Nina iz Kmetije
Si to ti Polona v komentarjih danes?
Ljudje smo pač različni v komuniciranju.
Čudno, da vidite samo njo. Ko pa Polona spletkari in nič ne dela pa niste videli.
Tudi Tjaša se ne pretegne kot je videti.
Kaj vse ne vidite, priden Franc pa glasen, delaven, celo kmetijo jim gor drži in na koncu bo izvisel kot je brati in bo zmagal nekdo, ki včasih ne ve ali je dan ali je noč.
in to bo…., 19.11.2021 ob 08:39
Si to ti Polona v komentarjih danes?
Ljudje smo pač različni v komuniciranju.
Čudno, da vidite samo njo. Ko pa Polona spletkari in nič ne dela pa niste videli.
Tudi Tjaša se ne pretegne kot je videti.
Kaj vse ne vidite, priden Franc pa glasen, delaven, celo kmetijo jim gor drži in na koncu bo izvisel kot je brati in bo zmagal nekdo, ki včasih ne ve ali je dan ali je noč.
Pa glej, v družbi, kjer je Polona še najbolj normalna, potem veš, da je vse v pi…
Polona je daleč najboljša! Je vsaj direktna, in po moje je za devetnajstletnico kar precej zrela. To, da se ne pusti j….ti v glavo raznim puhloglavkam, je samo en velik plus! In če jo človek pozorno posluša, ugotovi, da ima punca v bistvu izrazit smisel za humor! In ja, takih ljudi, ki te direktno pošljejo nekam, se sploh ni treba bati. Bojte se takih zahrbtnih, vase zaljubljenih, kot je Nina!
lenivec241, 19.11.2021 ob 08:17
Ne vem no ali se samo meni zdi ali je res ta Nina iz Kmetije lena ko f*x, jamrava, tudi govoriti se ji ne da, skratka, ne vem kako je lahko sploh komu všeč??
Pri teh letih bi pa lahko bila bolj zrela..
Tako lena ženska si bo pa res težko ustvarila družino, ker za družino je treba skrbeti in delati!
A ni nekdo tukaj pisal, da je albanskih korenin?
Ja res…. samo roke v žepih drži in se sprehaja okoli. Naklada o kamenčkih in kao ima zaradi njih vse ase v rokavu in posledično vso moč… Kot da bi se jo morali vsi bati… Upam, da jo bojo čimprej zabrisal ven iz Kmetije… Letela bo ven itak prvič, ko bo v areni… Ambrož, upam da imaš jeklene živce in veliko zaljubljenost v njo ( ljubezen je slepa), ker drugače je ne boš mogel dolgo prenašati…
Zaposlena ni nikjer, kot vecina ostalih ne. Nina se slepa na druge in na vsakem sivu je ze videna. : Sanjski moski, Kmetija, tudi v vrazjih zenskajh smo jo moralo gledat. Zdaj se je priklopila na Ambroza, je ze nastanjena v njegovi hisi. Res pa je lena in preracunljiva opravljivka, nezrela za svoja leta. Polona mi prej ni bila vsec, tu pa se je kar izkazala.
Ljudje dragi.
Nekateri greste pa v svojih komentarjih pa kar malo čez mejo.
Ali se vi vsi zavedate, da so to Kakor da RESNIČNOSTNI ŠOVI.
Udeleženci morajo v večini delati tisto kar jim je naročeno,
Letošnji zmagovalec kmetije je kaj? Bleda senca delovnega in uspešnega mladeniča.
Ljudi prikažejo kot se jim zdi.
Sem Franca poslušala, ki verjetno nima dlake na jeziku ima pa ravno Nino za tisto normalno in odraslo kot je rekel.
Marsikaj je nam gledalcem prikrito in ne spravljajte se na druge s takimi komentarji, ker to izgleda kot bi sami sebe v ogledalo pogledali.
in to bo…., 20.11.2021 ob 08:43
Ljudje dragi.
Nekateri greste pa v svojih komentarjih pa kar malo čez mejo.
Ali se vi vsi zavedate, da so to Kakor da RESNIČNOSTNI ŠOVI.
Udeleženci morajo v večini delati tisto kar jim je naročeno,
Letošnji zmagovalec kmetije je kaj? Bleda senca delovnega in uspešnega mladeniča.
Ljudi prikažejo kot se jim zdi.
Sem Franca poslušala, ki verjetno nima dlake na jeziku ima pa ravno Nino za tisto normalno in odraslo kot je rekel.
Marsikaj je nam gledalcem prikrito in ne spravljajte se na druge s takimi komentarji, ker to izgleda kot bi sami sebe v ogledalo pogledali.
Ja, bogi so res, kot da jih je kdo silil, da se prijavijo v šov. To je njihova osebna odločitev, in glede na to, da te šove spremljamo že več kot deset let, verjetno že vedo, da bodo deležni takšnih in drugačnih komentarjev. Če jim ustreza, da jim nekdo diktira, kako se naj obnašajo, in so potem prikazani v ne najboljši luči (kot ti praviš), so si pa čisto sami krivi! Vsega se pa tudi ne da zaigrati, in če je nekdo zrela osebnost, si takšnega zavajanja ne bo dovolil!
Nini se ne da delati in bi na lahek način rada prišla do “slave” v Sloveniji, se malo vlačila po medijih in na ta račun poskušala zaslužiti. Glede na to, da je prava poplava teh “radabibilazvezdnica”, se bo morala domisliti česa res izvirnega, da ne bo že čez kakšen mesec pristala na smetišču zgodovine resničnostnih šovov.
Meni se pa Ambrož zdi tak res v redu fant. Na začetku, prvi vtis, mi nikakor ni potegnil. V nadaljevanju pa sem spremenila mnenje. Se mi zdi, da je delaven, ni nastopač in bluzator, samozavesten in z glavo na pravem mestu. Edino žensk si očitno ne zna zbrat. Je omenil, da je imel eno posesivno in zdaj si je spet tako zbral 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.