Nisem izkoristila
Bona 2020. Ni blo cajta nikakor zadnje dva mesca, zdaj pa mam prost nasledn tedn, kljub temu, da je zgledalo slabo.
A ve kdo za kaj prostega na Štajerskem? Zgleda vse zasedeno. Al pa ne znam dobro iskat. Vsaj toplice se mi zdijo vse zasedene. Mate kako idejo?
Res sem mela krizo od zaposlenosti. Pa mislim sem, da bojo podaljšali. Hvaležna vam bom za vsak namig. Sem samska.
Last minute, 25.12.2021 ob 22:10
Ja pa tam ne piše, če določeni sprejemajo bone. Al naj izhajam iz tega, da kar vsi hoteli jih sprejemajo?
Okey, Zdaj sem nekaj našla, se mi zdi!
Ampak vprašanje imam – ker je vse na kratko s časom, ne bi rada kaj zamočila .
Mi lahko poveste prosim, kako gre to z boni točno: kakšen obrazec moram imeti s sabo? Kje ga dobim? Kako to sploh zares poteka? Rezerviram, ampak plačam z bonom?
Hvala za odgovore :)???
Last minute, 25.12.2021 ob 22:20
Okey, Zdaj sem nekaj našla, se mi zdi!
Ampak vprašanje imam – ker je vse na kratko s časom, ne bi rada kaj zamočila .
Mi lahko poveste prosim, kako gre to z boni točno: kakšen obrazec moram imeti s sabo? Kje ga dobim? Kako to sploh zares poteka? Rezerviram, ampak plačam z bonom?
Hvala za odgovore :)???
za bone 2020 ne rabiš met nobenga obrazca, ima ga hotelir, ki bo vse izpolnil… ti samo rabiš osebne dokumente, pa davčno tudi, če se ne motim… in izpolniš vse tam na licu mesta… hotelir da obrazec, vsaj pri meni je bilo 2x tako.
hellyes, 25.12.2021 ob 22:24
za bone 2020 ne rabiš met nobenga obrazca, ima ga hotelir, ki bo vse izpolnil… ti samo rabiš osebne dokumente, pa davčno tudi, če se ne motim… in izpolniš vse tam na licu mesta… hotelir da obrazec, vsaj pri meni je bilo 2x tako.
Hvala ti 🙂 ?
To je olajšanje. Ja potem bom pa kar rezervirala. Juhu! Sem našla nekaj v Rogaski.
še dodajam k odgovoru – jaz sem pri rezervaciji napisala skladno z njihovimi navodili,da koristim paket na bone- imeli so tak paket…
sicer pa pri rezervaciji lahko poveš da boiš koristila bone, ali pa potem ko se prijaviš v hotelu rečeš,da boš plačala s tur. boni, hotelir bo dal obrazec ti za izpoleniti vse uredila s prijavo tebe na namestitvi in to je to… ko greš se lepo odjaviš, plačaš tur. takso-te bon ne krije in voila…
Čakte zdej bom pa jst živčen ratu.
Prvo so rekl do konca marca, pol so rekl do konca junija.
Prvo so se odločil, da se bo podaljšalo samo tapve bone (2020), druge bojo pa bojo po novem letu podaljšali le v posebnih primerih (pojma nimam kaj je to pomenilo, morda če kdo dokaže da je bil kaj bolan in jih ni mogel izkoristiti?).
Pol mi je nekdo rekel, da so to spremenili in oboje podaljšali.
Napej pa ne vem.
hellyes, 25.12.2021 ob 22:27
še dodajam k odgovoru – jaz sem pri rezervaciji napisala skladno z njihovimi navodili,da koristim paket na bone- imeli so tak paket…
sicer pa pri rezervaciji lahko poveš da boiš koristila bone, ali pa potem ko se prijaviš v hotelu rečeš,da boš plačala s tur. boni, hotelir bo dal obrazec ti za izpoleniti vse uredila s prijavo tebe na namestitvi in to je to… ko greš se lepo odjaviš, plačaš tur. takso-te bon ne krije in voila…
Hvala Ti 🙂
Niti417, 25.12.2021 ob 22:27
Boni 2020 (še) niso podaljšani:
Halo CocoShi, saj nama dobro kaže! Če gospodarsko ministrstvo zagotavlja podaljšanje, pa na dopisni seji se da to urediti, potem bodo že podaljšali.
Kaj menite ostali?
Bejz malo iz Štajerske in Dolenjce. Same neumnosti so brati. ??? Ko se vstrašliš. Recimo, toplice, samo ne štajerske ? Morje, hribi, eni pokurijo za učbenike. Ti si zlata s prekomernimi boni. So zaprli 21, odpotovati bi mogla 24. Planski lapnsko leto približno. cepljena ? Ovca nisem. Sem pa odgovorna, da vas ne cepimo. Zakaj, ker so stranski učinki. poživìtveni what; raje žblj ķot to. Groza Se vročine in f vboda na mestu pika, nič. Prepričajte me. No si bomo po nosu vrtali. ????????
Smeha smeha, 25.12.2021 ob 23:20
Bejz malo iz Štajerske in Dolenjce. Same neumnosti so brati. ??? Ko se vstrašliš. Recimo, toplice, samo ne štajerske ? Morje, hribi, eni pokurijo za učbenike. Ti si zlata s prekomernimi boni. So zaprli 21, odpotovati bi mogla 24. Planski lapnsko leto približno. cepljena ? Ovca nisem. Sem pa odgovorna, da vas ne cepimo. Zakaj, ker so stranski učinki. poživìtveni what; raje žblj ķot to. Groza Se vročine in f vboda na mestu pika, nič. Prepričajte me. No si bomo po nosu vrtali. ????????
-
Saj sem rekla, hribi, ne toplice ☺
Forum je zaprt za komentiranje.