Nisem še imela fanta
Pristop, cilji in prioritete v zivljenju.
Ko sem bil se najstnik sem imel hudo sosedo. Fantje in moski smo jo pozirali z ocmi. Tesko opredelim starost no z danasnje distance bi rekel da blizje 40-letu. Pustimo razpravo ali zenska pri 40 izgleda super-verjemite na besedo.
Mislim da je bila uciteljica. In nikoli ni bila v vezi-vsaj celotno moje otrostvo ne. Njena zivljenska opredelitev je bila skrb za mamo. Ali je zato ostala sama, ali je bilo kaj drugega ne vem. No lahko bi izbirala-pa ni. Dalec od pojma grdobe-torej od navlake ki jo nekateri servirrate.
Vsak clovek je zgodba zase. In vsak ima svoj polged na svet. In kdor s te perspektive kritizira druge ljudi, je zelo “reven” clovek.
Vprašanje je, kaj ga je zares odvrnilo….
Bistveno vprašanje pa je, zakaj takšna ženska še ni imela razmerja. Če je na videz privlačna, potem ima neke psihološke ovire. In če ima psihološke ovire, je posledično toliko bolj zahtevna in bo primeren le takšen, ki bo sposoben razumeti njene težave in potem biti z njo ter ji po potrebi nuditi oporo pri tem, da se teh ovir osvobodi.
Skrivanje tega dejstva, da še nisi imela fanta, ne bo spremenilo tega kdo si in te rešilo pred vsem tem, kar bi ti morebiten odnos prinesel.
Jaz sem bila dolgo samska, potem bila v razmerju, potem spet samska. Zaradi tega bila tarča posmeha. Zaradi tega sem se recimo začela izogibat vseh sorodniških praznovanj, ker tam so strici, tete, sestrične, bratranci ves čas težili kdaj bo bebica, kdaj bo poroka, kako da nikogar nimam.
Ko sem bila v razmerju je bil pa mir, potem več let samska pa spet teženje.
Če ti rečeš da nisi vizualno privlačna se to izraža x3 v očeh moških 😉
Brez iskirc v očeh, in zapeljivih pogledov bo večina moških pogledala za drugo.
Na kratko da nebo vedno tak dolgi.
Če nisi imela možnosti seksat na faksu/srednji šoli (končni izleti itd) če te takrat noben ni hoto te tudi pri 35tih in nekaj več noben nebo želel …
Začni delat na sebi.
Ko sem bil se najstnik sem imel hudo sosedo. Fantje in moski smo jo pozirali z ocmi. Tesko opredelim starost no z danasnje distance bi rekel da blizje 40-letu. Pustimo razpravo ali zenska pri 40 izgleda super-verjemite na besedo.
Mislim da je bila uciteljica. In nikoli ni bila v vezi-vsaj celotno moje otrostvo ne. Njena zivljenska opredelitev je bila skrb za mamo. Ali je zato ostala sama, ali je bilo kaj drugega ne vem. No lahko bi izbirala-pa ni. Dalec od pojma grdobe-torej od navlake ki jo nekateri servirrate.
Vsak clovek je zgodba zase. In vsak ima svoj polged na svet. In kdor s te perspektive kritizira druge ljudi, je zelo “reven” clovek.[/quote]
M111, škoda da je moških, ki razmišljajo tako kot ti, malo. :))
Vsak clovek je zgodba zase. In vsak ima svoj polged na svet. In kdor s te perspektive kritizira druge ljudi, je zelo “reven” clovek.[/quote]
M111, škoda da je moških, ki razmišljajo tako kot ti, malo. :))[/quote]
Pa misliš da je bla ta hot učitlca nedolžna? če ni bila je ves nauk ki si ga povedal nepomemben.
Če si nekaj dovolj želiš se VEDNO najde način da to dobiš.
Saj tud fant in punca, ki sta že seksala, sta še vedno prijatelja. Razlika je predvsem v tem, da imata eno intimno doživetje več.
Vprašanje, ki se mi ob teh moških postavlja je, kakšne so potrebe te ženske, ki čuti potrebo po tako veliko preobrazbi, da jih njihovi moški težko prepoznavajo. 🙂
Vprašanje, ki se mi ob teh moških postavlja je, kakšne so potrebe te ženske, ki čuti potrebo po tako veliko preobrazbi, da jih njihovi moški težko prepoznavajo. :)[/quote]
Jaz mislim, da je odgvoor dokaj preprost: iz nekaterih žensk naredi make-up prave lepotice, iz drugih pa maškare. Z drugimi besedamI: nekatere imajo takšno fizionomijo, da z make-upom izgledajo za tri razrede bolje, druge pa kvečjemu za razred, če ga res znajo uporabljati. In če pač sodiš med tiste, ki izgledajo bistveno bolj z make up-om, ni razloga, da te svoje prednosti ne bi izkoristila. Kar je pa potem seveda lahko šok naslednje jutro, ko se dotični gospod mora sprijazniti z čudežem make-upa.
Bi me imelo, da bi vprašala, kje so zdaj vsi tisti tipi, ki tako srčno iščejo nedolžno dekle …. :))
Grenkoba, m111 ima še kako prav. Verjemi, imaš manekenke in neverjetne lepotice, ki si niso sposobne najti tipa, kaj šele takega, ki bi bil o.k..
Ne gre za tvoj fizični izgled, gre za to, kako se ti počutiš v svojem telesu in kaj izžarevaš. Morda bi bilo smiselno, da bi prebrala kakšno knjigo na to temo in morda boš ob njej dobila kakšen preblisk, kakšno “energijo” oddajaš in kakšne ljudi (ne) privlačiš v svoje življenje
Kvaliteten seks je pa kaj?
Tisto kar si gledal v risankah za odrasle? :/
Pa imaš sam orodje za kvaliteten seks ali si preveč ubog?…he,he,he[/quote]
izguba nedolžnosti DEFINITIVNO ni kvaliteten seks, kaj pa je kvaliteten pa ve vsak sam
provociraš za brezveze, moški ud mora bit daljši od 7cm za spolni akt in oploditev
Forum je zaprt za komentiranje.