Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nisem sexsal že 10 let

Nisem sexsal že 10 let

No, simpatičen nisi. To ti moram takoj povedat. Sploh potem, ko prebereš celo temo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, simpatičen nisi. To ti moram takoj povedat. Sploh potem, ko prebereš celo temo.[/quote]

Margo kako si pa ti kej s sexom? Rabiš pomoč morda? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

No, simpatičen nisi. To ti moram takoj povedat. Sploh potem, ko prebereš celo temo.[/quote]

Margo kako si pa ti kej s sexom? Rabiš pomoč morda? :))[/quote]

Kar v redu, hvala, pa pri tebi? Ma saj vem da ti gre super. Ti si tak cuker, ni čudno da se ženske lepijo ko muhe :))) Kako pa lahko “pomagaš” komu pri sexu?

Margo kako si pa ti kej s sexom? Rabiš pomoč morda? :))[/quote]

Kar v redu, hvala, pa pri tebi? Ma saj vem da ti gre super. Ti si tak cuker, ni čudno da se ženske lepijo ko muhe :))) Kako pa lahko “pomagaš” komu pri sexu?[/quote]

Oh kako paše. Ja cukr sem haha. Hja na več načinov lahko pomagaš :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kar v redu, hvala, pa pri tebi? Ma saj vem da ti gre super. Ti si tak cuker, ni čudno da se ženske lepijo ko muhe :))) Kako pa lahko “pomagaš” komu pri sexu?[/quote]

Oh kako paše. Ja cukr sem haha. Hja na več načinov lahko pomagaš :)))))[/quote]

Aneda kako paše, če ti kdo nameni lepo besedo. To je na tem forumu prava redkost. Še posebej v zadnjem času. Evo, jaz sem se odločila, da bom danes delila samo komplimente. :))

Nekomu povedati, da ni simpatičen, je komplient ? Dobr 🙂

Na podlagi napisanega sem povzela te besede, ker ti vidiš samo “lahke” ženske oziroma radodajke. Beri se mal in hitro boš videl, kje je težave in zakaj se ti ne spuščaš v veze. Samo jaz ti ne bom tle psihologijo razlagala, ker je mal dosti tega za povedat. Samo tega občutka, da so vse ženske take, ki so odprtega duha pa ne moreš kar tako povzemat. Nekatere so odprte glave, ampak to še ne pomeni, da so lahke![/quote]

Pa kje ti vidiš da sem rekel da vidim samo lahke ženske. Daj preberi dobro, verjamem da je večina še vedno normalnih in prav zaradi tega hitro vidiš katera išče nekoga samo da je z nekom in jih menja. In ja, s svetlolasko nekaj ni vredu. Raje si preberi njene poste. Je vse to priznala, da jemklje tipe kot šport. Včasih se sprašujem, da sem vsaj normalen in nisem pokvarjen tako kot nekatere, ki menjajo tipe in taka ženska ne more biti iskrena do nobenega.

@uf ja

trdiš, da že 10 let nisi. Kako si (lahko) zdržal ?

simpl, kako 🙂 od njega bežijo kot hudič od križa 🙂 doma ima pa macolo, da useka po njem vsakič, ko hoče pametnejši nekaj povedat 🙂
tako patološko stanje je zelo značilno za slovenske pi*deke. jokcajo, da nimajo babe, da nobena ne da, sami pri sebi si jo želijo, hkrati pa bi si rajši zvrtali luknjo v koleno, kot se izpostavili situaciji, kjer ga ona zavrne. posledično sploh nimajo zvez, ker brezjajčniki v veze ne vstopajo…

ko začnejo komunicirat z žensko, najprej malo prcajo, da so kao carji, ko ga pa ženska od*ebe (ker ji gre na jetra), so agresivni. pred leti, ko sem še verjela tistim pravljicam, da so tudi na paritvenih portalih normalni tipi, sem en parim (po eni kavi) povedala, da “ni iskrice” in se jim je čist utrgalo… grožnje po mailih, po telefonu, zmerjanje s ku.rbo :)))) ko sem enemu rekla, da s 15 let starejšim tipom pa ne morem hodit, mi je grozil ene par tednov in pisal, kako sem prifu***ena v 3 p. m…. :)))

aja, ti psihiči so vsi “čisto normalni, prijazni, simpatični pošteni moški, ki spoštujejo ženske” :)))) malo morgen…

Sej ni problem zdržat, problem je da nisem prepričan da bi bil sam do konca življenja. Nemaram ženske, ki gleda vse skozi denar in sex. Meni osebno je čisto vseeno, če je brez gat in štumfov, brez prihodnosti, brez vsega. Čisto vseeno. Samo da si ustvariva nekaj zaradi mene iz čiste nule, da bi skupaj živela.

take imate bolniki najrajši, ane? 🙂 “boso in nosečo” kakor se je včas reklo, po možnosti brez šihta… da ne bi mela baba glupa kakih ambicij in bo svojega moškega častila kot boga (tudi če je nesposoben).

mogoče je čas, da se sprijazniš, da te nobena ne bo imela tkoooooo rada, kot te je tvoja mamica…. 🙂 tudi če bo brez zoknov….

simpl, kako 🙂 od njega bežijo kot hudič od križa 🙂 doma ima pa macolo, da useka po njem vsakič, ko hoče pametnejši nekaj povedat 🙂
tako patološko stanje je zelo značilno za slovenske pi*deke. jokcajo, da nimajo babe, da nobena ne da, sami pri sebi si jo želijo, hkrati pa bi si rajši zvrtali luknjo v koleno, kot se izpostavili situaciji, kjer ga ona zavrne. posledično sploh nimajo zvez, ker brezjajčniki v veze ne vstopajo…

ko začnejo komunicirat z žensko, najprej malo prcajo, da so kao carji, ko ga pa ženska od*ebe (ker ji gre na jetra), so agresivni. pred leti, ko sem še verjela tistim pravljicam, da so tudi na paritvenih portalih normalni tipi, sem en parim (po eni kavi) povedala, da “ni iskrice” in se jim je čist utrgalo… grožnje po mailih, po telefonu, zmerjanje s ku.rbo :)))) ko sem enemu rekla, da s 15 let starejšim tipom pa ne morem hodit, mi je grozil ene par tednov in pisal, kako sem prifu***ena v 3 p. m…. :)))

aja, ti psihiči so vsi “čisto normalni, prijazni, simpatični pošteni moški, ki spoštujejo ženske” :)))) malo morgen…[/quote]

S 15 let starejšim tudi meni ne bi šlo 😉 Ne vem točno, kak folk se ponuja po portalih (nobenega še nisem spoznala na tak način), vem pa da si na spletu lahko vse tisto, kar v resnici nisi (in da avtor te teme ni nujno odkrit).

to je značilno, še posebej obsedeni so dedci stari od 40+… večinoma pa vsi zakompleksani ali močno zanemarjeni in karakterno obupni, so pa pogruntali, da lahko na spletu več časa ženske vlečejo za nos, še posebej, če so kje od daleč. je tudi na monu par zgodb, ko ženske jokajo, po tem ko so nagazile na te norce :))) hvala qrcu, da mam dober radar – in to pride samo z izkušnjami! ;)))))))

aja, ti psihiči so vsi “čisto normalni, prijazni, simpatični pošteni moški, ki spoštujejo ženske” :)))) malo morgen…[/quote]

Oprosti, ampak ti nisi čisto pri sebi. Meni načeloma ni hudo, če me katera zavrne, celo všeč mi je da mi to pošteno pove. Ampak da mi to pove v skladu z mojimi pričkovanji. Če sem jaz iskren, pričakujem isto z njene strani. Pač spoznavaš “taprave” tipe, če imaš ti take izkušnje, ni čudno da si me napadla. Ti nisi ženska, za moje pojme, ker je v tebi polno razočaranja, jeze, , moške gledaš kot objekt, zato sem te označil kot sem te. Zaradi mene jih lahko zamenjaš kolikor želiš, tvoja jeza bo ostala.

ne se sekirat, ejga 🙂 impotentni dedci, nesposobni dobit punce, so bli vedno zoprni in žleht 🙂 sej punce smo že navajene, ziher vsaka kakega takega reveža pozna.

Ne sej ni problem, službo imam pa tudi dopust mi pripada, na vsake toliko časa. Da pa si v svoje stanovanje vlačila take tipe mi je jasno, da si razočarana. Mogla si pošteno veliko posexsati tipov, da si vidla, kam pes taco moli. Daj mi povej, ker fant te bo sploh povohal, glede na tvojo preteklost. Normalen se te bo ognil v velikem loku. Imaš pa srečo, izbire boš imela vedno dovolj ker si pač radodajka tako da se boš vedno počutila za nekaj časa vsa srečna dokler spet ne boš razočarana.

Spet en iz fare piše:)).

To pa je dvoboj samega boga s hudicem, se meni zdi. Predlagam, da groba “radodajka” hitro “da”, da jo bog od zadaj posteno p(re)fuka. Jaz sicer posteno priznam, da bi to “zensko” lahko le po “zivalko”, kot se sicer tudi obnasa, lol.

mmm… priden, tako se dela 🙂 ti posvečam eno lepo pesmico:
http://www.youtube.com/watch?v=knItRruwXEA

ej, UF JA, a si preveril danes ko si šel lulat, če ga še imaš v hlačah? pravijo, da če ne seksaš 7 let, ti odpade, tko k martinčku rep! čakamo glihkar poročilo o dogodku tudi s strani marihuance 🙂

In kaj se zgrazate na 10 ali 15 letno razliko? Jaz punce, ki niso vsaj 10 let mlajse, komaj registriram, lol.

se ne zgražamo, ampak vse kar je starejše od 30 in ni dobro vzdrževano ima v večini že kuhane špagete v hlačah. zakaj bi se s tem ukvarjale, če imaš pa na voljo trdih, kolikor ti srce poželi 😉

btw, malo žensk bi si za resnega partnerja, ki vključuje potomce, omislilo 45- ali 50-letnika…

Kuhan špaget? Hahaha….

Kako pa zgleda dobro vzdrževanje ? 🙂
Redni servisi ? 🙂

hahah :))) to je, kako se dobro vzdržuje žensko, juuuhuuuu ;)))

sem imela v mislih, kako tip sam sebe vzdržuje (pa da ne bo slučajno narobe izpadlo, tudi ženska mora zase skrbet, absolutno). moški ki preveč kadijo, pijejo, preveč jejo, žurajo in hkrati nič ne športajo imajo že zgodaj probleme z erekcijo, pred 40im… pač zamašene žile, slaba prekrvavitev, premalo moških hormonov zaradi prevelike teže, itd… pa še zmatrajo se po 5ih minutah tko da ne veš al mu prihaja al tip “odhaja”… 😀 no, mejbi sm samo jst mal preveč strastna za pusije :)))))

drugač je pa tud res, no – če redno seksaš, bolj stoji in pogosteje rabiš. pa še zdržiš več kot 30 sekund 😉 tak ko že 10 let ni seksal itak ni uporaben, ker punca samo pomiga z ritjo in mu že pride…

hahah :))) to je, kako se dobro vzdržuje žensko, juuuhuuuu ;)))

sem imela v mislih, kako tip sam sebe vzdržuje (pa da ne bo slučajno narobe izpadlo, tudi ženska mora zase skrbet, absolutno). moški ki preveč kadijo, pijejo, preveč jejo, žurajo in hkrati nič ne športajo imajo že zgodaj probleme z erekcijo, pred 40im… pač zamašene žile, slaba prekrvavitev, premalo moških hormonov zaradi prevelike teže, itd… pa še zmatrajo se po 5ih minutah tko da ne veš al mu prihaja al tip “odhaja”… 😀 no, mejbi sm samo jst mal preveč strastna za pusije :)))))

drugač je pa tud res, no – če redno seksaš, bolj stoji in pogosteje rabiš. pa še zdržiš več kot 30 sekund 😉 tak ko že 10 let ni seksal itak ni uporaben, ker punca samo pomiga z ritjo in mu že pride…[/quote]
To je pa res.
Dobro psiho-fizično stanje še najbolj pride do izraza pri seksualnih aktivnostih. 🙂

Prav tako mora ženska skrbeti zase, da ohranja svojo privlačnost in seksipilnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close