Najdi forum

Nintendo wii

Pozdravljeni!

Rada bi kupila nintendo wii konzolo z wii fit plus dodatkom. Ker pa sem v teh zadevah totalni laik, me zanima, ali mi lahko svetujete, na kaj naj bom pri nakupu pozorna.

Torej, kje se najbolj splača kupiti, kaj točno (katero konzolo, da je najnovejša, kako je z nadgradnjo, koliko removtov (vsaj 2?), lahko napišete točne specifikacije?

Vesela bom vsakega odziva.

Mislim, da povsod prodajajo najnovejše, bistvene razlike med njimi pa itak ni. Kamorkoli boš šla, bo v redu, sem pa ravno zasledila akcijo v Harvey Norman za osnovno konzolo – 209 evrov.

Nadgradnjo česa?

Vsaj dva daljinca, ja.

Za osnovno konzolo poglej malo reklame, je vedno nekje v akciji, dodaten upravljalec in podlogo za fit pa kupi v Mullerju, je ponavadi najcenejsi.

Da pristavim svoj piskrček,…

Mi poveste razliko med ps3 in wii? Je še kaj tretjega na tržišču, da si še malo zakompliciram :)))) ?

Hvala za pomoč.

Mi imamo Wii že par let. Sedaj smo v dar dobili xbox kinect. Ni primerjave.
Za x box sicer še ni toliko iger kot za wii, ampak prihajajo.

Če bi kupovali, bi se definitivno odločili za xbox. Njegova bistvena prednost je, da ne potrebuješ nobenih daljincev, pa grafika je neprimerno boljša.

Ja za Kinect sem pa danes slišala. Pa baje, da je ob Microsofta,….

ALi lahko uporabiš ta xbox tudi, da gor daš kakšen film, risanko in ga pogledaš?

Ja, je od Mikrosofta.

Hm, ne vem, je še čist frišna zadeva. Poglej na netu. Vem samo, da se lahko povežeš na internet, pa na FB, pa avtomatično se potem vse updata.
Veliko igric je tudi takih, da dobiš potem dodatke zanje na netu.

Mi smo zaenkrat navdušeni, čeprav imamo samo eno igrico 🙁

Ampak Božiček prihaja …

Pozdravljeni,

imam nintendo wii in zanima me če kdo pozna koga ki po polovični ceni da recimo 15 cdjev tako da jih dawnloada ker neka punca mi je rekla da je k njej prišel nekdo in ji na wii naložil približno 20 cdjev recimo mario, just dance itd.

Lp

Ina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close