
Tako je. Povedal je samo resnico, le zabita fuknjena čreda, kot običajno, sovraži resnico.
In zato zabita fuknjena čreda vedno ostaja zabita čreda, ker raje živi v svojih bolanih iluzijah in verjame v zlo.
včasih sem se v petek vsedla v svojega bmwja in sem bila čez 4h že v dalmaciji na mojem vikendu s terase si videl direkt morje – tam so me stregli spredaj zadaj kot kraljico – gužva na cesti pa na plaži? kdo pa je imel denar….
Sedaj vsaka trgovka pa šofer iz mansarde rineta 2x letno na morje za 10 dni pa kupujeta neke mobile. Pred hiško so mi nasrali kup kontejnerjev in not sama raja cele dneve dela kraval. Da ne omenim gužve na cesti….
podjetnica111, 05.09.2025 ob 15:57
včasih sem se v petek vsedla v svojega bmwja in sem bila čez 4h že v dalmaciji na mojem vikendu s terase si videl direkt morje – tam so me stregli spredaj zadaj kot kraljico – gužva na cesti pa na plaži? kdo pa je imel denar….
Sedaj vsaka trgovka pa šofer iz mansarde rineta 2x letno na morje za 10 dni pa kupujeta neke mobile. Pred hiško so mi nasrali kup kontejnerjev in not sama raja cele dneve dela kraval. Da ne omenim gužve na cesti….
Pravzaprav se gledaš, kako si nizko padla, ko moraš bit med trgovko in šoferjem v Dalmaciji.
Ruta prevzetna si telebnila na tla.
Filozofija kapitala, 05.09.2025 ob 21:37
Delavec, ki ima dovolj velik presežek denarja, lahko kadarkoli da odpoved, zato predstavlja tveganje za podjetnika.
Koliko od vas si lahko to privošči ali pozna koga, ki si to lahko privošči? Ni veliko takih.
To je ta suženjski sistem, v katerem smo, če se tega zavedamo ali ne.
Moralne vrednote so na prvem mestu, spoštovanje sebe ne preseže noben denar.
Ptica973, 06.09.2025 ob 11:01
Če sta oba povedala isto, zakaj Jagru ploskate, Goloba pa spljuvate?
Sprašuješ, ker ne razumeš retardiranosti SDS . SDS retardi to počnejo, ker je Jager nek privatnik in je za SDS retarde uspešen človek, čeprav le uspešno izkorišča ljudi.
Golob pa je za SDS retarde konkurenca SDS izkoriščevalcem, ker SDS retardi ne morejo tako uspešno izkoriščati ljudi, kot to trenutno počne Golob.
Gre se za neko vrste tekmo, kdo bo od teh psihopatov bolj uspešno izkoriščal zabito hlapčevsko čredo, ki se pusti izkoriščati, ker verjame v mafijski psihopatski režim.
kuham kosilo in zraven razmišljam kateri kreten lahko javno izjavi kaj takšnega.
Jager: cilj potrošnike družbe, da vse sproti zapraviš in potem tudi moraš delati nekaj. Nevarno je, da bi delavci imeli presežek denarja. Veliko delavcev, če ima presežek, potem je vprašanje, če še bodo hoteli delati.
Tri četrt Štajercev se vsakodnevno vozi v Avstrijo delat. Tudi iz Celja. Goričanov je ogromno, ki delajo v Italiji. Celo na Hrvaško naši hodijo v službo. Edino za Hungary ne vem. In zakaj Slovenci hodijo delat v Avstrijo? Mogoč zaradi presežka? Zdaj pa res ne vem kdo je tukaj bedak.
pri nas je od 2. svetovne vojne isti sistem. tako kot v Srbiji. Država ti ne pusti, da bi delal in ustvarjal za sebe. RAJŠI TI DAJO TISTO BEDNO SOCIALNO PODPORO. Ker kakor boš odprl svojo firmo se bodo spravili nate z vsemi sredstvi. Govorim o malemu človeku. Po vojni je lahko bil podjetnik (uspešen) samo udbovec ali bivši policaj katerega je država pustila pri miru. Ti so vsaj večina njih vozili denar (prikriti dobiček) v Švico. Njih tudi SDK ni nadlegovala.
Forum je zaprt za komentiranje.