Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NITI ČE JIM POVEŠ JIM NE DA MISLITI

NITI ČE JIM POVEŠ JIM NE DA MISLITI

Skratka, kot je povedal naslov:
NITI ČE JIM POVEŠ JIM NE DA MISLITI
———————–

To pomeni, da ne glede na to, da jim razložiš, da so povsem navadni ljudje , ki so na strani tako zvanih oblast postali, kot bogovi.

Ustvarjajo stvarnost na način, da si izmislijo, kaj hočejo, to zapišejo in ŽELJA SE JIM URESNIČI, ker ljudje sprejemajo njihovo oblast za pravo oblast to pa pomeni JIH IMAJO ZA BOGOVE.

Kajti le Bog naj bi imel moč ustvarjati svet po svojem merilu in takega, kot on hoče.

Ljudje svet spreminjajo in ga delajo takšnega, kot zapišejo lažni bogovi na zemlji. Ljudje uresničujejo zapis in želje oblasti. Zato se oblasti imajo za Boga, bogove od nekdaj.

Ljudje roboti tako postanejo in so nekdo, ki izpolni želje tistim, ki se imajo za oblast. Ta ista oblast pa mnoge želje ljudem zatira, ne izpolne. Počne nasprotno od tistega kar ljudje “njej” počnejo.

Ker se ljudje odločajo izpolnjevati zapovedi zemljskih oblasti se s tem odločajo zavračati oblast tistega ,  ki je njih ustvaril. V temi celo lahko preberemo izredno noro trditev, da nas programirata oče in mama in da se temu reče DNK.

Torej nekateri ljudje so povsem brez pameti ali drugače rečeno je logika njihov najšibkejši člen.

—————–

Ko se omenja Bog se pri tem, če ljudje nismo prepričani to lahko navezuje na vero. Verjememo v Boga ali pa ne. Vseeno verjamemo ali ne pa lahko brez vere vemo, da nas niso ustvarili , ti, ki se nam postavljajo za bogove, oblast. V to smo lahko prepričani, saj niso imeli deleža pri naši stvaritvi, naši stvarnosti bitja kateri smo, kot rojeni.

Torej verjameš v Boga ali ne, lahko veš, da so lažni bogovi tisti, ki nam skušajo vladati na zemlji.

Vaša vera, vaša oblast je stvar vas samih. Razodevam in obrazložim pa resnico , da bi lahko ljudje imeli vidik, ki jim odpira oči, da bi prepoznali lažno predstavo lažnih oblasti in ji več ne nasedali. S čimer hodim po sanjah lažnih bogov, seveda pa tudi oni meni, ko zatirajo življenje in pravo oblast meni in drugim, ki jih imam rad in bi jih lahko imel rad.

Imejte se.

Odgovor na objavo uporabnika
Darko844, 23.08.2025 ob 19:03

Ker se ljudje odločajo izpolnjevati zapovedi zemljskih oblasti se s tem odločajo zavračati oblast tistega ,  ki je njih ustvaril. V temi celo lahko preberemo izredno noro trditev, da nas programirata oče in mama in da se temu reče DNK.

Torej nekateri ljudje so povsem brez pameti ali drugače rečeno je logika njihov najšibkejši člen.

—————–

Ko se omenja Bog se pri tem, če ljudje nismo prepričani to lahko navezuje na vero. Verjememo v Boga ali pa ne. Vseeno verjamemo ali ne pa lahko brez vere vemo, da nas niso ustvarili , ti, ki se nam postavljajo za bogove, oblast. V to smo lahko prepričani, saj niso imeli deleža pri naši stvaritvi, naši stvarnosti bitja kateri smo, kot rojeni.

Torej verjameš v Boga ali ne, lahko veš, da so lažni bogovi tisti, ki nam skušajo vladati na zemlji.

Vaša vera, vaša oblast je stvar vas samih. Razodevam in obrazložim pa resnico , da bi lahko ljudje imeli vidik, ki jim odpira oči, da bi prepoznali lažno predstavo lažnih oblasti in ji več ne nasedali. S čimer hodim po sanjah lažnih bogov, seveda pa tudi oni meni, ko zatirajo življenje in pravo oblast meni in drugim, ki jih imam rad in bi jih lahko imel rad.

Imejte se.

Popravek:

“S čimer hodim po sanjah lažnim bogovom”

Zartrose, 23.08.2025 ob 15:36

ti lahko govoriš kolikor hočeš, če te nočejo slišat, je đabe in škoda energije.. sicer se meni že ves lajf dogaja, da čisto nehote odpiram oči ljudem, to pa zato, ker sem skrbna in znam vedno postavljati prava vprašanja pa žal vidim tudi za izrečenimi besedami, tisto onkraj besed in potem jaz komuniciram za tisto neizrečeno.. moja napaka, ne bom več, nikomur več ne odpiram oči.. naj sami pridejo do lastnih resnic, dosti imam tega, da ker vidim, zaznam več, sem jaz zmaj, četudi nism ane.. naj gnijejo v svoji temi, jaz jim več ne prižigam luči. samo svojim v zasebnem krogu, do drugih sem na distanci, to kar pove, pa naj bo to, jaz se držim stran.

Zartrose,

Svetlobo privlači določeno vrsto metuljih. Ostale vrste ne ker nimajo to v svoji naravi.

Enako je pri ljudeh. Dokler ne bodo ‘metulji’ to dojeli, bodo zgubljali svoj čas zaman…

Stara forumašica (res ta prava), 23.08.2025 ob 15:26

In ti bi raje kaos, ko bi vsak živel popolnoma po svoje?

Kaos ni to kaj si ti predstavljaš. Kaos v negativni obliki je zdaj ker je kontroliran kaos.

Sv. Jurij, 23.08.2025 ob 19:22

Kaos ni to kaj si ti predstavljaš. Kaos v negativni obliki je zdaj ker je kontroliran kaos.

V tej mafijski državi je menda sam kaos, razen kriminala, ki je dobro organiziran.

Mesec se bliža koncu, zmanjkalo je doze, Darmun spet nori 🙂

Ko pogledam nazaj, se je indoktrinacija zame začela z vstopom v OŠ. Do takrat moji možgani niso bili obremenjeni z balastom. Samo poglejte učni program. V šolah se marsikaj učijo, na koncu pa nič ne znajo. Tako se ljudi programira; da služijo sistemu brez, da bi se tega zavedali.

indoktrinacija, 24.08.2025 ob 18:17

Ko pogledam nazaj, se je indoktrinacija zame začela z vstopom v OŠ. Do takrat moji možgani niso bili obremenjeni z balastom. Samo poglejte učni program. V šolah se marsikaj učijo, na koncu pa nič ne znajo. Tako se ljudi programira; da služijo sistemu brez, da bi se tega zavedali.

Ljudi se mnogo stvari uči. In ljudje mnogo tega znajo. Toda indoktrinacija ljudem vzame lastno oblast oziroma jih pripravi do tega, da se ji odrečejo. Posledično ljudje s še več znanja, z raznimi znanji so pod kontrolo, pod avtoriteto, oblastjo drugega.

S tem šole “proizvedejo ” ljudi sužnje, ki so sposobni sužnji. Tudi roboti se v zmožnostih razlikujejo pa vseeno so pod tujo oblastjo in ne svojo. Tako pa tudi ljudje živi mrtveci.

Indoktrinacija je programiranje v željena prepričanja, vrednote in vzorce obnašanja, ki človeka potem vodijo skozi življenje ne glede na inteligenčni nivo, doseženo izobrazbo ali socioekonomski uspeh.

Kot sila redek posameznik, ki se je skozi desetletja osebne rasti, vsestranskega samoizobraževanja in pestrega življenja po svetu uspel preprogramirati se dobro zavedam indoktrinacije ljudi v različnih okoljih.  Tudi tega, da sem zaradi vsega kar je za mano postal nekompatibilen ne le z 99% Slovencev ampak kar zemljanov.

Anonimno 1434, 28.08.2025 ob 06:55

Indoktrinacija je programiranje v željena prepričanja, vrednote in vzorce obnašanja, ki človeka potem vodijo skozi življenje ne glede na inteligenčni nivo, doseženo izobrazbo ali socioekonomski uspeh.

Kot sila redek posameznik, ki se je skozi desetletja osebne rasti, vsestranskega samoizobraževanja in pestrega življenja po svetu uspel preprogramirati se dobro zavedam indoktrinacije ljudi v različnih okoljih.  Tudi tega, da sem zaradi vsega kar je za mano postal nekompatibilen ne le z 99% Slovencev ampak kar zemljanov.

Čestitke.

To se zgodi, ko delaš na samorealizaciji.

Gledaš ostalih 99% črede in nič ne moreš, ker vsak zabitočrednik le sledi ostali čredi.

robi9, 28.08.2025 ob 07:11

Čestitke.

To se zgodi, ko delaš na samorealizaciji.

Gledaš ostalih 99% črede in nič ne moreš, ker vsak zabitočrednik le sledi ostali čredi.

Dejansko je eno izmed mojih spoznanj, da človeku ni pomoči dokler s pomočjo samoizobraževanja sam ne spozna, da je že celo življenje na vseh področjih sprogramirana ovca za striženje, da nobena inštitucija sistema ni namenjena svojemu deklarativnemu namenu kljub še tako dobrim namenom velike večine sodelujočih in da si ravno zaradi indoktrinacije sabotira življenje, ker živi v skladu z interesi tistih, ki so mu program namenili, ne lastnimi, katerih se praviloma niti zaveda ne.

Anonimno 1434, 28.08.2025 ob 12:10

Dejansko je eno izmed mojih spoznanj, da človeku ni pomoči dokler s pomočjo samoizobraževanja sam ne spozna, da je že celo življenje na vseh področjih sprogramirana ovca za striženje, da nobena inštitucija sistema ni namenjena svojemu deklarativnemu namenu kljub še tako dobrim namenom velike večine sodelujočih in da si ravno zaradi indoktrinacije sabotira življenje, ker živi v skladu z interesi tistih, ki so mu program namenili, ne lastnimi, katerih se praviloma niti zaveda ne.

Se strinjam.

Človek mora najprej sam izstopiti iz zabite črede in se zdistancirati od vseh laži, politike in medijev ter z ozaveščanjem delati na sebi.

Da si najprej samoiniciativno sam pomaga. Šele potem je z njim sploh možna konstruktivna debata.

Tudi Buda je izstopil iz sistema in se prebudil, ko je spoznal in prepoznal v kakšni iluziji je živel.

Najprej bi te popravil glede besede izobraževanje. Izobraževanje pomeni iz obraza. Kar pomeni, da izgubljaš sebe in te nadomesti idoktrinacijski program. Od tu naprej so posledice, da človek ravna brezvestno, kot živi mrtvec, robot, kar sem omenil in se sklicuje na to, da “samo opravlja svojo službo” ne glede na to kako nemorlna in podla dejanja stori tekom službe. Zato dobro namerno povem, da lahko uporabiš besedo samoučenje. Ker človek se uči, kar prejema je uk. In če se sam uči je samouk. Torej samoučenje namesto izobraževanja, saj se to navezuje na institucionalnost, kar pa že sam/a si izkazal/a , da opažaš si opazil/a lažnost, manipulacijo, zavajanje pri omenjenih kvazi “oblasteh”.

Sicer pa kratko, jedrnato in izredno dobro si razodel/a resnično in dejansko dogajanje.

Darko425, 28.08.2025 ob 12:50

Najprej bi te popravil glede besede izobraževanje. Izobraževanje pomeni iz obraza. Kar pomeni, da izgubljaš sebe in te nadomesti idoktrinacijski program. Od tu naprej so posledice, da človek ravna brezvestno, kot živi mrtvec, robot, kar sem omenil in se sklicuje na to, da “samo opravlja svojo službo” ne glede na to kako nemorlna in podla dejanja stori tekom službe. Zato dobro namerno povem, da lahko uporabiš besedo samoučenje. Ker človek se uči, kar prejema je uk. In če se sam uči je samouk. Torej samoučenje namesto izobraževanja, saj se to navezuje na institucionalnost, kar pa že sam/a si izkazal/a , da opažaš si opazil/a lažnost, manipulacijo, zavajanje pri omenjenih kvazi “oblasteh”.

Sicer pa kratko, jedrnato in izredno dobro si razodel/a resnično in dejansko dogajanje.

Za Anonimno 1434

Grenivka422, 23.08.2025 ob 17:22

Oprosti ker nisem brala vsega, sem samo zadnji del. Dejansko ljudje uživajo kot sadisti v svojih nekih nenormalnih zadolžitvah (služba). Samo zdravstvo in farmacija, imam cel kup informacij in izkušenj, kako nečloveško ravnajo z ljudmi, se izživljajo, mučijo, ustrahujejo, skratka ni besed ! Človeka spravijo na nulo. Zato apel vsem, ki imajo še svoj zdrav razum in svojo pamet, ne se pustit. Najbolj bogat je tisti človek, ki je zdrav in misli so svojo glavo. Verjemi. Zakoni pa so pisani tako, da človeka popolnoma uničijo, onesposobijo, ga živčno izčrpajo. Saj ni samo v Sloveniji tako. Marsikje po svetu je nepravica uničila cele generacije ljudi.

Sej Darko noče, da razmišljamo s svojo glavo. Hoče, da razmišljamo z njegovo. A ni jasno? Pere možgane kle gor in hoče male Darkote, svoj mini kult, ki se mu bo klanjal in kimal z glavo.

Bosonogi Đarmun lenuh, pa polna luna je mimo. Kaj je zdaj? Kaj ti je spet aktiviralo šizo? Si prehitro zapravilo socialko? Je to krivo?

Nepismeni Robi ne preseneča. Njega itak skoz zvija po črevah in je tečno zaradi stalne driske, ko samo travo žre.

Ja, Darko, prav imaš.  V slovenskem jeziku je prava beseda učenje; človek mora postati samouk.

Anonimno 1434, 28.08.2025 ob 13:11

Ja, Darko, prav imaš.  V slovenskem jeziku je prava beseda učenje; človek mora postati samouk.

Me radosti, da se razumeva. Hvala ti, lepo bodi ,zdrži, ter se ne predaj niti ne prodaj. Potrebujemo umsko in moralno doumljive ljudi, duše.

Formalna izobrazba postaja iz dneva v dan manj vredna.  Kar bodo v času umetne inteligence široke mase kaj kmalu spoznale tudi na lastni koži.

Kako škodljiva je lahko pa so dokazali zdravniki, ki so se širom svetu med prvimi pocepili z mRNK cepivi kot najbolj indoktrinirane ovce za striženje, pa še druge so posiljevali v indoktrinirano propagando.

Skratka, tako kot pameten človek postane samouk, mu ne preostane drugega kot da postane tudi sam svoj zdravnik, samouk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close