Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nisem še imela fanta

Nisem še imela fanta

Fantje, kako bi reagirali, če bi vam vaša simpatija pri 35+ letih povedala, da še nikoli ni imela fanta, da je še nedolžna?
Imela sem izkušnjo, da je to fanta odvrnilo. V prihodnjem sem razmišljlala, da zadeve sploh ne bi povedala.

Ženska nad recimo 25, ki še nikoli ni imela fanta, je ziher čudna.

Kdaj ga je pa odvrnilo? Takšnih stvari ne poveš, takoj ko nekoga spoznaš. Sploh pa, če ga je odvrnilo, se je gotovo prav odločil. Zase in zate.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz sicer poznam obratno situacijo.
en moj kolega ni imel punce do 37. Takrat je imel prvo punco, pri 40 pa se je poročil (z eno drugo).
Danes sta srečna. In jaz sem vesela zanju.
Grenkoba, ljudje imamo različne zgodbe za sabo in različne življenjske poti. To ne pomeni, da je s tabo karkoli narobe, samo tvoja življenjska pot je nekoliko drugačna od ostalih.
Ko boš spoznala pravega človeka, to ne bo problem. Potem se stvari nekako poklopijo. Je pa tako, kot je rekla Katenjka: poslušaj svoj notranji glas, povej ob pravem času. V končni fazi, to je del tebe, tvoje življenjske zgodbe in ni vsak vreden, da bi takoj izvedel zanjo, a ni res?

Če greš na sosednje teme, boš ugotovila, da obstaja cela čredica moških, ki bodo skakali od veselja, da so lahko prvi .)

No, vsaj neka korist je od tega njihovega stališča, da so ženske z več partnerji k… 🙂

Pred tremi leti sem naletel na 37 let staro nedolžnico.
Zdaj je čisto ulaufana!!

To so v mojih oceh bonus tocke. To je ce se malce posalim, kot ce clovek kupuje rabljen ali nov avto. Pri rabljenem si vseskozi malce v dilemi kdaj se bodo pojavile kaksne napake. Pri novemu pa dobro ves da ce bos “pazil” bosta dobro vozila skupaj.

35+ letna devica ni nov avto. Nov avto je 20-letna devica. 35+ letna devica je nerabljen model starega avta, ki je dolga leta pozabljen stal v nekem skladišču. Je tak avto sploh vozen?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, točno tako kot si povedal.

neumna primerjava spider, še večja neumnost je da nekateri hvalijo ta tvoj umotvor

:) Nulti servis, temeljit pregled vitalnih delov in od začetka previdno z gasom….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni se zdijo takšna ocenjevanja človeka bedarija. Merit vrednost nekoga, koliko je ulaufan v seksu, hahaha. Potem so simply the best prostitutke in fantje na klic.

Vrednote so čisto nekje drugje, nekateri od največjih ljudi v zgodovini so živeli celo v celibatu. In za nedolžno 35 letnico bi rekla, da ni nič zamudila, par babjekov, ki bi njen himen jemali kot rezervni del pri avtu, to ni nobena zguba za človeštvo, če ga še ima. Če bo spoznala zdaj enega pravega, iskrenega, srčnega, potem bo vse drugo izginilo, gledala se bosta kot človeški bitji in ne kot kos mesa in to je tisto pravo.

20 letna devica je “avtromobilcek” v zabaviscnem parku 🙂
Vrzes kovanec, se malce zaletavsa in zabavas in ze je konec …:)
35 letnica pa je dosti bolj zadrzana premisljena, izbiricna in zvesta. “Visji razred”.
Sedaj pa je vse odvisno koliko si star, koliko cekinov imas v zepu in kaksna so tvoja zivljenska pricakovanja in filozofija.
In seveda: red je vedno pas pripet 🙂

simpatije imamo v najstniških letih, že tvoj pristop kaže na to da si nezrela, to da si nedolžna je še najmanjši problem, razrešljiv v parih minutah v bistvu sploh ni to problem, problem je tvoje razmišljanje…
kako bi reagiral? enako kot če bi imela že dolgo kilometrino….to ni pomembno..

Ampak postavlja s eresno vprašanje, zakaj 35+ letnica še ni seksala? Ima čustvene travme iz mladosti? Si ne želi seksa? Prekomerno sramežljiva?

S tako žensko je verjetno kompatibilen samo moški, ki ima podobne težave tudi sam. Ampak tukaj nastopi problem, kako naj se taka človeka sploh spoznata, če sta pa oba zadržana in sramežljiva.

Oseba, ki pri teh letih, še ni bila v razmerju, je očitno ali tako grda, da je nihče ne mara ali pa je tako zafrustrirana in zakompleksana, da nikogar ne dobi.
To, da si želimo nasprotnega spola (če smo seveda hetero), je normalno. Kdor tega ne sproba do teh let, je z njim nekaj hudo hudo narobe.

Saj so res bedarija, kot je po svoje bedarija cela tema. In ta, ki jo je odprla, če se pri teh letih sekira za tako stvar, verjetno že ve zakaj je tako kot je…. tako, da joke

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Neumnost! S tako žensko je kompatibilen nekdo, ki jo bo gledal kot osebe ne kot seksualni objekt brez izkušenj…. (Kakor pri vsaki drugi…..tudi pri tisti ki se je do 35leta prodajala na cesti, tudi ona je ženska-človek)

Ah Spider…. 🙁

S tako žensko se bo zapletel le tisti, ki ji želi igrat psihiatra in reševati njene komplekse. Samo stran od take. Če je do tega leta ni nihče povohal, potem je z njo nekaj hudo narobe.

Zakaj bi se naj moški, ki ima rad spolnost in uživa v njej, ter ni obremenjen s cerkvenim izročilom, ukvarjal z žensko, ki očitno ne mara spolnosti, oz. se je boji?

Pa kaj je seks nekaj slabega, ali kaj, da naj bi bilo to, da ena še ni seksala pri teh letih, pozitivna karakteristika?

Neumnost! S tako žensko je kompatibilen nekdo, ki jo bo gledal kot osebe ne kot seksualni objekt brez izkušenj…. (Kakor pri vsaki drugi…..tudi pri tisti ki se je do 35leta prodajala na cesti, tudi ona je ženska-človek)

Ah Spider…. :([/quote]Ah On_ spider je čisto prav napisal, seveda je tako kot ti misliš, ampak realno gre pri nekom, ki do 35 leta še nima nobene takšen izkušnje in si je želi (drugo je tisto, kar piše latissa, če živiš v prostovoljnem celibatu), za neko frustracijo in že skoraj nevrotičnost. O tem priča tudi vprašanje kot tako in razmišljanje, da fantu tega ne bi povedala.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

So ljudje in so ljudje. Enim zadostuje samo spol: zenska-akcija. Nekateri imajo vecje cilje in pricakovanja (miljon obdelanih tem). In cim bolj zahteven je nekdo tezje in kasnjeje dobi pravo osebo. Seveda pa lahko zamudi svoj trenutek.
V nekem trenutku se zaslisi tik-tak in nastopi panika. Bo treba znizati kriterije? V tem primeru zagrabi prvega cepca ki pride mimo ali pa se vedno upa in caka na cudez. Ona ni znizala kriterije in se vedno caka in upa.
Toda da je nekdo sam ker je grd ali zafustriran je priblizno taksno orozje kot je bila v srednjem veku razglasitev kaksne zenske ki ti pac ni dala, za carovnico pa so jo nato zazgali na grmadi 🙂
Mimogrede od marsikatere lepotice sem ze slisal kako se mosoki bojijo pristopi in je zato sama. Madonca kako zmesan je ta svet 🙂

Saj tudi tista ki je bila redno ovohavana pogosto rabi psihiatra in ne gre vse gladko, tako da…. Zato, ker bi si želel bit z njo kot osebo in ne z njo kot seksualnim objektom…. 😉

Kje si pa našel “cerkveno izročilo”?

Če bi jaz naletela na 35 letnega devičnika, se ne bi ukvarjala z njim. Pri takih letih ženske pričakujemo, da moški že kaj zna v spolnosti, da je že vešč seksa. Verjetno marsikateri moški podobno razmišlja za žensko.
Sploh pa poznam par oseb proti 40 in več let, ki še niso bile v razmerjih, vsaj ne v takih, da bi se opazilo. Vse so te osebe so čudaške, zafrusrirane, eni totalno zanemarjeni, skrajno debeli.

Saj tudi tista ki je bila redno ovohavana pogosto rabi psihiatra in ne gre vse gladko, tako da…. Zato, ker bi si želel bit z njo kot osebo in ne z njo kot seksualnim objektom…. 😉

Kje si pa našel “cerkveno izročilo”?[/quote]
ti se kar slepi, ampak je dejstvo, vsakdo z katerim smo v vezi je tudi sekusalni objekt, predmet poželjenja, ni to enoznačnosti, …in hinavljenja kot ga ti predstavljaš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close