Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nisem sexsal že 10 let

Nisem sexsal že 10 let

OMOJBOG, ženska, k menja žarnice na višini 5m :)))) hitro teci stran, da se ne nalezeš kake bolezni!!!! :))))

to pa zato nisi seksal, ker ima zelo malo bejbik noge na X .. preusmeri se na take, ki imajo noge na O ☺

OMOJBOG, ženska, k menja žarnice na višini 5m :)))) hitro teci stran, da se ne nalezeš kake bolezni!!!! :))))[/quote]
Kaj a ti je kandelaber v spalnici crknil? 🙂
Sam ugotavljam povprečno dolžino penisov. Da 4 tedne čakaš za nekaj kar te očitno moti je moral bit kar dolg.

a nisi prebral, on noče punc ki imajo rade seks in tiča….mogoče hoče imet punco, ki že ima svojega (tiča)… 🙂

ne, pač nisem tip ženske, ki bi najedala tako kot večina. rečem 2.- al pa 3x… če ni gluh, me je slišal, če ni narejeno, očitno noče naredit. par dni pa tud traja, da mozolja izseliš iz stanovanja, ane 🙂

a nisi prebral, on noče punc ki imajo rade seks in tiča….mogoče hoče imet punco, ki že ima svojega (tiča)… :)[/quote]

že v naslovu teme ima “X” … to pa je oznaka za obliko nog, ne pa velikega ščegija

zakaj bi hotel pa velikega ščegija, ženske z manjšimi se da veliko bolje “zakurit”, ker boljše čutijo.

ista analogija velja za moške z velikimi/mahnimi tiči

Ma to sploh ni tisto kar je weird. Weird je kako ti je tak mozolj sploh zrastel v stanovanju. :))

lepolaska ne sej meni stoji ni problem, nisem napisal, da nemorem sexsat. Samo malo nerodno sem se izrazil, da odnos brez sexa je možen. Jasno tukaj težko rečem da bi se katera kaj takega želela. Je pa jasno da si se prva na to izjavo nasadila. Hočem povedat da je dovolj prostaških žensk ki bi vse naredile za sex. Ti si pač bolj lahke sorte in v svoje stanovanje vabiš moške in jih redno menjaš.

ja, odnoa brez seksa je možen 🙂 recimo odnos s kolesom, vileda krpo, ali pa s PC-jem (ja, ta bo že težka) 🙂 z normalno žensko pa NI. normalna ženska hoče dedca, ki ve, zakaj mu je zrasla tista reč med nogami. se bom zate poskusila bolj fino izražat, da te ne trofi slučajno kaka kap in te bom mela pol še na vesti 🙂

priznam 🙂 in še vsi udeleženi se imamo fajn pri tem. jbga, moj prvi pri 19-ih ni ostal tudi moj zadnji.
– se zgodi. ko se katerakoli od strani (moja ali njegova) naveliča, rečeš hvala za sodelovanje in greš dalje. ti po drugi strani ne menjaš žensk, ampak ne kav.saš že 10 let. torej, jaz se imam fajn, ti pa jamraš, da ne kav.saš, potem pa še poveš, da sploh nočeš tega. to, da ne veš, kaj bi rad, že itak dovolj pove o tebi, verjetno se ni treba še spraševat, kateri od naju je bolj blesav 🙂

ne, ne jaz nisem rekel da sexa nočem, preberi šeenkrat. Zavoham pa take kurbe kot si ti, ki so mahnjene na sex in samo iščejo da se čimprej povalajo z moškim, ki ga po hitrem postopku povabijo v stanovanje moški pa prihajajo eden za drugim. Razočarana vsak dan bolj, sramuje se tega da je kurba. Ve pa da itak pride nov tič in krog se ponovi. Take ženske ne morejo biti iskrene, ne do moškega, še manj pa do sebe.

kere ti prbijaš…. bedarije, samo zato ker ne dobiš za fukat, boš označo lepolasko za kurbo? Bravo…. favšija!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je imel pa prav, ko je rekel, da se bo tema razživela. Nisem pa siguren, če je to le zaradi naslova. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz nisem kavsal že kakih 7-8 let in mi nič ne manjka. Prav osvobojenega se počutim. Če si odvisen od seksa, moraš vse prilagajat babi, ki ti ga včasih nudi, moraš biti razumevajoč za njene kaprice, ki se kar množijo, stalno te hoče nekaj komandirat, ker misli, da te lahko izsiljuje s pičko, na koncu je pa še tisti fu.k brezvezen, ker moraš vse početi tako kot njej paše. Še vsaka, ki sem jo imel takrat v svojih dvajsetih letih, sem je bil po nekaj tednih že sit…

Avtor, smiliš se mi prav v vseh pogledih!

Je že res tako, če nimaš ničesar, s čimer bi sam izsiljeval. Zakaj si jo pa vzel samo zaradi p…., kdo ti je kriv.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Iskrena zakaj se ti smilim. Se mi zdi, da zato ker sem ji rekel da je pač ku…. poglej kaj je sposobna ona napisat. Meni to nekaj pove o njej. Sej jaz mislim da ona zase to dejansko misli kar sem ji rekel.

Je že res tako, če nimaš ničesar, s čimer bi sam izsiljeval. Zakaj si jo pa vzel samo zaradi p…., kdo ti je kriv.[/quote]

Za kaj drugega bi pa mlad junc imel babo? Zakaj? Zato, da jo boš v lokale s sabo vlekel? Za družbo imaš frende. Če si športen tip, greš tudi s prijatelji na rekreacije. Ne boš neke nesposobne cmere babje s sabo jemal, da se bo stalno pritoževala, kako nič ne zmore in ti vse pokvarila. Jo boš imel zaradi tega, ker uživaš hodit po štacunah gledat tiste blesave torbice in sandale? Dec lahko vse počne sam ali v družbi sebi primernih. Ko prideš do tega, da je seks samo še ena babja finta za izsiljevanje, se mu odrečeš in bab ne pogrešaš več. Ti si še zelen, da bi te stvari razumel.

Je že res tako, če nimaš ničesar, s čimer bi sam izsiljeval. Zakaj si jo pa vzel samo zaradi p…., kdo ti je kriv.[/quote]

Za kaj drugega bi pa mlad junc imel babo? Zakaj? Zato, da jo boš v lokale s sabo vlekel? Za družbo imaš frende. Če si športen tip, greš tudi s prijatelji na rekreacije. Ne boš neke nesposobne cmere babje s sabo jemal, da se bo stalno pritoževala, kako nič ne zmore in ti vse pokvarila. Jo boš imel zaradi tega, ker uživaš hodit po štacunah gledat tiste blesave torbice in sandale? Dec lahko vse počne sam ali v družbi sebi primernih. Ko prideš do tega, da je seks samo še ena babja finta za izsiljevanje, se mu odrečeš in bab ne pogrešaš več. Ti si še zelen, da bi te stvari razumel.[/quote]
Mlad in naiven še že gre. Da pa postaneš star, naiven pa še vedno ostaneš, pa ne vem, če je preveč dobro. Žal, zato pa si prišel do tja, kjer si. Ampak saj življenje je tvoje, upam, da si vsaj hvaležen za svoja spoznanja.
Jaz svojo vabim na mojo rekreacijo, pa noče it, ima raje svojo. Očitno moja ve, kaj rabi, v nasprotju s tvojo. :)) Vidiš kako nasproten primer? Ampak jaz sem zadovoljen, da ima nekaj, kar jo veseli in ona, da ima jaz. Imava pa še skupno rekreacijo, ki je obema všeč. Rezultat tega je objestransko zadovoljstvo. Hudič pa je, če človek verjame, da so ženske bile na Zemljo poslane, kot zarota moškim. Težke izkušnje morajo to biti. Mogoče ti je življenje tisto žensko ali ženske namenilo z enim posebni razogom, ki ga še nisi dobro raziskal.

A ti to o tisti svoji… imaginarni? Ah take so najboljše… vse znajo naredit najbolje, govorijo nekaj jezikov, obvladajo kar nekaj tehnik masaže, spoznajo se v kuhinji in za volanom, najlepše noge, ritka, joški.. vse over the top.

Poznamo mi tvojo rekreacijo, ja. Od jutra do mraka, sedem dni v tednu, tristopetinšestdeset dni v letu puščaš svoje sledi na svojih rekreativnih pohodih po internetu. Ne vem, katera bi gledala doma neuporabnega, brezposelnega copatarja, ki bi cele dneve samo na računalniku visel in filozofiral v prazno. Takih ne najdeš na nobenem portalu. Tudi ti si dolgoletni samec, samo da ti to nisi prostovoljno, in še priznati ne upaš.

Svojo domišljijo moraš znati uresničit. Eni bi morali postati samo malo bolj neumni, kot so že, pa bi jim bilo lažje. 🙂

Uf ja in marihuanca – ne, ni normalno, da ne sexata. Jaz mislim, da že ženske, ki sicer spolnost povezujemo z ljubeznijo – po določenem času nedejavnosti zgrabi kriza. Res ne vidim razloga, da bi se šparal. Ali nikoli nisi ugotovil kako srečno, super, osobojajoče se počutiš po sexu? V glavi si si ustvaril neke meje, ki z realnostjo in z življenjem nimajo nobene veze.

Marihuanca kako pa veš da ne sexaš? Prideš v lokal, ti tak privlačen, inteligenten … ženske te požirajo z očmi, ti pa en deci, dva deci … pa saj v resnici ne veš kaj potem delajo s tabo.Človek božji, lahko da te zlorabljajo – saj veš kakšne smo ženske.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Na podlagi napisanega sem povzela te besede, ker ti vidiš samo “lahke” ženske oziroma radodajke. Beri se mal in hitro boš videl, kje je težave in zakaj se ti ne spuščaš v veze. Samo jaz ti ne bom tle psihologijo razlagala, ker je mal dosti tega za povedat. Samo tega občutka, da so vse ženske take, ki so odprtega duha pa ne moreš kar tako povzemat. Nekatere so odprte glave, ampak to še ne pomeni, da so lahke!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close