Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija nizek ID Emule po Bitdefender namestitvi

nizek ID Emule po Bitdefender namestitvi

Po namestitvi Bitdefenderja je moja Mula dobila preko oči prevezo, s tem pa seveda nizek ID. Že kar nekaj časa se mučim, da bi spregledala, pa mi nikakor ne uspe.
Sporočila so naslednja:
You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.

Your 16509 port is not reachable. Please review your network config.

Ni bilo mogoče nastaviti preusmerjanja vrat z UPnP, prosim, ročno preusmerite vrata, če je to potrebno!

Mi lahko prosim kdo pomaga?

Tvoj bitdefender je instaliral tudi požarni zid. Bo treba odpreti želene porte.
Bo pomagal kdo, ki malce bolje pozna ta program, zagotovo pa tudi v heplu piše, kako se to naredi.

Nekako mi je včeraj uspelo tako da je zdaj ID spet high. Požarni zid je bil pa tudi prej, od drugega antivirusa, ki je potekel pa ga je bilo potrebno odinštalirat in dodat bitdefenderja.

Na eni točki sta se potem, ko sem dodala novo listo serverjev, odprli dve muli, ena s prevezo in ena brez. Potem sem obe zaprla, pognala ponovno program s klikom na ikono in od takrat dela.

Vsake toliko časa pade s serverja in se poveže na nekaj, kar ni server (pozabila ime), potem grem spet na server in spet dela.
Ve kdo, kako bi rešila še to težavo?

Hvala.

V BitDefenderju moraš v nastavitvah požarnega zidu dodati program emule kot dovoljeni program, škodilo pa ne bo, če doddaš tudi vrata (port) 16509 med dovoljena. Klikni na BitDefender ikonico spodaj desno, nato pa na link “Nastavitve” spodaj desno v BitDefender oknu. Je pa omenjeni program bolj šrot, raje uporabljaj F-Secure ali NOD32.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close