Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nimam živcev

nimam živcev

Bolj ko se staram, manj mam živcev… Stvar je taka: Pred kratkim sem spoznala tipa, ful prijetnega, olikanega itd. Šla sem z njim na zmenk, skupaj sva se ga mal napila in zažurala in pristala v postelji (prosim ne ser**** mi z raznimi moralnimi pridigami in obsojanjimi glede seksa na prvem zmenku, ker jih ne mislim niti brat). Skratka, tip me je potem zjutraj peljal na pijačo in na sprehod, mela sem se krasno, poklical me je tudi na drug zmenek, vsak dan dobim od njega kako prijetno sporočilo z lupčkom itd. Sam zdej me je pa začela grabt panika. Imam za sabo eno zelo dolgo zvezo, s katero sem sicer popucala v glavi, ampak zdaj, ko sem začutila, da sem pripravljena spet koga spustiti k sebi se počutim tko ranljivo, da je za znort. Strah me je za popent, obenem pa ne bi rada prekinila tega, kar se je začelo odvijat…. Mate kak nasvet, kako naj se znebim tega strahu? Hvala.

Samo nadaljuj. Trening, trening, trening. Prvič je kot nič, nato se živci umirijo!

Em, kako misliš, liptauer, s čim naj nadaljujem? Z zmenki, ali kako?

Ranljivi smo vsi, ki imamo kakšno slabo izkušnjo.
Pa kaj če si se dala dol na prvem zmenku????
Tvoj in njegov problem, ali morda zadovoljstvo!
Furaj vezo, če ti paše in ne delaj velike zgodbe iz tega, razen če se oba odločita za to!
Včasih uspe na “prvo žogo”!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Veš, kaj pravita dva smiselna življenska pregovora?

-kdor je našel je slabo iskal.

in

-ko se prepustiš čustvom delaš neumnosti.

če ti je všeč mu povej za svoje strahove.
Nije ljubav za labave…

Pa kaj jih imaš že proti 60 da takole kompliciraš…??

Tko kot piše zgoraj… ni ljubezen za strahopetce! Spravi se k sebi, pa stisni zobe če je treba.

Hočem reči, da nikar se ne poskušaj znebiti strahu. To je Sizifovo delo… raje ga sprejmi, priznaj sebi česa te je strah in povej njemu – pa si rešila en del problema. Potem moraš samo še preživeti tale uvod; Pa saj veš – počasi. Korak po korak, dan po dan…

Ohranjaj tako distanco, kot ti odgovarja.

Po mojem bo tudi on z olajšanjem priznal kaj podobnega, če mu boš povedala, kako ti je. Ali pa te bo pomiril. Ali pa ti bo mogoče postalo kaj bolj jasno. Skoraj ne moreš izgubit, se mi zdi.

Ja, lahko je rečt, da naj se ne zmenim za strah ipd. ampak pri meni je situacija še malo bolj zapletena, ker imam tudi otroka, tako da… No, hvala vsem za nasvete, kar bo pa bo…

taka vprašanja kot jih postavljaš sama so totalno brezvezna.
itak edino sama veš kaj boš naredila in evo, potem seveda pride še drobni tisk v obliki otroka in bog ve kok enga šundra še obstaja.
če si mu znala nastavit prvi večer, kej bl se že itak težko razgališ, se ti ne zdi?
pa ne obsojam, sej je tvoja rit, delaj z njo kar ti paše.
sej verjetno nisi nameravala poslušat ljudi od tule gor oz si naredila kriterija npr če jih 6 od 10 reče, da bi se spustili v vezo, da bi potem za to vezo se odločila tudi ti…..

mal si mela slabo vest, pa si rabla olajšat stvari, to je blo pa tut vse.
kak nasvet lepo prosim, zakaj nisi pa prej vprašala potem. če bi ti ta nasvet tok pomenil :))

mijav …

Aleksandra, tebe sem že tako navajena, tako da niti ne upoštevam tvojih veleumnih in nesramnih pripomb. Nobenega ne sprašujem, če naj se spustim v vezo ali ne, to bom popedenala sama pri sebi. Svetujem ti, da najprej dobro prebereš, kaj sem napisala. Upam, da sama nimaš otrok in podobnega “šunra”, ker očitno imaš dostojanstvo nekje na nuli. Nekdo te je moral dobro sfukat v žuvljenju, da si tako polna žolča in gneva. Pa en lep dan, ne sekiraj se, saj bo nekoč bolje.

ne rabiš nič prekinjat, če ti je lepo in če se je začelo odvijat.

strah pa nas je običajno takrat, ko imamo prevelika pričakovanja in se bojimo, da se ne bodo uresničila.

tako da, ne delaj si prevelikih pričakovanj, kaj vse bo nastalo iz te zveze (razmišljaj bolj v smislu, kar bo pa bo …. fajn, če bo, če pa ne, pa tudi v redu ….) in uživaj 🙂

glede na neupoštevanje, si se kr potrudila napisat par vrstic vidim :))

mogoče kr sama preberi kaj si napisala in upoštevaj svoj nasvet – ne se sekirat, sej bo nekoč bolje.

in če te je nekdo sf…… in te zdaj nekdo f….. – ni hudič, da ne najdeš enega ravnovesja zase tle

skratka, začela si sama sebi odgovarjat na vprašanje, torej je moj žolč in gnev potegnil iz tebe odgovore, kar je bil tudi namen

Prebrala in se mi zdi, da res ne bi smela seksati z njim, na prvem zmenku – (ti ne bom pridigala) a kot kaže, mu je res do tebe, drugače ne bil preživela toliko časa skupaj po prestani noči. Očitno to razmerje nekaj obeta.

Poslušaj svoje srce, kaj ti pravi.. mislim, da ti bo znalo povedati, če te ta fant ne vidi kot svoje dekle. (ali ima še čas zate, ti vedno odgovori na sms-je, te sam pokliče ali pa si ti tista, ki skozi vzpostavlja stik, ali te še kaj vabi ven, ali je videti srečen s tabo, ali ima iskrice v očeh, ali bi te predstavil prijateljem…)

So pa res v modi prvi zmenki s seksom, samo jaz sem malo staromodna, mam raje še nekaj vročih zmenkov, ki vključujejo samo mečkanje.

Do zdaj mi je vsak dan poslal kak sms in me nato povabil ven in sva šla ravno včeraj 🙂 Sam včeraj sva se bolj ko ne držala za rokce in se mečkala in to je blo to… se pa vidva spet čez vikend… Prijateljem pa jaz ne vem, če bi že zdaj želela, da me kaj predstavlja, se mi zdi še vseen mal prezgodaj za kaj takega…Tudi jaz ga ne bi še ravno postavljala na ogled 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close