Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nina iz Tv Paprike

Nina iz Tv Paprike

Ali kdo ve, če je Nina Gajič poročena? Mojemu bratu je strašno všeč in ga tudi zanima, če katera ve, kam rada zahaja.

Ne,

Nina ni poročena. Sem jo pa vidla prejšni teden z enim tipom na kosilu. Ni blo pa med njima opaziti nič romantičnega zato ne vem, ali je to njen tip. Poročena pa definitivno ni, ker jo osebno poznam iz drugih virov.

Brina

Kakšna pa je? Mislim tko, privat?

Mislim, da ji je vsec en tipo k je maneken… In, da je tudi ona njemu… Ne vem pa kako se bo razpletlo…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Kaj naj ti odgovorim na to, kakšna je? Kaj pa vem. Sej veš da majo vsake oči svojga malarja. Karakter ima težek kot cent, to pa je podedovala po svojemu očku . Je pa res, da se človek z leti spreminja in mogoče se je punca kaj poboljšala. Ne bi jo rada ocenjevala, saj pravim iz objektivnih razlogov.

če je bratu všeč, naj jo ogovori v kakšni primerni situaciji, pa bo sam ugotovil če mu odgovarja.

Brina

Hm…Ne mi zamerit, ampak a nima ona raje ženske?
Samo vpraaašam, ker tako se govori po televiziji že doooolgo… Torej spet samo govorice?

Bu,

to pa prvič slišim. Bi bla zlo šokirana, če je to res.

Brina

jaz nino poznam osebno

1. v bistvu ji je ime niki in tako jo kličejo njeni bližnji
2. če kaj sovraži v življenju, so dotiki neznanih žensk, ker prisega samo na kurčke
3. kako pa zgleda brat? jaz vem, kakšni so ji všeč
4. na kosilu pa je vedno rada v lepi družbi
5. poznam jo iz prve roke, ona pa ne ve, da sem jaz tukaj. Po moje bi bila jezna, če bi vedela. Ker pa se tipi za njo zanimajo, zato pišem.

zoja

zoya! Koliko časa pa jo že poznaš?
1. da ji je ime niki (a to od rojstva al kaj) nisem vedela.
2. dotikov tudi druge ženske od žensk ne maramo. po moje.
3. moj brat ima sicer 24 let. ona je ziher starejša. ne morem rečt kakšen je brat, ker ga pač poznam že celo življenje
5. zakaj bi bila jezna, če bi vedela, da si tukaj? kako dobro se poznata? poveš, kam rada zahaja? bo brat sam uredil, če bo hotel.

Hvala ti za te in prejšnje odgovore.

Oj,

ime ji je Nina in nihče od domačih je ne kliče Niki.

Brina

Na televiziji smo jo klicali Mrfi (po Murphy Brown) – kdo jo je tako imenoval nimam pojma, ampak vem, da smo jo tako klicali. Za Niki pa ne vem.

Resno se sprasujem kaj vidite na njej? Meni deluje bolj mozacasto…tko, da ji nadimek Mrfi kar pase, saj je nekako, kako bi rekla – ‘vehementna’ persona.

nehajmo ze z vecnimi..kaksen je ta in ta!!!!

Pa saj zato je čvek!

Brina, sploh je ne poznaš, ker bi vedela, da jo vsi njeni bližnji kličejo Niki.

Glede brata od Mimi pa: komu je podoben in kdo bi ga igral v filmu?

Sorry,

jo poznam, kar prilično dobro. Svoje čase sem se vsak dan srečevala z njenim očetom, pa tudi mami in sestro pa jo nihče nikoli ni poklical Niki.

Brina

Bila sem njena sošolka v OŠ in prvič slišim, da jo kdo kliče Niki.

zoyi se je mal zmešal.

Bolno!

No tkole je: Če bi mal logično sklepal vsi k jo baje poznate bi pomislni tud na to da bi se jo znal najdt v klubu k je last njenga očeta torej v Gajotu.

Ampak jst pa vseen mislm da je Nina cist ena cool persona vsaj ce gre sodit po oddajah ki jih dela.
A kdo sledi njenim intervjujem ob torkih zvecer???
The best so- vredni ogleda!

Meni pa ona deluje kot kakšna možača, vsa se sveti od makeupa in tudi njen način izražanja in celo obnašanje je vulgarno. Gre mi na jetra, ko gledam tiste njene oddaje, pa vsakemu gostu tako skače v besedo in sebe rine v ospredje, da bi ji kar prisolila eno klofuto da bi nehala in pustila da oddaja rata zanimiva.
Drugač pa mi deluje možačasto-kot star zavaljen motorist, preoblečen v babo. Tak stil ima.

hahahahaha!!! Irenca, polepšala si mi dan – star motorist oblečen v babo pa še zavaljen povrhu! Ta je pa dobra!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close