Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija nintendo wii vs. nintendo ds

nintendo wii vs. nintendo ds

kakšna je razlika, kaj je primerneje za 9 letnico????
hvala!!!!!!

wii je za na tv, kupuješ igre itn. na dvd – jih, ds je pa prenosna zadeva, pa kupuješ igre na posebnih nosilcih. zdej e želite met zabavo za celo familijo kupte Wii, če pa sam za otroka, je pa že dost DS

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Koliko je kaj okviran cena za nintendo wii in kaj vse dobiš poleg v osnovnem paketu?

Hvala na pomoči.

210 eur, v paketu pa dobiš nintendo wii, igro pa mislm da en ta “daljinc” oz. joystick, če rabiš več teh joystickov al pa dodatkov jih pa kupiš posebej

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pa kaj je zdaj to? A vsi kupujete konzole svojim sonckom za darilo ali to ena in ista vsak dan 2x sprasuje?

Zakaj ne vprasate vasih otrok, kaj si zelijo in kaj je njim boljse? Ce same niti ne veste, kaj kupujete, vprasajte otroke, vse vedo v nulo!

Koliko in katere igrice pa so v osnovnem paketu?

mal poglej po netu, na mimovrste, big bang ipd. največkrat je al športna igra al pa super mario brthers…

A samo ena je? U pismo,..a pol se pa vse dodano še kupi?? Ajoj,…pol bomo pa še kar mal odložil to nabavo,…

ali kdo ve; npr. če kupim dsi v avstriji, potem je meni v nemščini? če pa je konzola kupljena v sloveniji pa je meni v slovenščini?’

naša ima ds, tudi super za vso družino…od 4 let in do najstarejšega…vse mogoče igrice, za vsakega se nekaj najde 🙂

wii pa sem mislila nabavit v lecleru (jaz sem spraševala včeraj, ali že dan prej, ne vem več)…sem se v bigbangu pozanimala, ker imajo enak paket (rdeč z igro super mario bros za 199 eur) – mario praznuje 25 let, zato rdeča barva in zato je v paketu zraven igra mario bros, ki je drugače ni zraven (cena same igre je okoli 50 eur, kot tudi večina ostalih iger, ki sem jih gledala)…zraven je 1 nunčak in 1 daljinec, za drugega igralca moraš dokupit (hmm, mislim, da pride tudi to dvoje še 50 eur + igrica je zraven v paketu)…to je to 🙂 btw, sem gledala na spletu in v avstriji, nikjer ceneje 🙂 baje je to za 199 ugodno (madonca, ni čudno, da so v lecleru vse 4, ki so jih imeli na zalogi po 150 eur, prodali v pol ure 🙂 )

Ali se tole lahko kupi tudi rabljeno in lai je kaj dosti ceneje?

Ne vem kakšna je ta Mario igrica ali je to kaj skupnega od tiste, ki smo jo mi igrali prej 15 leti???

Tako dsi kot wii imata menije v različnih jezikih, ne glede na to kje je kupljen (slovenskega žal ni, tudi, če kupiš konzolo pri nas)

Za Wii se splača pogledat v LeClerc. Imajo neke akcije. Precej ugodno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close