Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar

Nina Osenar

Odgovor na objavo uporabnika
princessa, 30.10.2023 ob 10:19

Jst pa Nini absolutno vrjamem, da je vse to dala čez. Grozno je videti koliko sovraštva premorejo ljudje do enega človeka, ki je tako svojo težko izkušnjo povedal pred svetom. Lahko vas je sram! Sploh ženske ste krute, če ste vi rodile po 5 otrok in mogle vse same delat sedaj pa ste zagrenjene, ko Nina pove kako čudovitega moža ima ki ji je vse pomagal, saj tako mora biti! Moški naj bi bili tukaj da nam pomagajo, nas zaščitijo! Če ste ve rojevale po 5 otrok brez problema in brez pomoči in se niste zlomile kako si drznete obsojati žensko, ki jo je to pač zlomilo… Namesto da bi bili veseli da tako javno Nina pove svojo izkušnjo s katero se spopada veliko ljudi in žensk ste pa zavistni in kruti ljudje, ki znate samo obsojati. Oh bog ne daj pa še lepotica je, še toliko bolj boli ane? grozni ste ljudje, ki ženske žalite s tem da se starajo, ja in poglejte kako lepa je še vedno in vedno bo!

Meni se zdi to tako pogumno dejanje Nine, da je tako to vse povedala in jo samo še bolj spoštujem, se mi zdi zdaj še bolj simpatična kot prej, saj taka izkušnja ko toliko pretrpiš človeka preobrazi in  je samo močnejši in globji v svojem razmišljanju… Vem sem podobno dala čez. Bravo Nina! 🙂

Taka ljubezenska zgodba, A hkrati se vedno bolj govori da ima Kontrec rad tudi fante. Ne verjamem tej Nini

Bcxx, 04.11.2023 ob 11:41

Taka ljubezenska zgodba, A hkrati se vedno bolj govori da ima Kontrec rad tudi fante. Ne verjamem tej Nini

Se še kdo spomni sanjske ljubezenske zgodbe prve dive slovenske zabavne glasbe? Cela prestolnica je stala, po luftu letal avion z napisom – besedilo pozabila.

Konec je bil manj sanjsko-holivudski. Kar je preveč lepo, ni realno ???

Meni tudi gre na živce. Pa mi je bila včasih všeč. Dolgo je bila nekje “pozabljena” in v ozadju,zdaj pač more z nečim pricarat pozornost.

Tole veganstvo mene spominja na sodelavko. Odkar je postala vegan…je postala totalno čudna, brez energije in moči.

Meni pa tu bolj deluje po tem, da je imela odtegnitveno krizo od raznih substanc, ki jih je veselo uzivala za umetno narejeno energicnost se pred nosecnostjo. Potem pa se jim je morala odpovedat in sledila je dolga depresija.

Bolj to, 05.11.2023 ob 19:28

Meni pa tu bolj deluje po tem, da je imela odtegnitveno krizo od raznih substanc, ki jih je veselo uzivala za umetno narejeno energicnost se pred nosecnostjo. Potem pa se jim je morala odpovedat in sledila je dolga depresija.

Odvajat se od substanc, je hudo. Potem ni  bila le neka poporodna kriza, ampak bolj abstinenčna. Meni ta ženska ni simpatična že od prej. Tudi neka lepotica glih ni. Saj je fejst….

Danes je bila na Nedeljskem popoldnevu spet vsa nahajpana. A se lahko malo umiri. Ljudje ji ne bomo nič verjeli, če bo vsa vzhičena. Poznam dva, ki sta dala čez izgorelost. In nista tako vzhičena, še po par letih ne. Pa da je ležala 5 let … težko verjamem. Predobro zgleda.

Naj že ta slovenska estrada neha enkrat s to izgorelostjo, vsi, ampak res ČISTO VSI so že izgoreli, wtf?!!!! Ta izgorelost je hujša kot covid, ne vedo, s čim bi vzbujali pozornost, evo privleče patetično zgodbico o izgorelosti, je še sploh kdo v tej Sloveniji, da ni pregorel?!!!

Ona je Drama Queen.

…in s tem zapisom za vedno zaključujem to nepomembno temo…

Amonimno1313, 05.11.2023 ob 23:16

…in s tem zapisom za vedno zaključujem to nepomembno temo…

???

Jst jo pa tezko gledam in poslusam?,ker je nenormalno energicna.Zarad cesa to nimam pojma..evforicna no

Sploh je ne morem gledat, poslušat pa še manj….

Knjiga je tako dolga ker je vsak drugi stavek opisovalnica.  Nekaj mi ni naravnega v knjigi ,čeprav sem iskala knjigarno in komaj čakala,da jo dobim v roke in na mah prebrala.  Low key hvaljenje in toliko stvari,informacij ,je prekopirala iz Googla(koga to zanima?). In pa njen lajf je super,top in popoln,ona ima svileno kožo( to pravi sama zase),sploh ni depresivna. Aja..pa veliko napak sem našla. Knjiga na prvotno srečo in veselje me je ,nekje na 180.strani začela dolgočasiti in calling bullshit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close