Nisem še imela fanta
Brez vzroka se ne zanimamo za karkoli. In vzrok je vedno v nas.[/quote]
Ja, hočem le rečt, da to zanimaje različni ljudje različno kažemo, pač glede na potrebe/želje, ki jih nosimo v sebi. In tudi različno se odzovemo, ko le te niso izpolnjene.
No, mene zanima zakaj se je pretvarjal, da se zanima zame, za koga je zbiral podatke o meni, kdo mu je naročal to kar mi naj pove, ker je potem čas pokazal, da vse skupaj ni imelo smisla.[/quote]
Po moje se ni pretvarjal. Zanimal se je le tako dolgo, dokler ni spoznal, da mu ne moreš “pomagat”. Če tip od žensk vedno pričakuje neko oboževanje glede na svoje pripovedovanje, mu pač nekdo, ki mu tega ne da, ni dobra in prijetna družba, ker mu s tem zbija njegovo vrednost. Tak človek pa se lahk odzove zelo obrambno oziroma agresivno. V stilu napad je najboljša obramba. To je bolj lastnost moških.
No, mene zanima zakaj se je pretvarjal, da se zanima zame, za koga je zbiral podatke o meni, kdo mu je naročal to kar mi naj pove, ker je potem čas pokazal, da vse skupaj ni imelo smisla.[/quote]
Saj se je morda res zanimal zate. Vendar ga je potem njegova prijela malo bolj na trdo, da se je ustrašil in je moral prepričat prevsem sam sebe, da si ti čisto mimo. :-))
Zakaj?[/quote]
Vedno se veselim priložnosti, ko lahko povem nekaj krepkih takšnim opravljivim ženskam ujetim v moškem telesu.
Naslednjič – prosim – daj si vtakni slušalke v ušesa in mi dovoli, da se jaz pomerim s kakšnim takšnim.
Ne veš, kako zelo me boš razveselila… :)))[/quote]
Ne vem, če bi to bila prav pot, tak odziv kot ga sama opisuješ. Če bi ti bila na mojem mestu, bi ti ravno tako na pamet padlo (in zaradi številnih drugih dokazov), da za njegovim blebetanjem in ukvarjanjem z mano v resnici stoji ženska, ki bi marsikaj naredila v smeri, da me lahko prizadane, zakaj je bila takšna mi ni znano. Ironija je pa, da še vedno ta dva osebka občasno nehote srečujem na lokaciji, kjer si onadva služita kruh, jaz pa se tam formalno izobražujem.
Vedno se veselim priložnosti, ko lahko povem nekaj krepkih takšnim opravljivim ženskam ujetim v moškem telesu.
Naslednjič – prosim – daj si vtakni slušalke v ušesa in mi dovoli, da se jaz pomerim s kakšnim takšnim.
Ne veš, kako zelo me boš razveselila… :)))[/quote]
Ne vem, če bi to bila prav pot, tak odziv kot ga sama opisuješ. Če bi ti bila na mojem mestu, bi ti ravno tako na pamet padlo (in zaradi številnih drugih dokazov), da za njegovim blebetanjem in ukvarjanjem z mano v resnici stoji ženska, ki bi marsikaj naredila v smeri, da me lahko prizadane, zakaj je bila takšna mi ni znano. Ironija je pa, da še vedno ta dva osebka občasno nehote srečujem na lokaciji, kjer si onadva služita kruh, jaz pa se tam formalno izobražujem.[/quote]
Še toliko slabše. Ti v resnici veš, da gre za neko navadno blebetanje in kljub temu dovoliš, da te to neko blebetanje od dveh popolnoma nepomembnih osebkov v tvojem življenju prizadene. Od nekdaj sem čutila posebno usmiljenje do ljudi, ki so govorili za mojim hrbtom. To ne pomeni nič drugega kot to, da sem korak pred njimi.
Zdaj si pa vse povedal, Marko, točno to. Ampak tako se odzove samo nekdo, ki je nezrel in nima občutka za soljudi. Zmedena samica, mislim, da se res ni šlo zate osebno, ampak je bil ogrožen njegov ego in je tako reagiral. Seveda ni nikakršnega opravičila za njegovo dejanje, ampak mislim, da je to odgovor, ki ga iščeš in ga od njega sigurno ne bi dobila. Sicer pa je vseeno, ali ga dobiš ali ne, ker v življenju pač odgovorov na vsa vprašanja ne moreš dobit. In ne zaradi takega in podobnih primerkov, ki ga skoraj vsaka ženska vsaj enkrat življenju sreča, obupat in izgubit vero v celotno populacijo moških ali še huje, se iz strahu pred tem da boš prizadeta, ograditi in ne dopustiti, da ti pride kateri od njih blizu.
Byron je zapisal:
Verujem v to,
da so – čeprav jih nisem našel v teku let –
obljube, ki držé, in upi, ki ne mro,
in čednosti usmiljene, ki nam ne tko
pogubnih zank, da tu in tam srce
še čuti, ko se bližnjemu solzi oko,
da so stvari, ki skoraj so to, kar se zdé,
da sreča ni le sen, in ne dobrota le ime.
Ne vem, če bi to bila prav pot, tak odziv kot ga sama opisuješ. Če bi ti bila na mojem mestu, bi ti ravno tako na pamet padlo (in zaradi številnih drugih dokazov), da za njegovim blebetanjem in ukvarjanjem z mano v resnici stoji ženska, ki bi marsikaj naredila v smeri, da me lahko prizadane, zakaj je bila takšna mi ni znano. Ironija je pa, da še vedno ta dva osebka občasno nehote srečujem na lokaciji, kjer si onadva služita kruh, jaz pa se tam formalno izobražujem.[/quote]
Še toliko slabše. Ti v resnici veš, da gre za neko navadno blebetanje in kljub temu dovoliš, da te to neko blebetanje od dveh popolnoma nepomembnih osebkov v tvojem življenju prizadene. Od nekdaj sem čutila posebno usmiljenje do ljudi, ki so govorili za mojim hrbtom. To ne pomeni nič drugega kot to, da sem korak pred njimi.[/quote]
Hm, morda, toda meni nista tako nepomembna in če se nekdo s tabo ukvarja to hkrati pomeni, da tudi njim nisi nepomemben, le pristop tisti, ki radi furajo kamuflažo bi morali obrniti na bolj iskreno in pošteno raven.
Zdaj si pa vse povedal, Marko, točno to. Ampak tako se odzove samo nekdo, ki je nezrel in nima občutka za soljudi.[/quote]Tudi jaz se strinjam z Markom, kar sem tudi sam že na začetku povedal v nekoliko bolj grobi obliki :
Saj je bil po svoje iskren, tako te je pač takrat videl, ko je spoznal, da si zanj nedosegljiva.
Manjka ti občutek vživljanja v čutenja drugih (kot tudi vsem nam, [sub]po malem[/sub] 😉 😉
Samica, saj si verjetno tudi ti gojila neko zanimanje zanj in ga verjetno nisi povsem direktno in iskreno izrazila, ampak si ga malo prikrila. Ali pa ga nisi in je on točno vedel, zakaj si zraven njega? Ni nilo nobene kamuflaže iz tvoje strani?
Zdaj si pa vse povedal, Marko, točno to. Ampak tako se odzove samo nekdo, ki je nezrel in nima občutka za soljudi.[/quote]Tudi jaz se strinjam z Markom, kar sem tudi sam že na začetku povedal v nekoliko bolj grobi obliki :
Saj je bil po svoje iskren, tako te je pač takrat videl, ko je spoznal, da si zanj nedosegljiva.
Manjka ti občutek vživljanja v čutenja drugih (kot tudi vsem nam, [sub]po malem[/sub] 😉 ;)[/quote]
Kolikokrat še naj zapišem, da tisto niso bile njegove besede, da je zgolj zdrdral naročeno?
Tudi jaz se strinjam z Markom, kar sem tudi sam že na začetku povedal v nekoliko bolj grobi obliki :
Manjka ti občutek vživljanja v čutenja drugih (kot tudi vsem nam, [sub]po malem[/sub] 😉 ;)[/quote]Kolikokrat še naj zapišem, da tisto niso bile njegove besede, da je zgolj zdrdral naročeno?[/quote]Ok, tudi če je to res je moral imet nek razlog, da je to storil na tak način, po nareku.
A se ti zdi, da bi lahko kar vsakega nekdo prepričal v tako stvar? :/
Lahko to pojasniš? Kako zdrdral? Ti misliš, da je povedal nekaj, kar mu je nekdo naročil?
Tudi jaz se strinjam z Markom, kar sem tudi sam že na začetku povedal v nekoliko bolj grobi obliki :
Manjka ti občutek vživljanja v čutenja drugih (kot tudi vsem nam, [sub]po malem[/sub] 😉 ;)[/quote]
Kolikokrat še naj zapišem, da tisto niso bile njegove besede, da je zgolj zdrdral naročeno?[/quote]Zmedena_samica, več kot pišeš, manj si razumljena in bolj sočustvujem s tvojimi neuspešnimi terapetvi, Markom, Njim_, ki vedno manj vedo, za kaj gre. Pišeš o dveh skrajno atipičnih predstavnikih svojega spola, in o sebi, torej o treh atipičnih ljudeh, ki se jih ne da popredalčkati s poceni psihologijo, “lačen sem, sem tečen in apatičen, grem pojest snickerss in sem full drugačen”, torej da kar na lepem spoznaš za kateri dvom in strah je šlo in nenadoma posije sonce…-> to namreč marko že dolgih sedem let uči tu na tem forumu…
Raje kot s tem, zakaj je dotični tisto rekel in zakaj mu je bilo to naročeno in cela štrena, ki je razlog pri njiju, se ukvarjaj s tem, kaj je razlog pri tebi, da si se ti tako zakvačkala v to neskončno zanko, kot je napisala noelle, odgovorov za druge po večini ni mogoče dobiti, razen če jih trivializiramo..
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Kolikokrat še naj zapišem, da tisto niso bile njegove besede, da je zgolj zdrdral naročeno?[/quote]Zmedena_samica, več kot pišeš, manj si razumljena in bolj sočustvujem s tvojimi neuspešnimi terapetvi, Markom, Njim_, ki vedno manj vedo, za kaj gre. Pišeš o dveh skrajno atipičnih predstavnikih svojega spola, in o sebi, torej o treh atipičnih ljudeh, ki se jih ne da popredalčkati s poceni psihologijo, “lačen sem, sem tečen in apatičen, grem pojest snickerss in sem full drugačen”, torej da kar na lepem spoznaš za kateri dvom in strah je šlo in nenadoma posije sonce…-> to namreč marko že dolgih sedem let uči tu na tem forumu…
Raje kot s tem, zakaj je dotični tisto rekel in zakaj mu je bilo to naročeno in cela štrena, ki je razlog pri njiju, se ukvarjaj s tem, kaj je razlog pri tebi, da si se ti tako zakvačkala v to neskončno zanko, kot je napisala noelle, odgovorov za druge po večini ni mogoče dobiti, razen če jih trivializiramo..[/quote]
Hahaha…Katenjka, me je nasmejal tvoj post. V bistvu res nima smisla, da pišem, ker se nikomur ne sanja kaj je bilo, vsega na teh straneh absolutno nočem razlagati…pravzaprav še ti nekih konkretnih zaključkov ne uspeš potegniti iz tega, pa sem ti povedala popolnoma celo štorijo, še več eno od teh dveh atipičnih person si celo videla v živo :))
Se pa strinjam, da tu nekih odgovorov ne bom dobila, iluzorno je pričakovati, da na teh straneh najdem odrešenje. Opažam, da so mnogi odgovori precej po istih kopitih, škoda da tu mnogi pisci ne razumejo, da ne živimo vsi podobno in da nimamo vsi enakih/podobnih ciljev, ne stremimo vsi k partnerstvu, k ustvarjanju družine itd, a se žal večina odgovorov razvija natanko v to smer (pa to ni razvidno le v komunikaciji do mene, v številnih postih). Tolikokrat me prime, da bi nehala hodit na te strani, ne vem kdaj me bo dokončno izučilo, da res nima smisla :-/
Zakaj pa maš tok rada ta Mon ? Men je krneki to, raje hodm na Mn3njalnik. Samo zdej rabm počakat da mi spet aktivirajo account. Tm je bolj zabavno, tle pa vse tako resno, dolgočasno, suhoparno. Sploh se noben nezna zajebavat nč, cel kup zateženih, “odraslih”, samskih smradov.
7 let da tle gor preživiš…đizskrajst.
Zmedena_samica, več kot pišeš, manj si razumljena in bolj sočustvujem s tvojimi neuspešnimi terapetvi, Markom, Njim_, ki vedno manj vedo, za kaj gre. Pišeš o dveh skrajno atipičnih predstavnikih svojega spola, in o sebi, torej o treh atipičnih ljudeh, ki se jih ne da popredalčkati s poceni psihologijo, “lačen sem, sem tečen in apatičen, grem pojest snickerss in sem full drugačen”, torej da kar na lepem spoznaš za kateri dvom in strah je šlo in nenadoma posije sonce…-> to namreč marko že dolgih sedem let uči tu na tem forumu…
Raje kot s tem, zakaj je dotični tisto rekel in zakaj mu je bilo to naročeno in cela štrena, ki je razlog pri njiju, se ukvarjaj s tem, kaj je razlog pri tebi, da si se ti tako zakvačkala v to neskončno zanko, kot je napisala noelle, odgovorov za druge po večini ni mogoče dobiti, razen če jih trivializiramo..[/quote]
Hahaha…Katenjka, me je nasmejal tvoj post. V bistvu res nima smisla, da pišem, ker se nikomur ne sanja kaj je bilo, vsega na teh straneh absolutno nočem razlagati…pravzaprav še ti nekih konkretnih zaključkov ne uspeš potegniti iz tega, pa sem ti povedala popolnoma celo štorijo, še več eno od teh dveh atipičnih person si celo videla v živo :))
Se pa strinjam, da tu nekih odgovorov ne bom dobila, iluzorno je pričakovati, da na teh straneh najdem odrešenje. Opažam, da so mnogi odgovori precej po istih kopitih, škoda da tu mnogi pisci ne razumejo, da ne živimo vsi podobno in da nimamo vsi enakih/podobnih ciljev, ne stremimo vsi k partnerstvu, k ustvarjanju družine itd, a se žal večina odgovorov razvija natanko v to smer (pa to ni razvidno le v komunikaciji do mene, v številnih postih). Tolikokrat me prime, da bi nehala hodit na te strani, ne vem kdaj me bo dokončno izučilo, da res nima smisla :-/[/quote]
No ja, če si na forumu samo zaradi iskanja odgovorov, potem je to res brezupno, vendar velja to za katerikoli forum. Najboljši odgovori so ponavadi tisti, ki jih najdeš sam. Glede partnerstev pa imaš prav. Vendar je to kar neka splošna “usmeritev”, ki je tudi meni malo – mimo. Pa ne da bi res imel kaj zelo proti ustvarjanju družine. Le zdi se mi narobe, da bi to morala biti prioriteta. :-))
Se pa strinjam, da tu nekih odgovorov ne bom dobila, iluzorno je pričakovati, da na teh straneh najdem odrešenje. Opažam, da so mnogi odgovori precej po istih kopitih, škoda da tu mnogi pisci ne razumejo, da ne živimo vsi podobno in da nimamo vsi enakih/podobnih ciljev, ne stremimo vsi k partnerstvu, k ustvarjanju družine itd, a se žal večina odgovorov razvija natanko v to smer (pa to ni razvidno le v komunikaciji do mene, v številnih postih). Tolikokrat me prime, da bi nehala hodit na te strani, ne vem kdaj me bo dokončno izučilo, da res nima smisla :-/[/quote]
No ja, če si na forumu samo zaradi iskanja odgovorov, potem je to res brezupno, vendar velja to za katerikoli forum. Najboljši odgovori so ponavadi tisti, ki jih najdeš sam. Glede partnerstev pa imaš prav. Vendar je to kar neka splošna “usmeritev”, ki je tudi meni malo – mimo. Pa ne da bi res imel kaj zelo proti ustvarjanju družine. Le zdi se mi narobe, da bi to morala biti prioriteta. :-))[/quote]
Hvala Boom, da me razumeš. Ne, ni mi prioriteta partnerstvo, še manj družina, ne čutim v sebi teh nagibov, po sili iti v to izbiro/priliko zato, ker vsi drugi….ovčjereja me ne mika.
No ja, če si na forumu samo zaradi iskanja odgovorov, potem je to res brezupno, vendar velja to za katerikoli forum. Najboljši odgovori so ponavadi tisti, ki jih najdeš sam. Glede partnerstev pa imaš prav. Vendar je to kar neka splošna “usmeritev”, ki je tudi meni malo – mimo. Pa ne da bi res imel kaj zelo proti ustvarjanju družine. Le zdi se mi narobe, da bi to morala biti prioriteta. :-))[/quote]
Hvala Boom, da me razumeš. Ne, ni mi prioriteta partnerstvo, še manj družina, ne čutim v sebi teh nagibov, po sili iti v to izbiro/priliko zato, ker vsi drugi….ovčjereja me ne mika.[/quote]Tak isto mora čutiti in trpeti spider, ki se ga tu sprevrača v zvestega partnerja eni sami ženski, ali on pokončno vztraja v listanju po telefonskem imeniku ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Hvala Boom, da me razumeš. Ne, ni mi prioriteta partnerstvo, še manj družina, ne čutim v sebi teh nagibov, po sili iti v to izbiro/priliko zato, ker vsi drugi….ovčjereja me ne mika.[/quote]Tak isto mora čutiti in trpeti spider, ki se ga tu sprevrača v zvestega partnerja eni sami ženski, ali on pokončno vztraja v listanju po telefonskem imeniku ccccc[/quote]
Ja, moja razlika je predvsem ta, da mi ni treba listati po imenikih 😉
v vasi je te dni prost granitni konfin ob lanterni … lahko se greš “tolažiti” ☺[/quote]In ko ravno pišemo o tem, da vsi psi pač ne lajajo v isto luno… si nekateri še potrpežljivo ne dajo dopovedat–
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
v vasi je te dni prost granitni konfin ob lanterni … lahko se greš “tolažiti” ☺[/quote]
Ti ravno nisi pismen oz funkcionalno pismen? Zakaj bi rabila tolažbo….eh….folku je tu vse manj in manj jasno, razumljivo.
Zakaj pa mora tak isto trpeti Spider. Kaj pa mi, ki smo v vezah in ves čas poslušamo, kako smo copatarski zaradi tega? Mi smo pa izzvzeti iz tega trpljenja? Cccc, samo sebe vidite. :))
Forum je zaprt za komentiranje.