Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar

Nina Osenar

..hja, se je treba ‘prodajat’, ni kaj…in spet, vse je odvisno od publike: če ti ‘dol visi’, bo ‘piši propalo’, sicer pa, vemo, prodajna in še v vseh ostalih vidikih, velika uspešnica.

..btw: se spomnim, kakšno ‘kariero’ je zaštartala v playboyu…potem pa totaln obrat, a ne, ninči..;)

Naj kdo pogleda izraz na obrazu njenega moža. Jaz vidim totalno naveličanost, celo žalost in nobenega veselja več. Sit je nje (pustimo medijsko pisanje o blazno veliki ljubezni), njenega veganstva in evforičnega govorjenja.

Bil je dober in uspešen hokejist. Vsi vemo, kako naporen je ta šport. Kakšno kondicijo morajo imeti in kakšne treninge dajo skozi. Potem pa prešalta na veganstvo.

Bil je dedec in pol, dokler ga ni zdriblala ta kokoška. Zdržal je samo zaradi otroka.

Osenarca mi je bla vcasih simpaticna sploh, ko je sla ven iz modnega sveta in se ukvarjala z jogo, itd..

Verjamem, da depresija ni ok, samo ona ima bogatga moza, kaj ce bi bla sama, delala za male pare v fabriki, kjer bi vsak dan kolapsirala in bila neopazena?

Problemi ljudi s polno ritjo.

Za knjigo napisati rabis energijo..

Da folk tega ne skonta je debilen.

Razvajenka, katero je zivel bogat moz.

Sam res. Moje prednice so imele bolj hard lajf, kot jaz in Osenarca skupaj.

Delale na zemlji, kuhale, delale v hlevu, skrbele za 5 do 6 otrok, eni so tud umrli, ni blo casa za poporodno depro.

Vcasih je bila poporodna depresija po 6 otrocih in res tezkemu fizicnemu delu. Verjamem, da je poporodna depra grozna, se ne delam norca sam Osenarca naklada in glumi zrtev. Dober PR

Od Osenarce moz je zlata vreden,vsaka mu cast! To sem ji res fous. Za mene noben od mojih bivsih ni tak skrbel, zmeraj bla za vse sama

Ste kar zelo krivični. Očitno je, da je trpela in super je, da razlaga o tem, da trpljenje tudi mine in da se imaš lahko spet lepo.

Možu kapo dol..

Odgovor na objavo uporabnika
Lili500, 21.10.2023 ob 12:31

Možu kapo dol..

..ja kaj pa naj, mož, miskim? Drug zakon, nov otrok…mu ne preostane kaj veliki…

Koliko je on bogat, ne vem. Je pa generalni sekretat HZS in najuspešnejši bivši hokejist.

Ima še dva otroka z bivšo ženo Piko Božič. Ki je tudi iz premožne familije. Uspešni obrtniki plastičarji iz Domžal.

Kdo in kaj je bila Osenarjeva pa je več ali manj znano.

…sobota, 21.10.2023 ob 11:57

..hja, se je treba ‘prodajat’, ni kaj…in spet, vse je odvisno od publike: če ti ‘dol visi’, bo ‘piši propalo’, sicer pa, vemo, prodajna in še v vseh ostalih vidikih, velika uspešnica.

..btw: se spomnim, kakšno ‘kariero’ je zaštartala v playboyu…potem pa totaln obrat, a ne, ninči..;)

Fousarija boli? Očitno je tvojemu v playboyu bila preveč všeč, pa te zdaj zbada

V Ljubljani so govorili, da ima anoreksijo nevrozo. Saj vse te duševne motnje so lahko med seboj tudi prepletene in povezane. Saj razumem, da človek ne je mesa, ampak da je vegan? To je skrajnost! Vprašanje, če ni v ozadju želja biti suha. Lahko celo podzavestno. Nekatere ženske težko prenesejo, da se telo s porodom spremeni. Ne vem zakaj imam občutek, da se ženske kot je ona bojijo staranja, življenja nasploh.

Karkoli je že bilo, privoščim ji, da se izkoplje iz tega, ker očitno še plava v tej vodi, predvsem pa upam, da bo prišla k pameti in prešla na vegetarijansko prehrano.

Vse pohvale pa možu, da ji je stal in ji stoji ob strani.

Mogoče še to … Slovenija je poseben narod, ki ima tudi veliko grenkih  korenin. Težko je biti prepoznavna oseba v tej deželici. Ko sem brala odgovore, so nekateri tako “težki”, še neznaca zaboli srce.

Vsak, z denarjem, piše knjigi, prodaja? ?????  Sedaj imajo vsaj plačljivi, če se obešanje na čistili.  Kronična ùtrujenust vudi v tvojega super hioertonučnega nova. T z enojni knjigi ?????????????????☺️☺️☺️☺️☺️

Tudi jaz… očitno ji ta vegi prehrana škoduje. Naj začne jest medo, da bo imela kaj energije ali pa naj neha jamrat

Sem šel prav pogledat zdaj malo na net kdo je ta nina osenar… Ok, neka misica voditeljica kot vidim. Poslušal sem malo intervju… To je nakladanje kar ona lapa tamle. To je daleč od kakšne realne zgodbe. Se pa strinjam da je full dobr pr, ampak izčrpanost pa ni bla pet let ;))

Meni je Nina zelo lepa ženska.

Ne razumem pa, kako razlaga, da so ji skoraj odpovedali organi. Šla je na nekaj preizkav. Vse brez problema. Krvna slika super, magnetna resonanca glave super,… A njej odpovedujejo organi in bila je na robu smrti?

Pregledi praktično brez težav, a ona skorajda umira. To mi ne gre čez. To je zafrkavanje res bolanih ljudi. Naj si gre malo na Onkološko pogledat, kaj pomeni biti bolan. Sem bila tam in videla marsikaj in srce se ti trga.

Nina je za na psihiatrijo. Moje mnenje.

.https://youtu.be/muue1Lf0Hcg?si=yGBeNZ33G4tN76DM

Me razumem, da si pet let po rojstvu otroka tako bolan, da ti je še umivanje zob problem, ko pa se malo sestaviš, ti je prva okupacija pisanje in promoviranje knjige.

Ne želim biti žaljiva. Res mi ni všeč ta “nova” verzija Nine Osenar, celo nora mi deluje in nikakor ne pristna. Ta smeh, te izjave in pozdravi. Ne vem mi ni. Naj dela kar hoče, upam le, da se kdo ne bo zgledoval po njej.

krena185, 21.10.2023 ob 12:09

Osenarca mi je bla vcasih simpaticna sploh, ko je sla ven iz modnega sveta in se ukvarjala z jogo, itd..

Verjamem, da depresija ni ok, samo ona ima bogatga moza, kaj ce bi bla sama, delala za male pare v fabriki, kjer bi vsak dan kolapsirala in bila neopazena?

Problemi ljudi s polno ritjo.

Ma Pa si res KrEna…

Kako morte videt samo svojo analno odprtino in nic dlje?!!!

Kar naprej drekate s filozofijo “vse pojej, otroc v Afriki so lacni”.. pa PM, a lahko imamo VSAK SVOJO ZIVLJENJSKO IZKUSNJO in gremo cez njo na SVOJ NACIN? Mater brihtni vsi, za svoj karakter pa pljunka dela izvedl..

Pa dalec od tega da mi je Osenarjeva simpaticna ampak kok pa to po svetu konzumaterjev Brihtola hod, pa ni za vrjet….

Ona je za psihiatrično obravnavo.

“Verjamem da depresija ni ok”.. bravo, odgovor leta.. lepo da verjames, res, po tem ko je marsikdo prekinu svoj lajf zarad depresije. Res.. mas kje rdeco preprogo razrolano, prejmes aplavz kamorkoli prides? Si zasluzis..

Depresija je za psihologe oziroma psihiatre. Nina ni želela psihiatrične pomoči, ko je že bilo na tem, da jo tja odpeljejo.

Nina pravzaprav ne ve, kaj bi sama s sabo. In rine v javnost in v vse revije…Komu na čast? Razen da ima biznis od tega. Naj bi lepo živela umirjeno življenje s svojim sinom in možem. Zakaj spet rabi javnost in galamo? In tisočinenkrat razlagati, kako je skoraj umrla in kako so ji organi odpovedali na praktično dobre izvide. Za posrat!

Vse za dober biznis, 21.10.2023 ob 15:44

Me razumem, da si pet let po rojstvu otroka tako bolan, da ti je še umivanje zob problem, ko pa se malo sestaviš, ti je prva okupacija pisanje in promoviranje knjige.

Se podobno sprašujem. Očitno sta ji sin in mož 65. briga.

Bogi mož, pa tako ji je stal ob strani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close