nisem edina:)
OK — pol grem pa tvoja tipkanja prebrat ☺♥♥[/quote]
Kar beri in se izobražuj.:) ☺♥♥♥ :)[/quote]
meni moja verzija zadošča – pa še učinek je takojšen ko/če me kera sčevlja ☺
moja verzija tvoje podobne zgodbe se ni dovr koncala..jz sm ratala po dveh letih ignora spet mehka..on si je pa samo ego pumpu in kot je eam rekel imel trenutke sibkosti….ko sem ga postavila pred dejstvo je bilo pa ne vem,toliko vsega se je zgodilo med nama… rec mu goni se!!!! in spet sm trpela se nadaljnih neki meseceu in analizirala in vlekla agonijo…ker sm bla neumna in se ocitno mela premal rada!!!! in zdj sm na 100x boljsem po tolikem casu..
Ko pride ljubezen-se zgodi.
Ne išči ljubezni in notranjega zadovoljstva po raznoraznih inter.straneh.B.R.E.Z.V.E.Z.E. Povem ti, na koncu si lahko še zelo zelo razočarana in ranjena.
Govorim ti iz osebne izkušnje in tega ne privoščim nikomur. Zato, punca, zberi se, če praviš,da ti je on dal konec, potem imej svoj ponos in ne pusti, da dela s tabo, kot z igračko. “Objame,ko on hoče, pokliče, ko se njemu zahoče….
Ej, tega ti ni treba,prav! Ti si(predvidevam) odrasla punca, ženska, imaš svoj ponos, veš kaj si zaslužiš, česa si ne zaslužiš.
Na svetu je ogroooomnoooo fantov,moških, ki so te vredni in verjamem,da boš srečala pravega.
Samo ne prehitevaj,ok?
VELIKO SREČE V LJUBEZNI TI ŽELIM…….pa tiste instant ljubezenske portale bolj za šalo vzemi, ne pa zares.
pošlji ga nekam punca. bivši se velikokrat spomnejo svojih bivših ko jim je dolgčas, kar pa se največkrat zgodi ravno ko punca začne novo življenje. sem mela par takih situacij. jst ti svetujem da s ene oziraš nanj kljub preteklosti in spominom, ampak ustvariš novo poglavje v življenju.
veliko sreče 🙂
Eni mate res nekusne komentarje (in tl ne mislim sam nm3).
Ce si ga orebolela, ne cutis ne jeze ne obzalovanj ne romanticnih custev, torej gres kahko na eno cist normalno kavo. Zakaj pa ne? Jaz bi sla. Nekateri se sovrazijo do.smrti in se na ulici zanalasc stran obrnejo..bedno. Namestbda skocis v lufy, vzeki nevtralbo. Vmes je preteklo kar nekaj casa in zakaj se ne bi dobila na obicajni kavi? Kar pogumno. Ce ti ne boli vec.o sedlo, se ne rabita videt nik
to pa mene tudi zanima ☺☺[/quote]
sej ti veš kako to zgleda ;-))))[/quote]
vem, kako zgledajo mehka kolena – mene zanima, če jih ima Bibita kdaj / tudi ☺
Forum je zaprt za komentiranje.