Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nisem edina:)

nisem edina:)

Fant me je zapustil pred dvema letoma, prebolevala sem ga 1 leto in pol, zdaj sem pa končno zbrala pogum in sem se prijavila na kupidu in ona on in erodate.

In dobivam veliko zanimive in malo manj zanimive pošte.

Zdaj pa, ko sem prvič po dolgem času spet šla na randi, se oglasi bivši fant in bi me spet rad videl…

dobrodošel kakšen nasvet…

In ti naivnica upaš da se bo kaj uredilo?
Zakaj bi sicer bila zmedena in pisala tukaj?
Torej.. če se je oglasil… so what!!
Delaj se kot da ga ne poznaš in veš zanj. JA? 🙂

Ocitno bi se rad se mal poigral s tabo poslji ga v ku…

Samska si uživaj. Če imaš srečo in greš lahko s kom na zmenek pojdi, saj si samska. Lahko greš z bivšim na zmenek (če ga je slučajno ta nova pustila in mu je dolgčas).
Drugače pa izogibaj se kupida in podobnih strani. Tam so pretežno psihiči gor.
Raje tako v reali spoznavaj moške. V reali se najde je dosti dobrih moških, na tistih portalih pa je večinoma škart roba.

Niti pod razno mu ne daj nove prilike. Sploh, če te je zapustil zaradi druge ženske ali zato, da bi užival samsko življenje.

če te ščemi mu nastavi … pa na koncu ne pozabi vprašati, če je za to, da bi ti še “svojo” podstavil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Reci mu naj se prijavi na kupid in se postavi v vrsto, ker ni kratka. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To, da bi te spet rad videl, še nič ne pomeni, da bi rad znova začel.

Pa verjetno tudi ti nimaš želje po čem takšnem, ker kot pišeš si ga itak prebolela.

Tako, da … jaz bi šla na kavico (ali pa kakšno pijačko, sedaj ko je tako vroče) in ugotovila, kaj sploh hoče; če bi pa že kaj začel namigovat na to, da bi se vrnil, bi mu pa jasno dala vedet, da je “zgodovina” in da nima šans.:) In jih nikoi več ne bo imel.

Kratko in jedrnato, v primeru da ga vzameš nazaj si zabita k točak.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mislim, da je tvegano tudi to, da gre z njim na kavico. Jo bo malo lepše pogledal in jo pohvalil, pa bo spet “mehka”. Potem bo pa še nekaj časa tako zbegana, da si bo pokvarila šanso z drugim moškim. Kaj se pa ima z njim za pogovarjat? Celo leto se ni javil, ona je vmes trpela in ga komaj prebolela. Se je kaj vprašal, kaj ona čuti in če trpi? Ne. On pa ima očitno zdaj težave in rabi berglo. Ne pusti se dekle, čeprav bo mogoče težko.

Antilopa, ne more biti “mehka”, če ga je prebolela.:)
Lahko se mu samo smeji in mu pove, da ima novega fanta … to ga bo podžgalo ali razjezilo, tako da bo on zbegan, in ne avgustka.:)

Če bi ne bila “mehka” in bi ga prebolela, bi brez oklevanja rekla NE

Če bi ne bila “mehka” in bi ga prebolela, bi brez oklevanja rekla NE[/quote]

Hvala ti enTip, da znaš vsaj ti logično razmišljat. :))

Če bi ne bila “mehka” in bi ga prebolela, bi brez oklevanja rekla NE[/quote]

Kakor za koga. Moje mnenje je takšno, kot sem napisala … in se v praksi dobro obnese.:)

Je pa jasno, da moški tega ne boste priznali.:)))

Kaj pa, če je avgustka njega skenslala?

Daj preberi še enkrat kaj je napisala in pozornost posveti morda prvemu stavku… doživel boš neverjetno razsvetlenje 🙂

Kaj pa, če jo je zapustil, ker ga je varala?

Vse je možno … 🙂

p.s.
Samo je še veliko teh … kaj pa če ….
…. kaj pa če, je tebi sonce udarlo v glavo …. je tudi možno :))))))

Hello, Avgustka tukaj:)

Najlepša hvala vsem za super nasvete…zelo sem vam hvaležna…

nisem jaz njega skenslala on je (na žalost) mene, bojim sem, pa sem v tej vročini preveč “mehka”, zato…………………..

lep sončen dan.

@ Bibita & Anti_Lopa … pa vidve to odgovarjata iz svojega prepričanja ali nakladata ☺♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja, vročina dodatno mešča … 🙂 torej ne upoštevat mojega nasveta. Ker za kaj takega moraš res prebolet in bit trdno odločena.

Men vročina nič ne mehča… a čem vi to?

Bibita izključno iz svojega in preverjenega v praksi.:) ☺♥ ☺♥ ☺♥

O mehčanju kolen … to bi pa še moral vedet enTip 🙂

Bibita izključno iz svojega in preverjenega v praksi.:) ☺♥ ☺♥ ☺♥[/quote]
OK — pol grem pa tvoja tipkanja prebrat ☺♥♥

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close