Nisem sexsal že 10 let
In veseli me tudi, da je toliko descev, ki s pivskimi trebuhi, lenobo, zanikrnostjo in alkoholnim zadahom babe v obup spravlja. Dovolj smo se mi vašim zblojenim predstavam in zahtevam prilagajali. Naša svetišča so v bifejih, ve si pa iščite trde fehtarje dol po tistih obrezanih šeriatijadah, kamor na dopuste hodite. Lahko si jih tudi sem gor pripeljete, da bodo delali za vas in naše socialne podpore.
hahah :))) to je, kako se dobro vzdržuje žensko, juuuhuuuu ;)))
sem imela v mislih, kako tip sam sebe vzdržuje (pa da ne bo slučajno narobe izpadlo, tudi ženska mora zase skrbet, absolutno). moški ki preveč kadijo, pijejo, preveč jejo, žurajo in hkrati nič ne športajo imajo že zgodaj probleme z erekcijo, pred 40im… pač zamašene žile, slaba prekrvavitev, premalo moških hormonov zaradi prevelike teže, itd… pa še zmatrajo se po 5ih minutah tko da ne veš al mu prihaja al tip “odhaja”… 😀 no, mejbi sm samo jst mal preveč strastna za pusije :)))))
drugač je pa tud res, no – če redno seksaš, bolj stoji in pogosteje rabiš. pa še zdržiš več kot 30 sekund 😉 tak ko že 10 let ni seksal itak ni uporaben, ker punca samo pomiga z ritjo in mu že pride…[/quote]
To je pa res.
Dobro psiho-fizično stanje še najbolj pride do izraza pri seksualnih aktivnostih. 🙂
Prav tako mora ženska skrbeti zase, da ohranja svojo privlačnost in seksipilnost.[/quote]
Dobro psihofizično stanje vedno pride prav (ne le pri seksualnih aktivnostih) – vsakdo raje pogleda/vidi človeka, ki nekaj (ali veliko) da nase. Ohranjanje privlačnosti pa velja za oba spola.
To si jim pa res vrhunsko napisal. Fukal ali ne, you’re the man! ;)[/quote]
Kaj je tu vrhunskega:
Pivski trebuh? Rezultat pretiranega uživanja alkota, kar prinaša vzhajanje kot pri krofih. Res ful džabest, če hočeš imeti opravičilo za svoj vamp.
Lenoba, zanikrnost? Iskanje smisla za eksistenco na ravni lenivcev.
Alkoholni zadah? Če bi bilo samo to. Sploh nočem vedeti koliko gnilega je v telesu, ustni votlini…res vrhunsko, neponovljivo, edinstveno. Tega ne more imeti vsak.
Svetišča v bifejih? Tam se ustvarjajo sence drugačnosti, prostori so kot zatočišče pijančkov, ki iščejo svetlobo v kozarcu rdečega. Dokler imaš denar, si največji car v zadahu.
Bravo Dater, še malo in tut žensk ne boš rabil.
simpl, kako 🙂 od njega bežijo kot hudič od križa 🙂 doma ima pa macolo, da useka po njem vsakič, ko hoče pametnejši nekaj povedat 🙂
tako patološko stanje je zelo značilno za slovenske pi*deke. jokcajo, da nimajo babe, da nobena ne da, sami pri sebi si jo želijo, hkrati pa bi si rajši zvrtali luknjo v koleno, kot se izpostavili situaciji, kjer ga ona zavrne. posledično sploh nimajo zvez, ker brezjajčniki v veze ne vstopajo…
ko začnejo komunicirat z žensko, najprej malo prcajo, da so kao carji, ko ga pa ženska od*ebe (ker ji gre na jetra), so agresivni. pred leti, ko sem še verjela tistim pravljicam, da so tudi na paritvenih portalih normalni tipi, sem en parim (po eni kavi) povedala, da “ni iskrice” in se jim je čist utrgalo… grožnje po mailih, po telefonu, zmerjanje s ku.rbo :)))) ko sem enemu rekla, da s 15 let starejšim tipom pa ne morem hodit, mi je grozil ene par tednov in pisal, kako sem prifu***ena v 3 p. m…. :)))
aja, ti psihiči so vsi “čisto normalni, prijazni, simpatični pošteni moški, ki spoštujejo ženske” :)))) malo morgen…[/quote]
Kako to, da si ti tako dobro seznanjena z vsemi variantami bednih tipov, če si mi zadnjič trdila, da imaš samo s kvalitetnimi opravka?
Drugače pa, me veseli, da si ugotovila, da se z vami, babami, ukvarjajo pretežno mevže. rezultat je temu primeren – mevžast. Tudi mi je jasno, da ti gre na živce, da se enim tipom s tabo sploh ne da ukvarjati. Ker so pač že zdavnaj ugotovili, da s tem ničesar ne pridobijo.
simpl, kako 🙂 od njega bežijo kot hudič od križa 🙂 doma ima pa macolo, da useka po njem vsakič, ko hoče pametnejši nekaj povedat 🙂
tako patološko stanje je zelo značilno za slovenske pi*deke. jokcajo, da nimajo babe, da nobena ne da, sami pri sebi si jo želijo, hkrati pa bi si rajši zvrtali luknjo v koleno, kot se izpostavili situaciji, kjer ga ona zavrne. posledično sploh nimajo zvez, ker brezjajčniki v veze ne vstopajo…
ko začnejo komunicirat z žensko, najprej malo prcajo, da so kao carji, ko ga pa ženska od*ebe (ker ji gre na jetra), so agresivni. pred leti, ko sem še verjela tistim pravljicam, da so tudi na paritvenih portalih normalni tipi, sem en parim (po eni kavi) povedala, da “ni iskrice” in se jim je čist utrgalo… grožnje po mailih, po telefonu, zmerjanje s ku.rbo :)))) ko sem enemu rekla, da s 15 let starejšim tipom pa ne morem hodit, mi je grozil ene par tednov in pisal, kako sem prifu***ena v 3 p. m…. :)))
aja, ti psihiči so vsi “čisto normalni, prijazni, simpatični pošteni moški, ki spoštujejo ženske” :)))) malo morgen…[/quote]
Kako to, da si ti tako dobro seznanjena z vsemi variantami bednih tipov, če si mi zadnjič trdila, da imaš samo s kvalitetnimi opravka?
Drugače pa, me veseli, da si ugotovila, da se z vami, babami, ukvarjajo pretežno mevže. rezultat je temu primeren – mevžast. Tudi mi je jasno, da ti gre na živce, da se enim tipom s tabo sploh ne da ukvarjati. Ker so pač že zdavnaj ugotovili, da s tem ničesar ne pridobijo.[/quote]
Če nisi seznanjen z bednimi tipi/ženskami, težko najdeš pravega/pravo. Če uporabim malo preproste logike. Nekateri pa tudi samo gledajo, kje bodo kaj pridobili, brez da bi bili pripravljeni prej kaj dati. Takih je vedno več, pravzaprav. Ampak dober odnos deluje drugače. Seveda nekateri tega še ne vedo, ker so bili vzgojeni drugače, to je, da oni vse dobijo, brez da sami kaj dajo. Zdaj pa si predstavljaj, kako bi se ti počutil v odnosu, kjer nekdo od tebe kar naprej nekaj pričakuje, brez da prej začutiš vsaj malo naklonjenosti.
Spet si izpadel kontradiktoren samemu sebi. Če bi jaz pisal, da so vse ženske za en drek, bi mi napisal, da je potem z mano nekaj narobe, da se cel čas vrtim okoli napačnih. Ko pa ženska pljuva čez celo vrsto moških, jo pa braniš. Lepolaski si logično stopil v bran, češ, če ne spoznaš slabih, potem tudi ne moreš oceniti kateri so dobri, blje,blje,blje,…
Daj, idi po pištolo in se ustreli, copatar copatarski.
Ni čudno, da se moški obračajo stran od žensk. Vsaj po pisanju enih dveh, treh,… Opažam, da te kokice res iščejo tip-top moške. Zato jih pa nimajo! Vsak moški in ženska je takšen, kakršen je! Vsak je človek, ki si želi topline nekoga, ki ga bo imel rad.
Imam fanta, ki je kot maneken, naslednje leto se poročiva. Kdo mi garantira, da bo vedno takšen? Nihče!
Lahko, da mu bo zrasel trebušček, postal zavaljen “prašiček”, ki ne bo dal nič nase, z dvignjeno glavo, kot petelin osvajal punce,…. Pri 50 ne bo mogel sexat?
Ampak sprejemala ga bom takšnega, kakršen bo!
Leto dni sem hodila s fantom, ki ni bil nič posebnega – ne lep, sex tako tako,.. ampak imela sem ga rada – vzela mi ga je cesta.
Babnice, ki tle gor nakladate – niso vsi moški manekeni, ne športa vsak, marsikdo zahaja v gostilne zaradi družbe (pa niso vsi pijanci). Sem delala kot natakarica nekaj časa – veliko je bilo takšnih, ki so v dveh urah spili 1 dcl vina ali kakšen špricer, samo, da so imeli “moški” pogovor in se malo “spokali od doma” – od sitnih babnic.
Vsi dajte sprejemati ljudi takšne, kot so – vsak je ranljiv!
Ženska, ki piše omalovaževalno in kritično o moških, imajo vse po vrsti težave na ljubezenskem področju in so nezadovoljne, saj premalo negujejo svojo ženstveno plat in preveč izstopajo po pasivni agresivnosti z osredotočanjem na negativnosti. Ženstvenost se napaja ravno iz pozitivnega odnosa do moških.
Ženska, ki piše omalovaževalno in kritično o moških, imajo vse po vrsti težave na ljubezenskem področju in so nezadovoljne, saj premalo negujejo svojo ženstveno plat in preveč izstopajo po pasivni agresivnosti z osredotočanjem na negativnosti. Ženstvenost se napaja ravno iz pozitivnega odnosa do moških.[/quote]
A TI SI GAY???
No dobila sem takšen info tukaj na med.over.
Forum je zaprt za komentiranje.