Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Grilc – Grilogang

Nina Grilc – Grilogang

Gledam njen profil na instiču in to žensko res občudujem. Sama s tremi otroci potuje, v zadnjih nekaj mesecih so bili v Ameriki, Grčiji z avtodomom in sedaj so na Baliju.

Ko gledam njen profil si zares ne predstavljam kako ji to vse znese, punčka najmlajša je stara okoli 3 leta. Kako vse to spakira, opere, zrihta na letališčih, na potovanjih, vse znosi, umiri…. Mi gremo z našo družino samo na enodnevni izlet in je skos nekaj, pa lulat, pa kakat, lačni, žejni, tečni, zaspani, se skregajo stokrat vmes, je treba koga nositi, konstantno je neki in rabiš res potrpljenje in energijo pa sva dva odrasla. Ona pa sama za vse, nobenega vozička za punčko, trije otroci pa vsa ta potovanja cele dneve, ki niso ravno mačji kašelj.

Res jo občudujem, da vse to sama zmore ali pa sem jaz tako bedna mama, ker meni enostavno ne uspe tako gladko vse. Zraven vsega pa še zjutraj vstane in telovadi, od kje ji toliko energije. Jaz sem že po enodnevnem izletu s tamalimi utrujena in potrebujem malo miru in počitka, če se malo pohecam no.

Pa še občudujem jo, da je nič ni strah v takih državah sama s tremi otroci, pa spijo z avtodomom nekje v divjini na samem, pa hodijo naokoli. Ženska je res neverjetna, to ji moramo priznati. Dejansko jo občudujem in priznam, da meni tole ne bi uspelo s tremi otroci. Oziroma niti ne bi imela jajc, da bi sama šla s tremi malimi otroci na taka potovanja, pa bordat, smučat, surfat,….

Živijo res adrenalinsko in polno življenje.  Mi se gremo pa pozimi samo sankat pa so to cele priprave z oblačenjem, vse natovoriti v avto, se stokrat ustaviti, ker vedno nekoga nekam tišči ali pa je lačen, pol je en premočen, en se cel popacka pa preoblačiti, potem jih je treba skos gledati, da se komu kaj ne zgodi….ufff.

Skratka, sva čast tej ženski.

pa svojo veliko rit nago objavlja po spletu. Da bo hči že pri treh letih vedela, kako stvari stojijo. Kot pri vseh, je vse skupaj en velik blef in marketinška nategancija.

Odgovor na objavo uporabnika
kiu, 24.07.2025 ob 10:53

Gledam njen profil na instiču in to žensko res občudujem. Sama s tremi otroci potuje, v zadnjih nekaj mesecih so bili v Ameriki, Grčiji z avtodomom in sedaj so na Baliju.

Ko gledam njen profil si zares ne predstavljam kako ji to vse znese, punčka najmlajša je stara okoli 3 leta. Kako vse to spakira, opere, zrihta na letališčih, na potovanjih, vse znosi, umiri…. Mi gremo z našo družino samo na enodnevni izlet in je skos nekaj, pa lulat, pa kakat, lačni, žejni, tečni, zaspani, se skregajo stokrat vmes, je treba koga nositi, konstantno je neki in rabiš res potrpljenje in energijo pa sva dva odrasla. Ona pa sama za vse, nobenega vozička za punčko, trije otroci pa vsa ta potovanja cele dneve, ki niso ravno mačji kašelj.

Res jo občudujem, da vse to sama zmore ali pa sem jaz tako bedna mama, ker meni enostavno ne uspe tako gladko vse. Zraven vsega pa še zjutraj vstane in telovadi, od kje ji toliko energije. Jaz sem že po enodnevnem izletu s tamalimi utrujena in potrebujem malo miru in počitka, če se malo pohecam no.

Pa še občudujem jo, da je nič ni strah v takih državah sama s tremi otroci, pa spijo z avtodomom nekje v divjini na samem, pa hodijo naokoli. Ženska je res neverjetna, to ji moramo priznati. Dejansko jo občudujem in priznam, da meni tole ne bi uspelo s tremi otroci. Oziroma niti ne bi imela jajc, da bi sama šla s tremi malimi otroci na taka potovanja, pa bordat, smučat, surfat,….

Živijo res adrenalinsko in polno življenje.  Mi se gremo pa pozimi samo sankat pa so to cele priprave z oblačenjem, vse natovoriti v avto, se stokrat ustaviti, ker vedno nekoga nekam tišči ali pa je lačen, pol je en premočen, en se cel popacka pa preoblačiti, potem jih je treba skos gledati, da se komu kaj ne zgodi….ufff.

Skratka, sva čast tej ženski.

Jaz te popolnoma razumem in hkrati nje ne razumem.

Edino, ker mi pride na misel je to, da smo res različno energetsko obdarjeni.

Hm, morda ima pa za seboj celo ekipo, ker to vse sfurat ni mačji kašelj. Ne verjemite vsemu z Instagrama! Tam imajo vsi influencerji magične in nadnaravne moči.

Si pač nesposobna, če ne hendlaš enega otroka z možem vred.. in tvoj namen je ziher, da se začne Nino šimfat..Čeprav si ji prej naredila cel hvalospev.. Se vidi, kam pes taco moli..

Rekla bom samo, bravo Nina. Samo tako naprej.

Po smrti moža se ja pa zbiral denar za družino…BRUH

Vem, kdo je to, ampak je ne gledam, ne vem zakaj, ampak mi je zelo antipatična. Kemija verjetno.

Jaz bi rekla, da so za to pomembne tri lastnosti: nezakompliciranost, dobro vodenje in dobro upravljanje časa.  Če otroci niso razvajeni in vsak ve, kaj je potrebno narediti, pa še pomagati, potem sploh ni več takšen problem. Je pa tudi možno, da ima kakšno “zunanjo” strokovno pomoč pri organizaciji potovanja, t. i. vodena potovanja, ki jih ponuja tudi Mister Matik.

Enkrat, sigurno 2 leti nazaj, smo v Benetkah skupaj čakali na let. Otroci so bili neverjetni, noben ni tečnaril, divjal, pisnil ni, vsi lepi, mirni, deklica ne vem če je že hodila. Zraven je bila še Tjaša kaskaderka s svojimi otroci, enako pridni, mali so pazili drug na drugega. Vsa čast jima, to je zelo redko, običajne družine so kot tvoja, da preklinjaš da so se odločili kam iti, ker ni miru v radiju 200 m.

Ni vse zlato, kar se sveti. Ne veš, kaj je za sliko. Od kod ji toliko denarja za takšna luksuzna potovanja?

Ne, prav zares nisem odprla posta z namenom, da bi se jo opravljalo. In ne, nimam enega otroka ampak imam isto tri in vem kakšen direndaj je to, zato jo prav zares občudujem, da je toliko sposobna, da vse to pohendla, da ima toliko energije za vse priprave, za otroke, zase in to vse sama zrihta, brez pomoči. Prav zares ji svaka čast, čeprav se ob gledanju njenega profila počutim zares nesposobno, ker priznam, da meni ne bi uspelo. Pa še strah bi me bilo, kaj vse se lahko na takih potovanjih zgodi.

Dejstvo je, da potuje sama z otroci. Vse lepo in prav, očitno ji to že uspe, to ni problem. Bolj kar mene moti je to, da je sama ženska s tremi otroci na potovanjih, ki niso ravno najbolj varna. Ona je precej atraktivna, lahko bi jih napadli (spijo v avtodomu na samem, nikjer nikogar), lahko oropali, lahko se kateremu otroku kaj naredi, lahko se celo njej kaj naredi, otroci bi sami ostali v neki tuji državi, preden bi kdo prišel….mene bi take stvari morile. Umrl ji je mož v nesreči in a nima dovolj? Če bi jaz ostala sama bi prekleto pazila na varnost otrok in svojo varnost, ker moram te otroke spraviti gor. Ona pa kar adrenalinsko živi življenje. Se spomnim kako je bordala, ko je bila deklica še dojenček in jo je imela v nosilki. Za moj okus je vse precej neodgovorno. Ja, saj živi brez strahu in otrokom ponuja vse lepo v življenju ampak vse skupaj se da speljati tudi manj tvegano in na bolj varen način. Res se ti povsod lahko kaj zgodi ampak pri njej se mi zdi, da prav izziva včasih. In žal, niso vsi ljudje takole po državah super in prijazni. No, jaz sem pač bolj previdna in nezaupljiva, ona pa gleda svet z rožnatimi očali in je popolnoma brez strahu, kljub izkušnji, kako hitro se lahko zgodi nesreča.

tudi jaz dvomim, da vse sama zrihta. doma ima sigurno pomočnico, ker mame vemo koliko dela je, ko se gre samo na morje in koliko pranja je potem. ima očitno dovolj denarja, sigurno ni za vse sama. pomojem se ukvarja samo z otroci in s svojo telovadbo, vse ostalo pa ima ekipo.  mame vemo, kako potekajo dnevi med šolskim letom, njeni otroci so zelo dejavni, trenirajo vsi vse, to je treba vse zvozit, dnevno pranje oblek za tri otroke, priprava obrokov, poskrbeti za šolo. vsak vikend pa potujejo na vikend, ki je tudi vedno brezhiben in pospravljen. ona zelo zdravo živi, dvomim da otrokom pusti jesti slabo hrano pa se športniki so. to ji mora nekdo vse delati, ona pa skrbi zase in za otroke.

Oboje je lahko hkrati res: da je dobro organizirana oseba in ima tudi pri otrocih nek red, pa da ima ob tem še kakšno pomoč. Ko že omenjate pranje in ostala gospodinjska pravila, če ne drugega lahko da plačuje kakšno, ki ji pride 2x tedensko vse oprati, zlikati in sčistiti. Ne treba, da je za kaj takega neka silna bogatašinja. Glede kaosa pred in med potovanjem v številnih družinah se strinjam, a take kot ste same in kot ste jih vzgojile, takšen je rezultat. Se spomnim, ko sem še (zaradi službe) živela z otroki daleč iz Slovenije in me je prišla obiskati kolegica z njenima dvema. Kaj sta to delala npr. pri vožnji s podzemno … tekala, vpila, da je marsikdo kar malo čudno gledal. Jih je lovila po vlaku in mirila, ampak čez minuto jovo na novo. Ker jih pač nikoli ni naučila, da se na vlaku sedi in v miru pogovarja, bere knjigo, gleda pokrajino, itd.

Res je občudovanja vredna! Pa nič ni narobe, če nismo vsi enako organizirani in mirni, avtorica, ni treba, da se zato počutiš manjvredna. Nino sem poslušala v podkastih in deluje res umirjena, kot da čisto nič ne komplicira. Težke izkušnje, kot je smrt moža, te verjetno tudi spremenijo v tem smislu, da se z določenimi malenkostmi enostavno ne ukvarjaš več. Verjetno zna bolj živeti za trenutek. Naj živijo svoje življenje, jim privoščim!

Men se zdi, da je sedaj sele zazivela, da je prej bila v senci. Mi je zal za njihovo tragedijo.

Ma ne vem, je ne spremljam, ampak se spomnim tiste slike, ko je otroke vlekla pred fotoaparat kmalu po njegovi nesreči, pa nekaj pozirala v smislu, življenje mi nič ne more. Ok, ona, ampak kako se otroci pri tem počutijo, verjetno ne prav fajn. Kaj pa je treba s triletnikom rinit ne vem kam, kaj ima od tega. Nič. Da se vozi 8 ur potrpežljivo z avtodomom. To je vse šov za mamo.

mucenje otrok. 3 letnik pitrebuje mir in rutino

Bravo, samo ploskam ji lahko.. Ce se zeli, ce je red in volja se vse da.. Mi smo sicer potovali 4-je,torej ni isto, kot brez moza in 3 otroki, pa vseeno. Tudi moja dva sta si dala vse dopovedat, skoraj nikoli in nikjer ni bil problem.. Pa smo obdelali in videli ogromno. Zdaj ko sta najstnika, malo manj, imata pa cudovite spomine, izkusnje in albume.

Potovanja so top. Otrok zmore in je sposoben marsicesa. Kaksna rutina neki.. Ja, ce ima “odlocbo” , grdo povedano..

Jaz moram priznat, da me ona malo inspirira.. Tako glede skrbi zase, kot za otroke.. Meni je top, kljub temu, ce ima kaksno pomoc, hvala bogu, ce jo ima.. Konec koncev, ostala je brez moza med tretjo nosecnostjo.. Kdo bi ji kaj zavidal ali bil nevoscljiv.. Vse dobro jim zelim.

Meni se tudi zdi vcasih, da s tem lifestylom hoce na vsak nacin pokazati, da je vsemogocna, nikoli utrujena, vse ji uspeva, vse zmore. Psiholosko gledano pa je to na nek nacin beg pred nesreco, ki se je zgodila. Enostavno se ji mora vedno nekaj dogajati, malo gre ze tudi v ekstreme in tudi jaz vcasih pomislim, kot da bi izzivala zivljenje.  Enkrat bo izgorela, na dolgi rok ne more telo predelati smrt moza, med smrtjo nosecnosti in takoj po smrti non stop potovanja in ekstremne dogodivscine. Prislo bo za njo in morala se bo malo ustaviti. Zenska vstane ze ob 5h zjutraj in potem cel dan akcija, koliko je to spet dobro za otroke je pa drugo vprasanje.

Spet se bo enkrat nekaj zgodilo, potem bodo pa vsi na forumu pametni, da saj ni čudno glede na njen način življenja z otroci. Zdaj pa vsi pametni oh in sploh, neverjetna je, občudujemo jo, super, kar tako naprej in samo ploskanje.

A gospa hodi v sluzbo? Ker, ce ne…so vse te pravljice mogoce.

Odgovor na objavo uporabnika
Metka248, 24.07.2025 ob 16:05

A gospa hodi v sluzbo? Ker, ce ne…so vse te pravljice mogoce.

Mogoče živi od influencerstva … Se da … pa ne slabo. Poleg tega imajo otroci pokojnino po očetu, sigurno ne slabo, če je bil oče profesionalni športnik. Pa če so zbirali denar zanjo, Bog si ga vedi, mogoče so zbrali 30.000 eur.

Predvidevam, da če ti med tretjo nosečnostjo umre mož, je potem vse ostalo lažje … ne vem … in da preprosto ceniš življenje in ga želiš izkoristiti. Zakaj za vraga bi bilo boljše za otroke biti med 4 stenami? Sem prepričana, da kakšne brezvezne elektronske naprave in igrice stanejo toliko kot kakšna aktivnost. Izbira pač. Glede denarja pa – jaz ji nisem nakazala niti evra, pa tudi večina tu dvomim, da ji je…..če pa ste ji, ji pa pišite, da želite znesek nazaj, zato ker ste videli, da potuje. 😀 Zbiralne akcije sploh nisem zasledila v bistvu, predvidevam pa, da je prav prišlo za premostitev takoj po smrti – predvidevam, da tudi legalno takoj po smrti stvari in bančni računi še niso bili urejeni … ne vem. Tudi z ozirom na pokojnega moža bi bil nonsens se zdaj zapreti med 4 stene. In ja, se strinjam glede energije, jaz sem drugačna.

Ja nekdo mora biti zraven, kdo pa je fotkal potem njeno rit? Otroci?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close