Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nisem na strani nobene stranke

Nisem na strani nobene stranke

Samo to bi rada zvedela, zakaj so protesti ob petkih, razložite mi?

Mogoče se premalo razumem.

s tem je tako..
Baje hoče maršal Twito in stranka s(d)s spet združit SFR Jugoslavijo, ali vsaj kraljivona SHS, tako kot je bila prej, saj ima maršal Twito že doktorat iz Prištine, ki je zdaj več vreden kot doktorat iz Ljubljane.
Kar je seveda vse kolesarje v Slovenije šokiralo…., zato kolesarji množično protestirajo zaradi obnovitve ex juge s strani maršala Twita in naci komunjzarske, levuharske, lenuharske s(d)s vsak petek…
Ps
Če ti ne veš zakaj kolesarijo ljudje v petkih, pol jst v življenju nisem nikoli ženske za rit prijel. s(d)s ovce, kod vas ne pozna vas drago plača.

To je neumna razlaga,pa nisem ne proti sds in ne za njega,ne razumem…

Je pa itak tako,da kdorkoli pride na vlado, ga množica popljuva, mogoče bi moral bit kak tujec..

Odgovor na objavo uporabnika
zanobenostranko, 28.05.2021 ob 12:33

Samo to bi rada zvedela, zakaj so protesti ob petkih, razložite mi?

Mogoče se premalo razumem.

Ker takrat nikogar ne motijo. Uvidevni tile protestniki…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Po moje zato ker je med tednom malce zoprno, ljudje so po službah, se je treba pripravit na naslednji dan, otrokom mogoče pomagat pri nalogah, sobota, nedelja so družine skupaj, kam grejo, ns obisk k tašči,…

torej si neopredeljena?

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 28.05.2021 ob 14:14

s tem je tako..
Baje hoče maršal Twito in stranka s(d)s spet združit SFR Jugoslavijo, ali vsaj kraljivona SHS, tako kot je bila prej, saj ima maršal Twito že doktorat iz Prištine, ki je zdaj več vreden kot doktorat iz Ljubljane.
Kar je seveda vse kolesarje v Slovenije šokiralo…., zato kolesarji množično protestirajo zaradi obnovitve ex juge s strani maršala Twita in naci komunjzarske, levuharske, lenuharske s(d)s vsak petek…
Ps
Če ti ne veš zakaj kolesarijo ljudje v petkih, pol jst v življenju nisem nikoli ženske za rit prijel. s(d)s ovce, kod vas ne pozna vas drago plača.

baje da marsovci hodijo med nami…

Zato, da se slučajno ne zmoti kak delovni proces.

To je samo blef, slepilo za rajo.  V petek zvečer je vse že bolj ali manj ustavljeno in se kapitalistom ne more povzročiti več nobena škoda.

Samo naivni ljudje žrtvujejo svoj prosti čas in svoj bencin, da se vozijo na neke kvazi proteste  izven dosega kakršnega koli vpliva na  tajkune in njihove dobičke.

Vse je samo slepilo za rajo.  Ko bodo resni protesti, se bodo začeli v torek ali sredo dopoldan in bodo ustavili državo, ter povzročili škodo bogatunom.

Vse kar je v petek zvečer ali v soboto gre samo na škodo navadnih ljudi in nič drugega.

Ovce pa norijo v ogrado, ki so jo jim organizatorji določili 🙁

Ps: tudi jaz nisem v nobeni stranki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close