Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar

Nina Osenar

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 123, 27.10.2023 ob 22:27

PIKULET POWER, 27.10.2023 ob 21:59

Opravljivke, 26.10.2023 ob 09:49

lidk, 26.10.2023 ob 08:27

Iskreno, 26.10.2023 ob 01:06

No ja, 25.10.2023 ob 20:16

No ja, 25.10.2023 ob 20:12

Eh, 25.10.2023 ob 19:17

krena185, 25.10.2023 ob 17:20

Petrica234, 25.10.2023 ob 15:07

Nisem brala knjige, samo naslove po časopisih kjer piše da se je 2x za las izognila prisilni hospitalitaciji. Kot da je to nekaj slabega. Mogoče bi ji pa lahko pomagali in bi se na noge postavila prej kot v dveh letih?

WTF? Resno? Kolikor mi je Osenarca debilna, prisilne hospitalizacije ne privoscim nobenemu! Malokdo od tam pride ziv!

Eh, daj no. To pa ni res. Moje oče je bil prisilno hospitaliziran, 1 teden zaprt oddelek in 3 tedni odprt oddelek. Po skupno 1 mesecu so ga izpustili. Pa je dejansko naredil štalo – shizofrenija, začel je napadati eno žensko, on je rekel, da jo brani češ, da jo napada nekdo drug. Čeprav mi Nina ni (več) všeč ne vidim razloga, da bi jo PRISILNO hospitalizirali, samo zato, ker je ležala. Saj ni nikomur nič hotela. Ni pa res, da je prisilna hospitalizacija ne vem kakšen bav bav. Je lahko, seveda, če je bolnik nasilen. Moj oče ob prihodu policije ni bil nasilen, pa so ga odpeljali, da so ga malo opazovali. Drugače pa nobenega vezanja, pa tudi nobenih injekcij ali zdravil. Ker ni bil nasilen so ga samo opazovali.

Zdravnica ji je enkrat na urgenci predlagala psihiatrijo. Pa nekaj je res grozila, da ji otroka lahko vzamejo. Pač ni sprejela psihiatričnega zdravljenja. Potem je pa zdravnico na urgenci prepričam Ninin mož, da sta šla domov. Tako piše. Drugič pa ji je tudi osebna zdravnica malo zatežila s psihiatrijo.

In vi še vedno mislite, da je ženska diht. Kontrec jo je reševal, ker imata otroka in je zanj sam skrbel. In taka bi naj bi drugim svetovala, kako naj živijo. Kot tist butalski kovač, ki je rekel: Sam ne znam, bom pa druge učil!

Iskreno ne vem, ali naj Kontreca občudujem ali se mu čudim. Kaj je on naredil za tole Ninico! Noro. Mi ga je žal. Ker se mi zdi en fejst človek.

vsekakor mu je kurbarija fajn zjebala življenje, to se mora Piki Božič smejat. Čeprav se ji najbrž ne, ker so v to zgodbo vpleteni trije otroci. A babše kaj omenja v svoji knjigi, kako so ob tem živeli trije majhni otroci, ko se je foter moral ukvarjati z noro partnerko, ki mu je najbrž požrla vso energijo? Kdo se je ukvarjal z otroci in njihovimi stiskami, ko so morali to gledat?

Na netu je malo morje fotk. Njega in Nine. A se na kateri fotki vsaj malo nasmehne? Neee na nobeni. Ona je kot režeča hijena, on zamorjen, naveličan, vsega sit in po mojem bistveno bolj v depri, kot ona.

Ja boh pomagi, drago ga je stala ta k….., pa še niso #plačanivsidolgovi#.

Pika tudi ni bila neka perla, ampak se je odlično vnovčila in danes je ona res carica.

Ker ne poznam vseh teh dogajanj a lahko kratke podnapise…Pika Božič in Kontrec sta bila par nekoč in neke otroke imata ali kako?

Pika Božič je bila prva žena Kontreca. Z njo ima dva otroka.

Ne me sedaj napadat, ampak Pika  za moje pojme veliko bolj luštna od Nike.

A je punčarica dobila malo ozemljitve. Še dobro da ima MOŽA trdnega kot kamen in premožnega da si je lahko privoščila ta Ema Bovary depresivno luksuzni oddih. Sej bo. Malo manj slabe karme in ven metanja pa bo šlo.

Jas sem jo dobil na sum da ni v redu takoj ko sem isvedel da taji svojega čefurskega starša in se prezentira kot Osenar. To je kršitev naravnega reda. Pač si ić kaj naj ti. Nosi to. A ona noče. Potem pa smo kjer smo.

Moderni patriarh ?, 29.10.2023 ob 15:37

A je punčarica dobila malo ozemljitve. Še dobro da ima MOŽA trdnega kot kamen in premožnega da si je lahko privoščila ta Ema Bovary depresivno luksuzni oddih. Sej bo. Malo manj slabe karme in ven metanja pa bo šlo.

Jas sem jo dobil na sum da ni v redu takoj ko sem isvedel da taji svojega čefurskega starša in se prezentira kot Osenar. To je kršitev naravnega reda. Pač si ić kaj naj ti. Nosi to. A ona noče. Potem pa smo kjer smo.

Očitno me Osenarca ne zanima dovolj, sicer bi  vedel za ić. Je skrivnost, kako bi se morala (oz se je) pisati?

Knjiga je ena sama hvalnica Dejanu Kontrecu.

Naj traja…..

o knjigi, 29.10.2023 ob 15:44

Knjiga je ena sama hvalnica Dejanu Kontrecu.

Naj traja…..

Ne biti preveč naivna, to je vse njuna igra, Kontrec naj bi bil celo mahnjen na oba spola ( piše par strani nazaj), če bi imel samo punce rad, to ne bi kar govorili … Ne nasedat da je 5 let ležala in je prišla ven čist fit. Moja mama je pri 50 ih letih bila en mesec nepokretna, mišice so z nje visele

Ko je bila s Kontrecem, je bila Pika super za pogledat, tudi postavo je imela super. Sedaj je že nekaj časa ni bilo videti.

sedaj ne vem, 29.10.2023 ob 16:01

Ko je bila s Kontrecem, je bila Pika super za pogledat, tudi postavo je imela super. Sedaj je že nekaj časa ni bilo videti.

Kar nekaj je napisanega o njej na netu in njenem odprtem FB. Ima luksuzen salon za lepoto in dobro počutje.

Še vedno dobra baba. Le temnolaska je. Umirjena in ozemljena. Tudi o pevski karieri je govorila v intervjuju. Ko je dobila prvega otroka pri dvajsetih, je nehala prepevat.

Marsikaj se mi poraja ob vsem tem pompu. Ampak zelo verjetno je večino tega fejk. Tudi prva diva je imela vse sanjsko. Če je nekaj preveč lepo je zlagano.

Mnefbv, 29.10.2023 ob 15:56

Ne biti preveč naivna, to je vse njuna igra, Kontrec naj bi bil celo mahnjen na oba spola ( piše par strani nazaj), če bi imel samo punce rad, to ne bi kar govorili … Ne nasedat da je 5 let ležala in je prišla ven čist fit. Moja mama je pri 50 ih letih bila en mesec nepokretna, mišice so z nje visele

To se tudi jaz sprašujem. 5 let ležanja?  Pri moji mami je trajalo 4 mesece pa je shujšala 20 kg. Nina je že tako suha, skoz, od kar je na sceni. Nazaj je prišla ista, nič shujšana. A z vegansko prehrano se je poredila? Nekje sem zasledila, da je shujšala na 45 kg. Koliko jih je imela pa prej? Kaj veliko ni shujšala. Hm, hm. Pa tudi zredila se ni, glede na to, da je skoz ležala pa še antidepresivi povzročijo, da se zrediš. Opazila sem tudi, da kar naenkrat ve veliko o zdravju, boleznih itd. Ona je bila takooo zelooo bolana ampak je lahko napisala knjigo, “magistrirala” iz zdravstva pa še kaj. Ni mogla odpreti oči ampak, ko je bilo najhuje je risala ???????

Anonimno 5261, 29.10.2023 ob 17:35

To se tudi jaz sprašujem. 5 let ležanja?  Pri moji mami je trajalo 4 mesece pa je shujšala 20 kg. Nina je že tako suha, skoz, od kar je na sceni. Nazaj je prišla ista, nič shujšana. A z vegansko prehrano se je poredila? Nekje sem zasledila, da je shujšala na 45 kg. Koliko jih je imela pa prej? Kaj veliko ni shujšala. Hm, hm. Pa tudi zredila se ni, glede na to, da je skoz ležala pa še antidepresivi povzročijo, da se zrediš. Opazila sem tudi, da kar naenkrat ve veliko o zdravju, boleznih itd. Ona je bila takooo zelooo bolana ampak je lahko napisala knjigo, “magistrirala” iz zdravstva pa še kaj. Ni mogla odpreti oči ampak, ko je bilo najhuje je risala ???????

Eno samo nakladanje. Če lažeš. se hitro zapleteš v nesmisle in nedoslednosti, ker pozabiš, kaj si povedal pred časom. Teh nesmislov je bilo v zadnjih pogovorih kar nekaj. Prav evforično skače v luft. Se hektično smeji.

Počasi se mi svita, zakaj sta začela vso to igro!!!

Sama Nina Osenar je začela ozaveščati svoje življenje s knjigo, ker se ji je zdelo brez blišča in evforije že malce dolgočasno.

Brez tega ji živeti ni.

slavospev Kontrecu, 29.10.2023 ob 18:01

Sama Nina Osenar je začela ozaveščati svoje življenje s knjigo, ker se ji je zdelo brez blišča in evforije že malce dolgočasno.

Brez tega ji živeti ni.

Kruta realnost jih doleti, ko se taka “bleščeča kariera” konča in se “misice in zajčice” postarajo. Al pa zmanjka denarja še tako naloudanemu provajderju in potem pride vse prav.

Pravzaprav je vse skupaj žalostno.

Anonimno 7891, 29.10.2023 ob 17:52

Eno samo nakladanje. Če lažeš. se hitro zapleteš v nesmisle in nedoslednosti, ker pozabiš, kaj si povedal pred časom. Teh nesmislov je bilo v zadnjih pogovorih kar nekaj. Prav evforično skače v luft. Se hektično smeji.

Počasi se mi svita, zakaj sta začela vso to igro!!!

Smeji se ona že od kar je na sceni.

Video, Nina po zmagi miss hawaian tropic. na vsake tri besede se smeji ko da je na drogi.

A ne prilepi videa ?

Če ne pa – you tube video – Nina Osenar vroče 15.2.2006 2. del

Ne kupim ne zgodbe, ne knjige.

poglej zdaj to, 29.10.2023 ob 15:42

Očitno me Osenarca ne zanima dovolj, sicer bi  vedel za ić. Je skrivnost, kako bi se morala (oz se je) pisati?

Tudi jaz nič ne vem o tem. V knjigi lepo piše o starših …

Meni je malo cudno vse skupaj. Na njenem IG sami lepi komentarji na njeno knjigo. Verjetno so slabi izbrisani? Tule pa sami slabi. Ne vem kaj naj si mislim. Meni je malo cudno, ker ona sama zgodbo vsakic malo drugace pove. Tudi meni je cudno to, da ni mogla odpret oci, lahko pa je risala. Ne recem, da ni res, itak, da je lahko bila izgorela, ampak… na nepremagljiva je povedala  veliko bolj obsirno. Po vsem slisanem je cudez, da je sploh se ziva. Po drugi strani mi bolj deluje kot kak virus ne pa kronicna utrujenost. Govori o pljucih, vrocini 40stopinj, kri iz nosa, tezko dihanje. To se je dogajalo leta 2018? Jaz sem 2018 imela en podoben cuden virus, virozo, angino, kaj jaz vem. Pri njej so pa vse skupaj poslabsali antidepresivi zaradi odtegnitvenega sindroma.

Nekako mi ne gre skupaj. Pac utrujenost, ampak kot sem razumela je se vedno lahko funkcionirala. Vmes je sla celo na zurko. Pa potem spet oblezala. Se je preforsirala pa fasala vmes se kako virozo. Odtegnitveni sindrom tudi ne spada v izgorelost. Jaz mislim, da je vse skupaj mozno, samo, da to ni bila samo kronicna utrujenost, ampak posebej se odtegnitveni sindrom in posebej kaka viroza.

Jst pa Nini absolutno vrjamem, da je vse to dala čez. Grozno je videti koliko sovraštva premorejo ljudje do enega človeka, ki je tako svojo težko izkušnjo povedal pred svetom. Lahko vas je sram! Sploh ženske ste krute, če ste vi rodile po 5 otrok in mogle vse same delat sedaj pa ste zagrenjene, ko Nina pove kako čudovitega moža ima ki ji je vse pomagal, saj tako mora biti! Moški naj bi bili tukaj da nam pomagajo, nas zaščitijo! Če ste ve rojevale po 5 otrok brez problema in brez pomoči in se niste zlomile kako si drznete obsojati žensko, ki jo je to pač zlomilo… Namesto da bi bili veseli da tako javno Nina pove svojo izkušnjo s katero se spopada veliko ljudi in žensk ste pa zavistni in kruti ljudje, ki znate samo obsojati. Oh bog ne daj pa še lepotica je, še toliko bolj boli ane? grozni ste ljudje, ki ženske žalite s tem da se starajo, ja in poglejte kako lepa je še vedno in vedno bo!

Meni se zdi to tako pogumno dejanje Nine, da je tako to vse povedala in jo samo še bolj spoštujem, se mi zdi zdaj še bolj simpatična kot prej, saj taka izkušnja ko toliko pretrpiš človeka preobrazi in  je samo močnejši in globji v svojem razmišljanju… Vem sem podobno dala čez. Bravo Nina! 🙂

Mama Sneža. Priimek Osenar pa je fotrov. Doma iz Vrhpolja pri Kamniku.

Ne morem verjet, da ste ene dejansko kupile knjigo in jo brale?

Svašta…

Ja in kaj zdaj? Kaj je s tem narobe?

Tor

svašta, 30.10.2023 ob 16:14

Ne morem verjet, da ste ene dejansko kupile knjigo in jo brale?

Svašta…

Torej ti se pa lahko čudiš, ne da bi jo brala? Ko bi ti vedela, kakšne vse knjige pišejo ženske, ki so premagale razne bolezni, ki “osveščajo”, itd. Tale Ninina je jezikovni vrhunec, verjemi.

Anonimno 5261, 29.10.2023 ob 18:24

A ne prilepi videa ?

Če ne pa – you tube video – Nina Osenar vroče 15.2.2006 2. del

Joj, kok naklada. Faksa ni naredila vse do zdaj.

Vzrok nenadnega in silovitega medijskega buma je drugje.

Pika se ponovno vrača na sceno. Bistveno drugačna, a še vedno greha vredna in #fidbek# je tu.

Nobenemu ne kapne, da je v ozadju njegova zamera, ker je dobil čevelj (po kurbariji) in njen strah, ker ji ne seže do kolen.

https://youtu.be/FdbUfj_3z1w?si=qUY3JpDI4ugzLEzS

Anonimno421, 04.11.2023 ob 11:26

https://youtu.be/FdbUfj_3z1w?si=qUY3JpDI4ugzLEzS

Še en intervju, da se bomo lahko zgražal hh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close