Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nisem še videl estetske vagine

Nisem še videl estetske vagine

Pol pa nek nakladate, kako dolžina ni pomembna.
[/quote]

Kar neki. To, da ženske pravimo, kako dolžina ni pomembna, ste si izmislili moški, da tolažite sami sebe. Seveda je pomembna, še bolj pa debelina. In ni mi jasno, kako v letu 2018 še vedno ne veste, da tisto spodaj ni vagina. Vagina je v telesu in je ne vidite. Kot da bi ženske vašemu k.urcu rekle semenovod. Dejte mal pogooglat, no, pa se nehat smešit.

Meni je pa všeč dolg semenovod! 😀

Kar neki. To, da ženske pravimo, kako dolžina ni pomembna, ste si izmislili moški, da tolažite sami sebe. Seveda je pomembna, še bolj pa debelina. In ni mi jasno, kako v letu 2018 še vedno ne veste, da tisto spodaj ni vagina. Vagina je v telesu in je ne vidite. Kot da bi ženske vašemu k.urcu rekle semenovod. Dejte mal pogooglat, no, pa se nehat smešit.
[/quote]

Eh, ne kapiraš. Saj ravno to sem izpostavil. kako nekatere nabijajo, kako je dolžina fenisa nepomembna. Ko si že tako razsvetlena. Kako pa ti praviš tisti poscani koži med tvojima nogama?

No, vsaj občasno je poscana, občasno, če ima srečo pa še namazana s smetano.

Dajte no dajte, zaboga. Ženska muca je skupaj z joški, boki, …. nekaj najlepšega v stvarstvu. Pa ravno prav mora biti velika tako kot penis pri moškemu. In za kogar je tako, mu je življenje pravljica.

Grem domov. Upam, da me že čaka. Mogoče pa kar takoj preverim, če se moj še tako prilega njeni lepi muciki.

Jaz imam pa trihomoniazo. Je to kaj v zvezi z mon-om?

Vse ženske vagine so lepe! Geji in zafrustriranci pa naj nehajo komentirati tukaj in si najdejo svojo temo…

Enkrat sem gledal en jugoslovanski film in je en dedec rekel: “Veš katera roža je najlepša? Tista med ženskimi nogami.”

Stari YU filmi so bili pogosto polni modrosti 🙂

Točno tako. Češplja je res nekaj najlepšega. Sama najraje pogledam slikce lepih, zaprtih, razprtih, seveda lepo obritih češpelj. Pa nisem lezbijka. A roko na srce, gole ženske so lepše od golih moških, razen seveda raznih lepo naštimanih modelov s poltrdo ali trdo batino. In pravi moški je tisti, ki ob pogledu nanjo zaprede in jo temu ustrezno tudi zadovolji, tako ali drugače.

Ne morem razumet ne zensk ne moskih, ki jim niso vsec spolni organi enega in drugega. Kaj pa je narobe z vami? Da je to nekaj grdega, wtf? Da bi rekla da mi kurac ni vsec, pa da se mi gabi, bi bla zrela za psihiatra in obratno, da bi se mi moja cesplica gabila oz ne bila vsec. Meni je oboje zanimivo in eroticno in prav je tako. Ohhh no…

BRAVO! My thoughts exactly.

Jaz pa še grde nisem videl ali nekatere so lepše kot druge je odvisno od barve, kako velike so ustnice itd. Tudi črne so zelo lepe posebno ker je rožicasta notranjost še bolj čudovita.

Bravo, Sara. Bolje ne bi mogla napisat…

Ker ljudje potrebujejo izgovor, da jim ni potrebno čutiti.. vse prav pride.. zato je toliko *izmov, zasvojenosti..

En problem pa je, da smo ljudje včasih živeli v skupinah od nekaj deset do 150 ljudi, z zelo majhno geografsko mobilnostjo. V svojem življenju je torej človek srečal le nekaj potencialnih seksualnih partnerjev.
Še pred stoletjem in pol, so ljudje v povprečju videli le nekaj sto pripadnikov nasprotnega spola. Lepotic je bilo posledično več (danes te bombardirajo s stiliziranimi izgledi, ultra simetričnih ljudi ter PhotoSopano popravljenimi).. zato je dan-danes vse “ne-estetsko”.

Suze Randall, fotografinja je tako razlagala, kako so za PLAYBOY z lepilom lepili velike sramne ustnice skupaj, da so lahko dobili tisti “puritanski” Playboyev izgled “breskvic” (češpljic, žemljic in kar je tega..), ki hkrati ničesar ne pokažejo.. saj ženske itak tiščijo noge skupaj
Šele perverzni Penthouse, je noge razkrečil in tudi kaj brutalnega pokazala izza velike labie.. ubogi prestrašeni moški so tako bežali nazaj v objem Playboya in se tolažili, da so tam zunaj zajčice.. ki pa so vseeno estetske.. nič teh grozot!
Pa še prsi so lepo nabreknjeno vzburjene (so jih prej matrali z ledom).. in lepe gladke kože, brez mazoljčkov, strijev, madežev in nepravilnosti (so jih PaitnBrushali, nato PhotoShopali..).

Tako, da estetskost je že dolgo hudo izumetničena.. poglejte si Sculpture Diaries – zakaj je temu tako (ali pa moj opis tega dokumentarca).
Privlačnost pa je ostala v tem, da čutiš in pustiš čutiti.. če pa se prepuščaš lažnim potrošniškim idealom družbe.. si garantirano nesrečen in posledično trošiš več.. kar je pa pravzaprav cilj vsega skupaj.

Ni estetske vagine – večja potreba po designerskem pohištvu, avtomobilu, telefonu..

De omnibus disputandum..

Omg to pa prvic slisim od moskega hahahaa, meni moj stokrat ponovi kok je lepa, in mu vrjamem ker vidim s kaksnim uzitkom sexava…ti si pa najbrs al ne potesen, se vrjetneje pa gej

Nevem,ti lahko povem 9/10 estetskih vagin vidim in sem videl,imel,…

Za mene je moja najlepša😁
Čista 10ka

Jaz pa jo sem 🙂 ena prvih punc s katerimi sem bil je imela tako lepo, cvrste mesnate zunanje ustnice, ravno prav velike, ne male ne prevelike, za kak mm so ven gledale res lepe notranje ustnice ravno prav mesnate in ravno prav dolge da jih je bilo res lepo videt, bile so cvrste ne povsene, obe simetricne, res cista 10ka. Drugac je vecina drugih vidlenih v zivo imela bol male zunanje ustnice in z res mlimi notranjimi. Rad bi pa dobil kako z dalsimi notranjimi ustnicami za provt.

Vulva…vagina je notranjost…?Bimbo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close