Nina Radi kmetija
Presenetila? Nikakor. Ona je tiste vrste ženska, ki se jo je potrebno izogniti v najširšem možnem loku. Ekstremno posesivna, bolestno ljubosumna in nesigurna vase. Je čustveni vampir, vse se mora vrteti okoli nje, biti po njeno, v vseh ženskah vidi grožnjo njeni zvezi. Princeska, ki ji ne smeš skriviti lasu. O Romani je napletla vse mogoče, pa ji ni storila ničesar slabega. Odvratna je.
Mimogrede, “tipica” se sliši skrajno odurno.
Druga oseba, 15.10.2021 ob 22:31
Je danes kdo gledal to punco v kmetiji, kaksen izpad je imela, ne morem verjet ali se samo meni zdi, da je tipica precej ljubosumna, je zelo presenetila. Pa tako mi je bila vsec. Potem pa grem pogledat malo na net o njej in zasledim njeno diplomsko nalogo ?♀️
mali sajko – videza milinskega izgleda. Ambrož, bejži stran, oziroma upamo, da si zbežal stran.
To so take ženske ko une predatorske pajkovke – ko jo samec oplodi, ga pa požre, če ji ne speeezdi.
lasjeeeeeee, 16.10.2021 ob 10:19
Res? Meni izgledajo pravi, se pa res sprašujem, kako so tako dolgi lasje lahko tako lepi. Pri mladih puncah bi sicer to bilo še možno.
Saj so pravi lasje, samo ne njeni 🙂
Ponavadi indijski alikitajski lasje; samo zašiti na trak ali posamezne pramene in priheftani na njene lase s keratinskimi čepki ali pa tape trakovi. Vem, ker sem se s tem ukvarjala 10 let 🙂
Njeni lasje so dolgi nekje do ramen- se vidi spredaj, s cunglni njenih las.
lasjeeeeeee, 16.10.2021 ob 09:17
Luštna punca drgač.
Bxxxxxx, 15.10.2021 ob 23:27
Presenetila? Nikakor. Ona je tiste vrste ženska, ki se jo je potrebno izogniti v najširšem možnem loku. Ekstremno posesivna, bolestno ljubosumna in nesigurna vase. Je čustveni vampir, vse se mora vrteti okoli nje, biti po njeno, v vseh ženskah vidi grožnjo njeni zvezi. Princeska, ki ji ne smeš skriviti lasu. O Romani je napletla vse mogoče, pa ji ni storila ničesar slabega. Odvratna je.
Mimogrede, “tipica” se sliši skrajno odurno.
Imaš prav- ker se šlepa na to svojo “majhnost”, punčkastost – najbolj glupo opa je to neno afnanje – pa daj štajerka si – govori štajersko, kaj se turidš nekaj z ljubljanščino, ker ne znaš… In ima prav naučene gestrikulacije, način govora, vsako besedo premisli, predno jo izusti. Narejena umetnost tudi komunikacije.
V bistvu je pa kar psihično obremenjena, Zelo pri svojih letih. če bi bila OK, pri 32 ih nikkor ne bi bila sama – bi že imela tudi kakšnega fačeka pa družino, normalnega partnerja.
in to bo…., 16.10.2021 ob 16:44
Če se že ob govor spotikate. Če se ne motim, sem zanjo prebrala, da je bila prej nekje drugje doma( če se ne motim, da v Sevnici).
Če ta podatek drži, potem ni njen govor ni žabarski, ampak izhaja iz okolja, kjer naj bi govorili dokaj dobro Slo izreko, brez večjih vplivov dialekta.
Tudi jaz sem to slišala, pa ne vem, ali je bila Sevnica ali Selnica (ob Dravi)?
No, no, Sevnica je preko Save. ni ravno Dolenjska, je že Štajerska. Pa priimek je tudi iz tega mesta.
Pa kaj ste zapeli iz Sjuince je pa ja tudi Melania bila doma, sam ona je puzabla kak je govorila , ko je pa tak hitro v svet šla.
Nini pa vse dobro. Ne vem kako bi se mi znašli med hijenami in res je, da psihologi izbirajo osebke za resničnostne šove.
Mi je pa Tocki(Franc) svetoven in imam filing, da ga bodo dobro plačali, da bodo živali na kmetiji sploh preživele, ker kolikor nam pokažejo so v večini noter spletkarji in lenuhi, ki si želijo do nagrade po liniji najmanjšega odpora,
Res pa je tudi, da vemo, da morajo marsikaj po scenariju odigrat. Kolikokrat morajo kaj ponavljati snemanje scen, ker nekateri si še delov pratike ne zapomnijo.
Sicer pogledam bolj redko, tako da nisem tolk seznanjena,… v glavnem meni je Nina simpatična vizualno in karakterno,… prijazna, nespletkarska, ni žleht. Ampak, oziroma kar AMPAK, punca ima problem. Z odnosom do moškega, z ljubosumjem in posesivnotjo. In probleme bo imel tudi njen partner. Če pogledamo kolk ene drame, enih turbulentnih čustev zarad tega kdo je kaj rekel, če je sploh rekel….in pol si predstavljaj realno življenje (v katerem se pojavijo tudi realni problemi, ki jih je treba s prebrest), s takim človekom. Fant se je zaljubil, zato mu ni vseeno, ampak po mojem se mu niti sanja ne v kaj se spušča 🙁 Se pa zaradi svojih čustev do nje, hočeš nočeš, zaradi njenih dejanj, znajde v eni negativi.
Škoda, da se ljudje, kot je recimo Nina, malo ne zazrejo sami vase in kaj ukrenejo v zvezi s tem. Verjamem, da ni lahko, če imaš za seboj celo življenje zkušenj z nekimi neustreznimi odnosi zaradi česar si morda tudi postal tak. Ampak tako lahko sebi in partnerju uničiš par let življenja. In to morda prav tistih par, ki so najbolj ključna (obdobje ko se resneje ustališ, obdobje, ki je namenjeno ustvarjanju družine). V bistvu se mi oba mal smilita 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.