nisem edina:)
Fant me je zapustil pred dvema letoma, prebolevala sem ga 1 leto in pol, zdaj sem pa končno zbrala pogum in sem se prijavila na kupidu in ona on in erodate.
In dobivam veliko zanimive in malo manj zanimive pošte.
Zdaj pa, ko sem prvič po dolgem času spet šla na randi, se oglasi bivši fant in bi me spet rad videl…
dobrodošel kakšen nasvet…
Samska si uživaj. Če imaš srečo in greš lahko s kom na zmenek pojdi, saj si samska. Lahko greš z bivšim na zmenek (če ga je slučajno ta nova pustila in mu je dolgčas).
Drugače pa izogibaj se kupida in podobnih strani. Tam so pretežno psihiči gor.
Raje tako v reali spoznavaj moške. V reali se najde je dosti dobrih moških, na tistih portalih pa je večinoma škart roba.
To, da bi te spet rad videl, še nič ne pomeni, da bi rad znova začel.
Pa verjetno tudi ti nimaš želje po čem takšnem, ker kot pišeš si ga itak prebolela.
Tako, da … jaz bi šla na kavico (ali pa kakšno pijačko, sedaj ko je tako vroče) in ugotovila, kaj sploh hoče; če bi pa že kaj začel namigovat na to, da bi se vrnil, bi mu pa jasno dala vedet, da je “zgodovina” in da nima šans.:) In jih nikoi več ne bo imel.
Mislim, da je tvegano tudi to, da gre z njim na kavico. Jo bo malo lepše pogledal in jo pohvalil, pa bo spet “mehka”. Potem bo pa še nekaj časa tako zbegana, da si bo pokvarila šanso z drugim moškim. Kaj se pa ima z njim za pogovarjat? Celo leto se ni javil, ona je vmes trpela in ga komaj prebolela. Se je kaj vprašal, kaj ona čuti in če trpi? Ne. On pa ima očitno zdaj težave in rabi berglo. Ne pusti se dekle, čeprav bo mogoče težko.
Forum je zaprt za komentiranje.