Nisem sexsal že 10 let
Saj nikjer ni napisala, da so vsi moški za en drek. Vsaj jaz tega nisem nikjer prebral. Lahko pa napišem, da ko je spoznavala napačne (ker ne vem kakšne spoznava danes), gotovo bilo nekaj narobe tudi z njo. Kar se da logično sklepati iz mojega zapisa, če ima človek zdravo mero razuma.
Marko, pa ti si preberi kaj je pisala. Govorila da so vsi isti, če niso sexsal toliko let: obupani, nesposobni, slab karakter, zanemarjeni, nezmožni sexsat, batina ne stoji, ker baje ona vse to ve, ker ima izkušnje. Natvezi potem še neka dodatna jajca, ki nimajo veze z ničemer. Mogoče misle, da bo koga s tem prizadela, mene ni, sem dokaj miren glede tega. Misli, če ima sama slabe izkušnje s takimi, da lahko ta bes nekako dodatno opraviči, da tvezi neki osebi v čaru anonimnosti. Zame je to posploševanje. Sej zgleda, da je tukaj ona kar piše bolj osamljena kura, ki to pripoveduje. Ker če ti tako njo braniš potem res nevem, verjetno je res kaj na tem da si copatar. To boš moral pa sam povedat, če je res.
Pa saj tukaj smo tip top moški. In seveda tip top ženske.[/quote]
Ne! Tip top moških in žensk NI! Smo vsi le navadni ljudje. Če pa kdo išče eno tip-top osebo, jo pa ne bo nikdar našel. Takšni ostanejo sami in brez prijateljev![/quote]
To je zelo relativno.
Ok, pisala je žaljivo, ampak ne o VSEH moških, pač pa “le” o tistih, ki niso seksali 10 let. To je pa daleč od tega, da bi pisala o vseh.
Ti maš veliko problemov….. ki potem odsevajo dejstvo da nisi seksal že 10 let…. 🙂
Če greva po vrsti:
Boldano:
1. To da ti je cilj spoznat neko punco, je že po defoltu obsojeno na propad… tebi naj bo cilj spoznavat LJUDI, pucna bo prišla mimo usput….
2. Z istimi cilji? WTF….. kaj boš osebo ki ma ISTE cilje… imeti mora oz. je zaželjeno da ima PODOBNE cilje… poglej si razliko 🙂 če bi mela vsak cilj isti je to brezveze in dolgčas na kvadrat.
3. Nimaš nobenih zahtev RAD PA BI…. kaj za vraga je to kot ne zahteva… oz pričakovanje…. komentar naprej je odvečen.
4. Žal mi je, ampak to ti tako misliš, da si ”normalen” če 10 let med 25 in 35 letom NE SEKSAŠ potem si daleč od normalnega MOŠKEGA…… to je nekako tako, kot da v tem času bil 8 let v bolnici…. kaj bo šele pri 50tih pol??? 🙂
Meni deluješ kot tip, ki se ma za ”good boya” v resnici pa je neznansko ”nesrečen” ker ne dobi ženske… in ker je že tak dolgo ni mel, se fokusira zdaj na to da bi dobil PUNCO namesto da bi se fokusiral na to da bi užival lajf…. če boš za vsakim vogalom iskal potencialno žensko boš imel skoz probleme…..
Tvoja najlažja rešitev…. ustvari si štalco, pa te bo ena prišla pomolzt proti 40tem 🙂
Si material za obupanke okrog 35tega ki iščejo zanesljivega tipa… tvoj edini problem je da nimaš kaj preveč materialnega…. če bi imel lastno stanovanje in službo (brez kreditov) in plačo 900€+ si že 7/10 na njihovi lestvici…. če še zgledaš OK, se pravi da nimaš glih 100kg+ in da skrbiš za osebno higieno vsaj zadovoljivo, si 9/10 za te obupanke ki so sedaj v letih 33-40 🙂
Vse kar mora bit tvoja odločitev je, kaj boš v teh letih zasledoval….. ali želiš obupanko za katero boš vedno malo dvomo če te je res vzel ker te ma rada, al boš sanjal naprej o tem da bosta s kero kaj ustvarla…. ne pozabi, ženskam je tvoje materialno stanje (sploh po 30tem) nekakšen dokaz sposobnosti tebe kot moškega…. tudi če odštejemo keš pičke…. če do 35tega nisi delal kaj pride in imaš ravno kake jurčka € na računu pomeni da si lenuh in sanjač…. sploh pri 35tih….
Ok, pisala je žaljivo, ampak ne o VSEH moških, pač pa “le” o tistih, ki niso seksali 10 let. To je pa daleč od tega, da bi pisala o vseh.[/quote]
A ni to enako posploševanje… posplošila je za vse moške ki niso seksali 10 let ali več 🙂 to je posploševanje znotraj nekega segmenta…. če smo že striktni 🙂
Ok, pisala je žaljivo, ampak ne o VSEH moških, pač pa “le” o tistih, ki niso seksali 10 let. To je pa daleč od tega, da bi pisala o vseh.[/quote]
A ni to enako posploševanje… posplošila je za vse moške ki niso seksali 10 let ali več 🙂 to je posploševanje znotraj nekega segmenta…. če smo že striktni :)[/quote]
Oziroma če povzamem, potem je to nekako tako, kot če jaz napišem da VSE ženske ki so 40+ to tudi ni posploševanje, ker tiste po 40 so izzvzete… tako kot moški ki so seksali več kot 1 v 10 letih 🙂
Sicer pa dvomim, da obstaja moški ki je seksal vsakih 10 let svojega lajfa… če nič drugega smo med 1-10 vsi bli brez seksa 🙂 eni celo blizu 20 …. 🙂
Ne razumem kaj je narobe s prvo točko. Imo boš prej spoznal žensko, če si jo greš iskat, kot pa čakat, da bo sama prišla k tebi.
Spoznavat ljudi, kakšna neumnost. Ko opaziš privlačno žensko, boš pristopil k njej, ker ti je privlačna, ne pa zato, ker te zanima kaj počne ob 6ih zjutraj in potem poslušal njene nakladancije, kako se lišpa pred ogledalom, se vleče po kozmetičnih salonih, v new yorkerja po nakupih ipd bullshit, ki nas moške roko na srce ne zanima prav nič. Seveda, lahko ima še kakšne druge bolj zanimive hobije/običaje, ki bi te znali malo bolj pritegnit, iščeš skupne točke ipd jajca, kar si že sam omenil v svoji drugi točki, ampak to je čisti nesmisel. Z nobeno se ne boš tako dobro ujel, kot se ujameš z najboljšim prijateljem. Ženske te zanimajo, ker so ti privlačne, ker si že v naprej predstavljaš kako bi jih šopal odzadaj. Pristopil boš do nje, ker jo želiš fu*at, če ne bi jo pustil pri miru in se raje ukvarjal s čim drugim.
A ni to enako posploševanje… posplošila je za vse moške ki niso seksali 10 let ali več 🙂 to je posploševanje znotraj nekega segmenta…. če smo že striktni :)[/quote]
Ja, seveda je še vedno posploševanje, ampak je že bolj natančno usmerjeno. Sicer ni bilo konflikta zaradi tega, ali je šlo za posploševanje ali ne, pač pa, da je bilo govora o VSEH moških (brez izjem). Jasno pa je, da ima neka skupina ljudi, ki se vede zelo podobno, tudi podobne lastnosti.
Lahko je to zaradi slabih izkušenj z moškimi te starosti in je pač to neka jeza na vse, ki so teh let.
Ja, seveda je še vedno posploševanje, ampak je že bolj natančno usmerjeno. Sicer ni bilo konflikta zaradi tega, ali je šlo za posploševanje ali ne, pač pa, da je bilo govora o VSEH moških (brez izjem). Jasno pa je, da ima neka skupina ljudi, ki se vede zelo podobno, tudi podobne lastnosti.[/quote]
Na primer, če rečeš, da vsa živa bitja letijo po zraku, se sliši malo smešno in se človek vpraša, kje živi ta, ki to govori naokrog. Če pa rečeš, da vsi ptiči letijo po zraku, pa je to že malo bolj sprejemljivo. 🙂
Oprosti, ampak če odrasel moški ne zna zamenjati žarnice, res ne moreš rečt, da je sposoben.
Kaj se tu nekaj zagovarjaš pred samskimi ženskami, ki so same sebi zoprne in pred tipi, ki so morali preko oglasov najti žensko. Si, kakršen si, pa kaj če že 10 elt nisi seksal, še evdno si živ, torej to ni ravno hud problem. Očitno ti samskost kar dobro dene, če si že 10 elt brez babe, tako glej na stvari.
Na podlagi napisanega sem povzela te besede, ker ti vidiš samo “lahke” ženske oziroma radodajke. Beri se mal in hitro boš videl, kje je težave in zakaj se ti ne spuščaš v veze. Samo jaz ti ne bom tle psihologijo razlagala, ker je mal dosti tega za povedat. Samo tega občutka, da so vse ženske take, ki so odprtega duha pa ne moreš kar tako povzemat. Nekatere so odprte glave, ampak to še ne pomeni, da so lahke![/quote]
Pa kje ti vidiš da sem rekel da vidim samo lahke ženske. Daj preberi dobro, verjamem da je večina še vedno normalnih in prav zaradi tega hitro vidiš katera išče nekoga samo da je z nekom in jih menja. In ja, s svetlolasko nekaj ni vredu. Raje si preberi njene poste. Je vse to priznala, da jemklje tipe kot šport. Včasih se sprašujem, da sem vsaj normalen in nisem pokvarjen tako kot nekatere, ki menjajo tipe in taka ženska ne more biti iskrena do nobenega.[/quote]
Iz tvojega prvega posta, ki si ga objavil, pol pa lepolasko si obtožil,….
jst sprejemam čisto vsakega – po načelu live and let die. moškim ČUDEŽNO NE “zrase trebušček”, in kalorija ni tista žival, ki ponoči skrivaj zleze v omaro in zmanjša št. oblek, ampak dobijo nagravžen VAMP zato, ker se zanemarjajo, se nažirajo in ne živijo zdravo. zakompleksanim babam podzavestno itak paše imet takega doma, ker imajo potem izgovor za 20 kil viška, ker “glede na to kako dec zgleda, kaj boljšega tudi dobit ne more”.
čisto mirno se družim s taokroglimi tipi in imam par zelo dobrih prijateljev takih. so fajn fantje, karakterno, taki za it skupaj na počitnice ali na drink ali na party – zato ker so mi kot veliki bratje in niti slučajno nisem nikoli čutila en promil niti MOŽNOSTI ne, da bi mi bil katerikoli od njih seksualno privlačen. ponavadi sploh ne gledam manekenov, čeprav sem imela ene 2 tudi taka, in me tud 5…10 kil viška ne moti, ampak 30 preveč je pa čist adijo… sicer večini očitno ne potegne, da je “prijatelj” lahko marsikdo, PARTNER pa ne kar nekdo…
draga 40-letnica, za 20-letnika si stara ko zemlja in tudi mislijo, da SI za na odpad. vsakemu svoje, s 15…20 let starejšimi, ki se pripravljajo na penzijo se pač ne mislim ukvarjat, tako kot skoraj vse ženske mojih let ne.
poglej na youtube, ziher je kak tutorial tudi za to… sem skoraj prepričana, da v kišto spada pir, cunje pa se da v zadevo, ki se ji reče PRALNI STROJ (ne tja, kamor grejo krožniki in ostala posoda). a te mami še ni naučila?
kere ti prbijaš…. bedarije, samo zato ker ne dobiš za fukat, boš označo lepolasko za kurbo? Bravo…. favšija![/quote]
Ko si to rekel, da sem jo označil za kurbo, zato ker jaz ne dobim fuka, mi je bilo jasno, da ti nisi moški. Jaz priznam se ne fukam, ampak z otroci se pa ne bom več pogovarjal.[/quote]
otrokom si zelo podoben v eni stvari… v tej da noben ne seksa…..
Preveč se trudiš izpast normalen in realen… v resnici si čustvena razvalina ki se ima za normalnega…. postopoma iz tebe pada huda oblika samotolažbe, da si ti nekaj več od marsikoga vključno z otroci s katerimi se naj ne bi pogovarjal…..
Smešno je ko nekateri 15 letniki imajo več izkušenj z ženskami kot ti pri 35tih…. jaz bi se zamislo 😀
Odprem temo in si rečem o super, končno en samski 35 letniki, ki išče zvezo. Sicer je bil naslov precej odbijajoč, ker če moški v takih letih 10 let ni seksal, ampak ok, sem rekla, da ne bo to pogoj.
AMpak potem pa berem naprej in naprej in ugotovim, da je ta moški z razlogom samski. Prostaški, nesramen, vulgaren.
Sem 35letnica, samska, precej obupana zaradi tega, amapak, da bi se pa zapletalala s takimi žaljivimi, nesramnimi tipi pa ni govora. Pa, če sem vekomaj samska.
Ja, in avtor, ne boš verjel. Seks je izredno pomemben. Ne predstavljam si veze brez seksa. Ne v teh letih. DOkler je zdravje, je to normalna želja.
Forum je zaprt za komentiranje.