niti Zgodovina ni več, kar je bila
Dva problemčka:
V IE mi Zgodovina ne pokaže več zgodovine ampak nekaj čudnega v okencu ob strani piše History.IE5 (!! uporabljam različico g!) in spodaj dve datoteki index(1).dat in index.(dat)
je kdo že videl kaj podobnega??
Drugo: Kljub vsem spybotom, adawerom, nortonom, firewallom, popupkillerjem, toplim čajčkom in aspirinom je Kazza prewiew extraktor uspel nasrati bližnjico do njihove HP na mojo – tipkovnico. Ja res: če malce dlje zadržim Alt Gr, se mi samodejno odpre njihova stran z vabilom na download programa. Še posebej je to moteče vsakič ko pišem kakšne email naslove – vsakič ko prepočasi stisnem @ se mi odpre ta hebena stran
Uporabljam win XP, registry sem prečesal, več idej pa nimam.
HELP!
Wega
Eksplicitno lep.
uff dr. tale mašinca ti ga je pa kar dobro zasvirala 🙂
Kar se zgodovine tiče, poglej malo datoteko index.dat v history direktoriju za tvojega uporabnika. Če je precej velika (15 mb ali več), potem ga zna včasih to hebat. Ponavadi nato pomaga, da zbrišeš celotno mapo History (vendar ne mape same). Ker pa datoteke v mapi drži sistem, je najlažje če se prijaviš kot drug uporabnik. Skratka poskusi najprej to.
Kar se pa alta tiče pa je še bolj čuden problemček. XP sami ne handlajo takih hotkeyev ali shortcutov, zato malo pokukaj med procese ali med zadeve, ki se ti zaganjajo ob zagonu, če ni kaj čudnega. Verjetno ti kje teče kak programček, ki ima nastavljene te bljižnice. Ali se ti to dogaja že takoj ko zažene čarunalo, ali se ti potem, ko npr štartaš kazo (in jo kasneje mrbit tudi izklopiš)?
Forum je zaprt za komentiranje.