Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nisem še imela fanta

Nisem še imela fanta

Odrasli vedo tudi, da je dober seks relativna stvar in da ga vsak doživlja po svoje. Za nekoga je vrhunec to, da ga lahko 5x noter poriner, za drugega pa še vse kaj drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Velja tako za ženske in moške.

Glej če do 25ga leta nisi imel/a punco/fanta oz nisi še nikoli imel/a splonih odnosov je nekaj narobe s teboj in ne z ostalimi…vem sliši se grdo…oprosti moj namen ni, da te tukaj nekaj “napadam” in se ti posmehujem ampak je pač čas, da ti povem tako kot je.
Imam kolega, ki pri 21 letih še ni imel punce oz spolnih odnosev…je zelo vredu človek,kulturen,korekten,zabaven imel je tudi zelo dober pristop ko je pač pristopil do punc ko smo bili nekje zunaj ali v kakšni diskoteki…ampak takrat ni bil fizično privlačen…in to je punce odvrnilo od tega,da bi z njim imele kaj več…bil je velik,suh,velika glava in malo večji nos…pač suh človek s takimi atributi ni najbolj privlačen.
Čez nekaj časa je pač prišel do spoznanja, da mora nekaj spremeniti in je počasi začel…kupil si je karto za v fitnes,športno prehrano(proteini/gainer),zamenjal stil frizure, nabavil nekaj novih cunj in po letu in pol je zgledal kot novi človek pač punce so ga opazile torej postal je privlačen(še jaz bi ga če bi bil ženska HAHA mal heca)…s tem je še bolj pridobil na samozavesti in ima danes toliko ponudb oz zanimanja od ženska, da je kar JOJ xD.
S tem hočem povedat, da je včasih težko sprejet, da je z nami kaj narobe…ampak vrjamiti mi ko vam rečem, da ko to enkrat sprejmeš in začneš delat na sebi (ni važno ali je zunanjost ali notranjost problem) bo uspeh garanitiran.

Pač moraš razumet, da če nekomu rečeš, da pri 35 letih še nikoli nisi se takoj pojavijo vprašanja čaki zakaj ne sploh če še kar vredu zgledaš.Takrat nekako vsak pomisli mogoče je preveč zahtevna ženska,mogoče je tečna,mogoče je kak verski fanatik in kaj jaz vem kaj še.
Sprosti se ne rabiš meti zdaj nevam kako resno zvezo pač mej enga,dol se daj z njemu pakrat pa boš vidla kako ti je z njemu če ni ok greš naprej…ne bit preveč zadržana…sex je super stvar ni neki bav bav dokler seksaš odgovorno torej zaščita in tko.

PS: Zadrži zase,da še nikoli nisi…to ne rabi nihče vedt.

Aja pa velik sreče pa uživancije 🙂

Odrasli vedo tudi, da je dober seks relativna stvar in da ga vsak doživlja po svoje. Za nekoga je vrhunec to, da ga lahko 5x noter poriner, za drugega pa še vse kaj drugega.[/quote]

Marko ti meni najdi moškega ki trdi da je kvaliteten seks ko ženska izgubi nedolžnost potem bomo govorili dalje.

to je lahko želja in fetiš NE PA KVALITETEN SEKS, konec debate On_ ga je rojalno pihnil mimo in zdaj rabi še 2-3 da ga vlečejo ven iz neumnosti ki jo je napisal

tvoje relativiziranje pač nebo pomagalo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

????? A moški, skaterim bo seksala prvič tudi ne rabi tega vedet??? No ja, upam, da se bo izšlo dobro….
Če moj tega ne bi vedel (in upošteval), bi verjetno zatulila tako, da bi se zbudila vsa soseščina… Pa tudi kri lahko spregledaš le v temi – tako da avtorica, ugasnita luč :/

Mislim…

Ja ok to je mal nerodno maš prav Pandora1 hehe…nj opravi z nekom katremu je vseno ali še ni ali pa je že…pač tisto prvič je itaq muka sam je pa treba dat skoz jbg

Ok, tukaj se mi je zaletela koka-kola v grlu, ampak ker me je kmalu nehalo peči sem pozabila.

Tukaj so zadeve postale že resne.

Tole je pa višek!

Fantje, začenjam brusit svoj jezik, katerega takole od zgoraj ne vidim, ampak sumim, da je tanek, dolg in hrapav in da se na koncu nekako razcepi. :D:D:D

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Toliko, da povem: tema je samo replika na zgražanje v temi tatjane 11, zanimalo me je, kje ste tisti ljubitelji nedotaknjenih žensk, ki se tam v tisti temi zgražate nad žensko, ki je imela 15 moških. Če preberemo obe temi, vidimo rezultat.

haha.

Saj kot vidiš smo večinoma pisali tisti ki smo v drugi temi napisali da je imeti dosti partnerjev čisto OK.

Dejstvo je da če si nedolžen pri 30tih kaj šele 40tih potem imaš PROBLEM, velik problem.

Če si pa nedolžen pri 20tih pa se meni osebno to ne zdi problem vse tja do nekje 21-23 je ok potem nastane problem

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Odrasli vedo tudi, da je dober seks relativna stvar in da ga vsak doživlja po svoje. Za nekoga je vrhunec to, da ga lahko 5x noter poriner, za drugega pa še vse kaj drugega.[/quote]

Marko ti meni najdi moškega ki trdi da je kvaliteten seks ko ženska izgubi nedolžnost potem bomo govorili dalje.

to je lahko želja in fetiš NE PA KVALITETEN SEKS, konec debate On_ ga je rojalno pihnil mimo in zdaj rabi še 2-3 da ga vlečejo ven iz neumnosti ki jo je napisal

tvoje relativiziranje pač nebo pomagalo.[/quote]
Sploh ne vem, kaj si hotel povedat. Jaz sem samo repliciral na “čudno” repliko, kjer sem dobil občutek, da avtor sklepa, da je kvaliteten seks samo eden in edini, po enem recpetu, vse ostalo pa je slabo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem pa povej, kdo se je tam zgražal in ga tu ni. Naredi “presek” množic, če se matematično rahlo nepravilno izrazim, ker gre bolj za odštevanje. 🙂

Podpis. Ko sem jaz začel zmenkovati, sem hitro spoznal da brez vizualne privlačnosti zadeva ne bo šla skozi. So bile sicer v redu punce, pridne, se je dalo z njimi o marsičem pogovarjati, toda me je vse minilo ko sem jih videl, bodisi v živo, bodisi na fotografiji. Sicer sem si v tistem trenutku sam pri sebi rekel: “No, saj je kar luštna. Bo že prišel čas, ko se bova (spet) videla”, toda ko bi šlo zares oz. ko je šlo zares, sem našel 1001 izgovor, da sem se vnovičnemu srečanju izognil. Seveda sem takrat s takim odzivom predvsem presenetil samega sebe, saj je to bil trenutek resnice, skozi glavo mi je švignila misel kaj sedaj to moje izmikanje in nedajanje pobud za vnovično srečanje pomeni. Ampak to je že druga zgodba. Kar hočem reči je to, da ima X6 še kako prav.

Ob tej priložnosti me zanima, da v primeru ko nekdo pri 25+ letih še ni imel niti ene punce oz. fanta, ali to pomeni da je tej osebi vlak že odpeljal? Da ne bo nikoli našel partnerice/ja zase?

@bagdar

Ne.Hočem samo povedat, da če do 25ga leta še nisi potem je s teboj nekaj narobe in ne moreš s prstom kazat na druge…včasih je pač tko, da je treba delat na seb se mal spremenit, da bo potem uspeh…drugače pa pri teh letih vlak ne odpelje…samo včasih mogoče ni problem v ostalih ampak je problem v samih nas bodisi izgled,karakter in kaj jaz vem kaj še…govorim iz osebnih izkušenj.

S tem se strinjam. Pa to, da je kaj narobe z nami se malo grobo ali pa ponižujoče sliši za tistega, ki se v tem najde, je pa res, da je verjetno naš odnos do drugih takrat ne preveč dober oziroma pravi. Kar pa vedno lahko spremenimo.

Verjetno mene misliš.Nikjer nisem napisal da iščem nujno nedolžno dekle. Če je nedolžna še pri teh letih ni problem, bi pa bil zame važen razlog zakaj je še nedolžna.

Verjetno mene misliš.Nikjer nisem napisal da iščem nujno nedolžno dekle. Če je nedolžna še pri teh letih ni problem, bi pa bil zame važen razlog zakaj je še nedolžna.[/quote]

Torej če je nedolžna je važen razlog, če ja pa imela 15 tipov, je pa itak za odpad … brez razloga 🙂

Tebe se pa res ne da zadovoljiti …. očitno 😀

Glej Latissa, dobil sem takšno in danes nimam pripomb, čeprav se je bilo treva v začetku potruditi in se je splačalo! nikakor je ne ocenjujem kot kos mesa. Prav prijetna bejba je danes! Kaj si ti razumela in prebrala je pač tvoj problem.
Ja moja bejba je ulaufana in vredna je bila truda!!!

To, da mora biti zenska nedolzna itaq ne bos nikoli vedel dokler ne gres z njo v postlo.Tud jaz sem vcasih mislu, da mora bit pa moja nedolzna če ne se sploh ne pogovarjam…ne morem vrjet kakšen (se opravicujem izrazu) kreten sem bil JAO.Je pa res, da kakšna abnormalna številka ni žaželjena :).

Danes pa tako ali tako skoraj nihce ni nedolzen no so pac izjeme samo je veliko vec tistih, ki so izgubili svojo nedloznost in imas veliko vecjo možnost naleteti na žensko ki ni nedolžna kot pa na nedolžno.Skratka vse to biti nedolžen ali pa ne je itaq brezveze to je se ponavad bunijo samo kakšni verski fanatiki sj veste…”she lost he virginity…burn the witch” mislim res no nismo vec v srednjem veku.

Verjetno mene misliš.Nikjer nisem napisal da iščem nujno nedolžno dekle. Če je nedolžna še pri teh letih ni problem, bi pa bil zame važen razlog zakaj je še nedolžna.[/quote]

Torej če je nedolžna je važen razlog, če ja pa imela 15 tipov, je pa itak za odpad … brez razloga 🙂

Tebe se pa res ne da zadovoljiti …. očitno :D[/quote]

Nedolžnost pri 35+ in seks z veliko različnimi tipi. Obe ti skrajnosti zahtevata obrazložitev, da se potem smatra zame za normalno :).

Tebe se pa res ne da zadovoljiti …. očitno :D[/quote]

Nedolžnost pri 35+ in seks z veliko različnimi tipi. Obe ti skrajnosti zahtevata obrazložitev, da se potem smatra zame za normalno :).[/quote]Jaz se tudi strinjam s tem da obe “skrajnost” čeprav se malo skrajno sliši, vzbujata pomisleke.
Je pa vsak vreden tega, kot je Margot rekla, da je potreba človeka bolje spoznat.
Avtorici pa, če sama zase pravi, da ni privlačna in da ni to le problem nizke samopodobe, pa naj si dobi sebi primernega, saj jih je dovolj, naj ga čimprej spozna, ter prične z aktivnostmi, ker če bi vedla kaj zamuja, bo pa res ušel tazadnji trajekt, ne samo vlak:)

Strinjam se s tem, da sta to dve skrajnosti. Samo kdo si ti, da bi ti kdorkoli (beri potencialni partner) polagal račune? In ti bi se potem odločal ali je zate nekdo še sprejemljiv ali ne? Predvidevam, da je nad tabo svetniški sij…ufff.

Strinjam se s tem, da sta to dve skrajnosti. Samo kdo si ti, da bi ti kdorkoli (beri potencialni partner) polagal račune? In ti bi se potem odločal ali je zate nekdo še sprejemljiv ali ne? Predvidevam, da je nad tabo svetniški sij…ufff.[/quote]

Saj v praksi takih pogajanj načeloma ni, tu pač pišemo, kar mislimo.

Strinjam se s tem, da sta to dve skrajnosti. Samo kdo si ti, da bi ti kdorkoli (beri potencialni partner) polagal račune? In ti bi se potem odločal ali je zate nekdo še sprejemljiv ali ne? Predvidevam, da je nad tabo svetniški sij…ufff.[/quote]
Če bi bil nedolžen, potem bi imel svetniški sij…:))))

V srednjem veku je veljalo, da ni normalno oz, da je vsaj sramotno, če ženska ni nedolžna, ko se poroči.

In ta izjava je iz novega veka:

V čem je razlika? Obsodbe so v enem in drugem veku in podaja/prodaja jih kdo? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glej Latissa, dobil sem takšno in danes nimam pripomb, čeprav se je bilo treva v začetku potruditi in se je splačalo! nikakor je ne ocenjujem kot kos mesa. Prav prijetna bejba je danes! Kaj si ti razumela in prebrala je pač tvoj problem.
Ja moja bejba je ulaufana in vredna je bila truda!!![/quote]

Izredno pohvalno, da si se tako potrudil! Tvoji nasledniki ti bodo sigurno hvaležni, ker ga ni pred to srečo, da ti v roke pade že nekaj ulaufanega. Veš koliko živcev ti to prihrani?

Ja moja bejba je ulaufana in vredna je bila truda!!![/quote]

Izredno pohvalno, da si se tako potrudil! Tvoji nasledniki ti bodo sigurno hvaležni, ker ga ni pred to srečo, da ti v roke pade že nekaj ulaufanega. Veš koliko živcev ti to prihrani?[/quote]
Zakaj ti pa nekaj, za kar si se moral zelo potrudit, prihrani živce? Ponavadi si živce prihranimo takrat, ko se ni treba trudit. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close