Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nisem še imela fanta

Nisem še imela fanta

@grenkoba: Tega “problema” ne boš rešila na forumu.
Najprej se ceni samo sebe. Si, kar si in taka kot si. Imaš neko zgodovino, neke vrednote, neka prepričanja. Kdor te tako sprejme, te je vreden in lahko zveza laufa, kdor pa ne, pa ti tudi igra in hitre rešitve ne bodo pomagale na dolgi rok. Ne skrbi, kje je tisti ta pravi. Lahko da je korak od tebe, lahko da ga nikoli ne bo. Povprečni živimo poparčkani, nadpovprečni pa pač ne.

Meni so pa še bolj smešni tisti primerni, no ali pa celo žalostni nekaterih, ki so izgubili nedolžnost s punco, ki so jo po možnosti še spoznali na kakšnem žuru in bili z njo en dan. Ko se mu je nasmehnila sreča, da se ga je usmilila zalita 90 kilogramska šunka in mu dala še tisto noč in se recimo še danes hvali s tem da ni več nedolžen o detajlih pa molči. Se pravi je po možnosti še seksal samo enkrat v življenju in zdaj se počuti kot car samo zato, ker končno ni več nedolžen in ker bo od danes naprej obravnavan za normalnega, saj končno izpolnjuje tist pogoj, ki je v današnji družbi tako zelo pomemben. Raje se vprašajte vi tough guyi forumaši kdaj ste nazadnje seksali in kok je dejansko bila privlačna ta punca. Če je bila pod 7/10 potem to lih ni nevem kok velik uspeh za moje pojme.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Avtorica bolje biti nedolžna pa četudi pri 35+.
Kot pa biti pri teh letih toliko zgonjena ,da se te
vsi na daleč izogibajo .Če si pametna ne poslušaj
glupih komentarjev in ljudi ,ki bi ti z tvojim nasvetom
škodili ali iz tebe sedaj naredili cipico na kubik ,ko
bi ti veleumno predlagali ,da se daj dol z čimveč moškimi
in kaj vse si zamudila .Zamudila nisi nič samo svojo čast si
ohranila in nihče te ne more na veliko opravljati .
Ti si najdi samo moškega ,ki te bo spoštoval in si bosta
v življenju res stala ob strani .Na vse ostale komentarje pa pozabi
ker so res eni tako hecni ,da ,ko jih berem se držim za ttrebuh
,ko se smejem ,ko jih berem .
Želim ti vse lepo v življenju in bodi še naprej ena od pametnih normalnih žensk
🙂

Imaš slučajno enak problem kot avtorica?

zenska izgubi nedolznost najkasneje pri 25h, ko ji od jeze poci …..
.
.

Vsekakor bi bilo za bralce koristno, da bi bolj jasno razdelal kaj to pomeni pod 7/10, v nasprotnem je vse to tvoje pisanje nabijanje v tri krasne :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samo zate zmedena samica :

http://www4.slikomat.com/13/0401/phn-enadod.jpg

Samo zate zmedena samica :

http://www4.slikomat.com/13/0401/phn-enadod.jpg%5B/quote%5D

Hvala, toda to pomeni, da praktično žensk, ki bi spadale k oceni 10 ne obstajajo? Zakaj potem ni lestvica le od 1 do 9, “ocena” ki ničemur ne služi ni smiselna.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ker, če bi lestvica bila od 1 do 9, potem nobena ne bi dobila 9 in se vprašala… saj veš kaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker, če bi lestvica bila od 1 do 9, potem nobena ne bi dobila 9 in se vprašala… saj veš kaj. :))[/quote]
zakaj nihče ne upošteva osnovnih zanačilnosti številk??
od 0 – 9 je deset števil (enomestna števila)
od 10 do 19 jih je spet 10 (dvomestna števila)
od 0 do 99 jih je 100

… skratka – da se kaj/koga kategorizirati tudi kot 0 — stanje pred začetkom česarkoli ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ker, če bi lestvica bila od 1 do 9, potem nobena ne bi dobila 9 in se vprašala… saj veš kaj. :))[/quote]

Ne, odveč je imeti mero, ki ne more biti uporabljena, zato ni smiselna….sicer pa me to nadaljnje štrikanje v minus ne zanima.

Ni odveč. Pomisli na vse 9-tice, ki želijo postati 10-tice. Celo življenje imajo to možnost, upanje. Smisel se vedno najde. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ti kar štrikaj, štrikaj, štrikaj v en tak lep pulover z norveškim vzorcem, pa glej da ti bo na koncu tudi prav 😛

Štrikaš ti, jaz pulover že imam. :))

Ne znam štrikat, niti takih puloverjev ne nosim, volna je out!

Dej ne kompliciri, spodi pod 10 ti lepo piše zakaj je temu tako ( če se ne vid pa snem sliko dol pa zbliži ).

Ne vidi se kaj dosti, vsaj tekst ne. Lahko daš sliko v večji resoluciji?

ponavljam osnove smisla številk:
zakaj nihče ne upošteva osnovnih zanačilnosti številk??
od 0 – 9 je deset števil (enomestna števila)
od 10 do 19 jih je spet 10 (dvomestna števila)
od 0 do 99 jih je 100

… skratka – da se kaj/koga kategorizirati tudi kot 0 — stanje pred začetkom česarkoli ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne vidi se kaj dosti, vsaj tekst ne. Lahko daš sliko v večji resoluciji?[/quote]
Aja, my bad, vidm da sm zajebu neki. Še enkrat :

http://www4.slikomat.com/13/0401/z76-184720.jpg

Matr, pa kje ti to najdeš? 😀

4chan

Dej ne kompliciri, spodi pod 10 ti lepo piše zakaj je temu tako ( če se ne vid pa snem sliko dol pa zbliži ).[/quote]

Sem prebrala že prej, pa me razlaga ni prepričala, normalno, da sem sliko shranila, da sem lahko prebrala povečano. Kompliciram – kdo si je lestvico izmislil? Ženske ali moški?

By the way: ali obstaja kakšna podobna lestvica moških?

Če obstaja, potem sm 99 % ziher, da bi jo nrdila ženska, tko kot je to lestvico nek tip.

Ni bistveno, kdo je ustvaril kakšno lestvico. Dejstvo je, da kar se tiče vsaj prvih 4 vrednosti (od 1 do 4), te držijo kot pribito. Pač je tako, da je prvi pogoj za “parjenje” vizualna privlačnost. Če te ni oz. če je oseba grda, do tega pač ne bo prišlo, ali pa bo v “parjenje” privolila res obupana oseba.

Morda. Meni je nekoč nekdo rekel, da na podobni lestvici videza žensk pašem na minus 25. mesto, tako da še vedno iščem, kakšne smo pravzaprav tiste, ki smo se znašle na tem mestu. No, kakorkoli že, iskanje meni podobnih žensk se nadaljuje, da si najdem/ustvarim krog sotrpink s podobno usodo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close