Nimam koga povabiti na 50 rojstni dan
Točno to, so ti že napisali …lepo s familijo, mal pogostiš v službi, če želiš in je čist dovolj pozornosti…
Kaj , a bi rada mlaj pa harmoniko pa pijanke …?
Daj, daj…tole rojstno dnevno ..je čist precenjeno …denar daj raje za dobrodelnost, je boljša investicija kot zažret pa pijanke delat …
Vse dobro naprej…
Te okrogle obletnice, sploh pa Abraham mi je tako mimo, da glava peče. Pa tiste igre, pa nek folk skupaj, katerega ne boš videl 10 let, pa mlaji in prometni znaki…obup.
Obeležim moj rojstni dan z naj bližnjimi vsako leto neglede na št. let. V te burleske me ne prepriča nihče. Ne oziraj se na druge, naredi tako, da ti bo ok. Ker tisti Abraham ni vreden tega, da se sekiraš. Nekdo si ga je izmislil in zdaj (skoraj) vsi norijo okoli tega. Imaš svojo pamet in ti ni treba tega.
Pa vse najboljše!
Tudi meni se zdijo zabave, kosila,… ob rd kar nekaj. Za 40. rd sem kuhala golaž pred zidanico, ker smo imeli trgatev. Sosedje so prišli, ko so bili lačni oz. ko so imeli čas. Prišli so tudi večkrat po malem. Bilo je petje, vriskanje, ampak vsak v svojem vinogradu. Za 50. rd so polagali asvalt do hiše. Za 60. rd smo silirali. Jebi ga, takšne so bile moje okrogle obletnice. Moje prijateljice so razseljene po vsej Sloveniji, so tudi že v letih, malo se vidimo, se pa slišimo. Dovolj mi je, da me vsako leto pokličejo, da se spomnijo na moj rd, kakor se tudi jaz na njihov. Ne potrebujem zabav, imam tudi različen krog prijateljev, tako da bi vse nametala skupaj, tudi ne gre. Raje se dobim z vsakim posebej in se imam še boljše. Otroke in partnerja povabim na kakšno kosilo ali si za tisti dan naročimo kaj za doma.
Anonimno 7923, 15.09.2025 ob 23:42
Bodoča abrahamovka, 15.09.2025 ob 20:14
Čez en mesec imam 50 let. Razmišljam o zabavi in ugotavljam da nimam koga povabiti. Pred leti sem nekaj energetskih pijavk odpisala iz življenja, ljudi za katere sem mislila da so pravi prijatelji, ampak sem ugotovila z leti, da mi ne želijo dobro , da pokličejo le zato da pofirbcajo, kako mi gre in da jih razveseli ko mi ne gre dobro (ne znam blefirati, če sem slabe volje , ko imam težave, to povem). S tem odpisom sem naredila velik korak zase, da sem se ogradila od slabih ljudi. Imam dobre odnose v službi, imajo me radi, nisem konfliktna, z veliko večino se razumem, ampak nimam prijateljice. So sodelavke, dobre kolegice, dobri sosedje, dobri znanci. Če zamenjam službo, se bodo odnosi ohladili. S sosedi se pogovarjamo, smo v lepem odnosu, nismo pa prijatelji. V trgovini srečam znance, ki se jih razveselim, zelo rada pokramljam, nismo pa prijatelji. Sem družabna, ampak ugotavljam da je edini pravi prijatelj moj partner .Z njim delim dnevne misli, stiske, razmišljanja. Ter otroci. Staršev nimam več, so mrtvi (bolezen pri obeh) ,sem edinka. In tako ugotavljam, da nimam koga povabiti na zabavo. Najbolje da gremo z družino na dobro kosilo, midva z možem pa na lepo potovanje. Vi organizirate zabavo?
kakšna super zanimiva zgodba
mesec pred praznovanjem začnete razmišljat koga povabit, hahahaha
Ne razumem, v čem je problem, če začne o povabljenih razmišljati en mesec prej. Prezgodaj, prepozno? Saj verjetno ni razmišljala o vabilu angleškem kralju ali pa rezervaciji cele dvorane.
”Nato ko je PREVEČ v pogovoru, prekinejo klic, brez razlage, samo moram iti.” – plot twist, morda se pa oni ob tebi počutijo, da si en tak energetski vampirček, da obremeniš z jamranjem?
Vsi imamo slabe dni. Sam eni rečemo… ”p…. dons sem res čist z…eban. ” Drugi pa dve uri razlagajo kolk so u bedu in kako je vse sam še slabš in nkol ni blo slabš k zdej… Takim/tam tudi jaz rečem, da se mi mudi / da sem glih na poti / da XYZ… da prekinem dotok tega balasta.
Pa sej bi še šlo, če bi bili dobri prijatelji. ampak do tja ne pridemo. Mislim, pokličem te po pol leta in padem v dežurnega spovednika. Tko na suho. Brez lubrikanta. You get the point?
Toliko o odnosnem vidiku oz. tvoji dinamiki v interakciji z drugimi.
Abraham in fešta ni tolk bistvena. Kaj boš naredila s prej opisanim pa mogoče je.
Bodoča abrahamovka
jaz t ibom sedaj probal pojasnit tvoje življenje. ker če ti jaz sedaj ne, ne boš nikoli nič vedela in boš do smrti tavala v temi. kar si napisala je čisti dokaz. fsi znaki, so izpoljeni. popolnoma vsi. ti si posesivna, egoistična, razvajena oseba. ker je tipično za edince in dinke. naprej. takoj v začetku se psotaviš v položaj žrtve. spet izjaja iz tega da si edinka iz tega problema in dejstva, da nisi v življenju popolnoma nič dosegla sama. edino kaj si je neka izborazba, očitno ničvredna. v začetku tudi omenjaš, da imaš samo partnerja, kerega lahko povabiš kam. kot v smislu, da si ti želiš, nekaj drugega sedaj. kar pa tudi je res. ti si ne želiš več imeti moža. ti si želiš, nekaj drugega. neko spremembo. ti ib sedaj rada bila stara 18. na potovanje z možem ti je dolgi čas. ni ti več. ampak ne zaradi njega, ampak zardi tebe. in ljudje okoli tebe so hitro skontali kakšna prasica si. da si posesivna, zahrbtna, da se tako postaviš v položaj žrtve in so pač morali sebe zaščititi in so se. tako ,da pač niso ponudili prijateljstva. zakaj bi?? tebi? če ne ceniš ljudi?! pa jaz sem menjena da je lahko kdaj samo 1 pameten in 100 fukenenih. ampak ti, sedaj nisi ta primer. t isi primer, kjer se nihče ni odločil za tvoje prijateljstvo. verjetno ker si poseisvna, ukazovalna, lena,entatled, malo narsic. ti nisi sposobna biti prijatelj. ti ne veš kaj to pomeni. kot nisi sposobna biti žena. ker neveš kaj je tvoja vloga. ti nisi nič enakovredna tvojemu možu. ti si njemu podrejena. ti tega ne razumeš. ker si mogoče ćživela samo z mamico ali pa obema pa je bil ati bolj tak pezde. ni bil alfa samec. je mamica nosila hlače. in to ljudje opazijo. ti nisi niti z eno besedo, povedala, da je mogoče tvoja krivda. da mogoče ti nisi uredu. da ti kaj ne delaš uredu? pri tebi v glavi sploh en obstaja, možnost, da ti neki en delaš uredu. jaz ti pa povem kaj je. če bi to tvoj mož čital, bi se ločil. fsak normalen moški, bi se ločil od tebe. tako pisanje, to je NO GO. dokaz za fse je tudi to da si neka delavka, sodelavka. torej niti tu nisi uspela z svojim egoizmom, dosečt nek vodilni položaj. ostala si kjer si. pol že nisi tak super puper a ne??
vidiš ti bom dal primer, kako bi se tvoj post popolnoma drugače čital. kot bi se moral.
1. z možem razmišljama kam bi šla za mojih 50 let. stara sem že pol stoletja. nimam nekih prijatlejic, niti on nima neke družbe, večina časa sva seveda skušpaj in družina. ne veva kam it. rada pa bi nekam šla. mož je predlagal xx ,p xx pa xx. ugotavljama da nimava nobenih prijatlov za povabit.
2.
magari tako. fsaj tako. sva z možem željna malo spremeba. oba bi še rada kaj pofukala. jaz še najraje, kaj mladega, mogoče njo. pa vse ostalo od prej pa to dodat.
to bi se čulo iskreno. to bi bila resnica. ne pa tvoje nafukavanje. ti preveč lažeš.
prijatelje je težko dobit. na stara let sploh. prijaletje moraš dobit ko si mulc. takrat si ti bila pač edinka, razvajenka. in sedaj tebe daje faza kurbanja, žuriranja, pitja alkohola, zabave, sexa brez omejitev. tebi je v resnici popolnoma vseeno za moža tvojga. raje povej po resnici. ti bi v bistvu morala, rečt možu, če greta swing. ti bi v bistvu rabila moškega terapevta. sam ne za sex. ampak terpaijo.
tebi je tvoj mož, prisila. ko drugega ni. ti bi tvojega moža, takoj menjala za 2 meseca fukanja in pitja.
vidiš zato nimaš prijateljev. ker si lažniva zahrbtna egoistična posesivna narcis prasica.
to je resnica. in napisal bi ti samo ,da si prasica. ampak en bi nič razumela.
sedaj razumeš. kaj je narobe. POPRAVI, preden te mož zamenja. ker ko te bo pustil, in e bo ta tvoj psot čital te bo ziher. in enkrat boš nebrzdano izjavila nekje neki in ga prizadela in bo rekel, ločitev od te prasice smrdljive. in on bo našel novo. brez skrbi. ti pa razen pijandure ki si bo spraznil jajca gnila v tvojo pohcano pol stoletja staro pizdo, nič druzga.
raje se začni obnašat. spoštljivo do moža. raje!! ker ko te bo imel dovolj, pol boš nafukala. zapomni si moje besede. PRASICA
Anonimno 3469, 16.09.2025 ob 21:09
Bodoča abrahamovka
jaz t ibom sedaj probal pojasnit tvoje življenje. ker če ti jaz sedaj ne, ne boš nikoli nič vedela in boš do smrti tavala v temi. kar si napisala je čisti dokaz. fsi znaki, so izpoljeni. popolnoma vsi. ti si posesivna, egoistična, razvajena oseba. ker je tipično za edince in dinke. naprej. takoj v začetku se psotaviš v položaj žrtve. spet izjaja iz tega da si edinka iz tega problema in dejstva, da nisi v življenju popolnoma nič dosegla sama. edino kaj si je neka izborazba, očitno ničvredna. v začetku tudi omenjaš, da imaš samo partnerja, kerega lahko povabiš kam. kot v smislu, da si ti želiš, nekaj drugega sedaj. kar pa tudi je res. ti si ne želiš več imeti moža. ti si želiš, nekaj drugega. neko spremembo. ti ib sedaj rada bila stara 18. na potovanje z možem ti je dolgi čas. ni ti več. ampak ne zaradi njega, ampak zardi tebe. in ljudje okoli tebe so hitro skontali kakšna prasica si. da si posesivna, zahrbtna, da se tako postaviš v položaj žrtve in so pač morali sebe zaščititi in so se. tako ,da pač niso ponudili prijateljstva. zakaj bi?? tebi? če ne ceniš ljudi?! pa jaz sem menjena da je lahko kdaj samo 1 pameten in 100 fukenenih. ampak ti, sedaj nisi ta primer. t isi primer, kjer se nihče ni odločil za tvoje prijateljstvo. verjetno ker si poseisvna, ukazovalna, lena,entatled, malo narsic. ti nisi sposobna biti prijatelj. ti ne veš kaj to pomeni. kot nisi sposobna biti žena. ker neveš kaj je tvoja vloga. ti nisi nič enakovredna tvojemu možu. ti si njemu podrejena. ti tega ne razumeš. ker si mogoče ćživela samo z mamico ali pa obema pa je bil ati bolj tak pezde. ni bil alfa samec. je mamica nosila hlače. in to ljudje opazijo. ti nisi niti z eno besedo, povedala, da je mogoče tvoja krivda. da mogoče ti nisi uredu. da ti kaj ne delaš uredu? pri tebi v glavi sploh en obstaja, možnost, da ti neki en delaš uredu. jaz ti pa povem kaj je. če bi to tvoj mož čital, bi se ločil. fsak normalen moški, bi se ločil od tebe. tako pisanje, to je NO GO. dokaz za fse je tudi to da si neka delavka, sodelavka. torej niti tu nisi uspela z svojim egoizmom, dosečt nek vodilni položaj. ostala si kjer si. pol že nisi tak super puper a ne??
vidiš ti bom dal primer, kako bi se tvoj post popolnoma drugače čital. kot bi se moral.
1. z možem razmišljama kam bi šla za mojih 50 let. stara sem že pol stoletja. nimam nekih prijatlejic, niti on nima neke družbe, večina časa sva seveda skušpaj in družina. ne veva kam it. rada pa bi nekam šla. mož je predlagal xx ,p xx pa xx. ugotavljama da nimava nobenih prijatlov za povabit.
2.
magari tako. fsaj tako. sva z možem željna malo spremeba. oba bi še rada kaj pofukala. jaz še najraje, kaj mladega, mogoče njo. pa vse ostalo od prej pa to dodat.
to bi se čulo iskreno. to bi bila resnica. ne pa tvoje nafukavanje. ti preveč lažeš.
prijatelje je težko dobit. na stara let sploh. prijaletje moraš dobit ko si mulc. takrat si ti bila pač edinka, razvajenka. in sedaj tebe daje faza kurbanja, žuriranja, pitja alkohola, zabave, sexa brez omejitev. tebi je v resnici popolnoma vseeno za moža tvojga. raje povej po resnici. ti bi v bistvu morala, rečt možu, če greta swing. ti bi v bistvu rabila moškega terapevta. sam ne za sex. ampak terpaijo.
tebi je tvoj mož, prisila. ko drugega ni. ti bi tvojega moža, takoj menjala za 2 meseca fukanja in pitja.
vidiš zato nimaš prijateljev. ker si lažniva zahrbtna egoistična posesivna narcis prasica.
to je resnica. in napisal bi ti samo ,da si prasica. ampak en bi nič razumela.
sedaj razumeš. kaj je narobe. POPRAVI, preden te mož zamenja. ker ko te bo pustil, in e bo ta tvoj psot čital te bo ziher. in enkrat boš nebrzdano izjavila nekje neki in ga prizadela in bo rekel, ločitev od te prasice smrdljive. in on bo našel novo. brez skrbi. ti pa razen pijandure ki si bo spraznil jajca gnila v tvojo pohcano pol stoletja staro pizdo, nič druzga.
raje se začni obnašat. spoštljivo do moža. raje!! ker ko te bo imel dovolj, pol boš nafukala. zapomni si moje besede. PRASICA
wtf?
Avtorici pa vse najboljse za rojstni dan. Vsak po svoje, jaz sem tudi taka:-)
stormy664, 16.09.2025 ob 20:27
”Nato ko je PREVEČ v pogovoru, prekinejo klic, brez razlage, samo moram iti.” – plot twist, morda se pa oni ob tebi počutijo, da si en tak energetski vampirček, da obremeniš z jamranjem?
Vsi imamo slabe dni. Sam eni rečemo… ”p…. dons sem res čist z…eban. ” Drugi pa dve uri razlagajo kolk so u bedu in kako je vse sam še slabš in nkol ni blo slabš k zdej… Takim/tam tudi jaz rečem, da se mi mudi / da sem glih na poti / da XYZ… da prekinem dotok tega balasta.
Pa sej bi še šlo, če bi bili dobri prijatelji. ampak do tja ne pridemo. Mislim, pokličem te po pol leta in padem v dežurnega spovednika. Tko na suho. Brez lubrikanta. You get the point?
Toliko o odnosnem vidiku oz. tvoji dinamiki v interakciji z drugimi.
Abraham in fešta ni tolk bistvena. Kaj boš naredila s prej opisanim pa mogoče je.
S to dotično osebo nočem imeti opravka. Preveč ji je , prekine, nato klice čez dva meseca da spet pofirbca. Jaz jo že zelo dolgo ne klicem več, sedaj pa zadnjih par let sploh ne dvigujem več. Ona pa se kar klice. Očitno sem zelo zanimiva. Po vsakem pogovoru sem bila slabe volje, zato sem ugotovila da je bolje da midve nimava več stikov. Lahko sem zanjo isto energetski vampir, zato je bolje da nimava stikov. Se strinjaš? Nisva za skupaj, škoda je imeti odnose z ljudmi, s katerimi se ne čutiš. Moram te pa nekaj vprašati, zakaj poskušate iz slabega odnosa potegniti nek zaključek? To je isto kot bi partnerja ki nista za skupaj, silili v vezo. Ne gre , pika amen. Ne rečem da sem svetnica, ona mi ni všeč, zato sem z njo prekinila. Če je to tak prekršek pa naj bo. Jaz želim ob ljudeh čutiti prijetno energijo, da se dobro počutim, včasih mi trgovka v Sparu da več kot tista firbčna babnica, ki kliče samo da snofa za novicami . In verjetno potem v svoji zdolgočasenosti cel mesec premleva . Ni šans za tak odnos.
Dfb, 16.09.2025 ob 22:15
Za 3469
Zakaj tako pišeš? Ženska ni pisala o varanju, ampak da se najbolj povezano počuti z partnerjem. Kar je izredno lepo. In ti jo ozmerjaš? Si res tako zavisten do parov ki so trdni v povezavi? Ne morem verjeti kakšne pišeš, sram te je lahko
To budalo prebereš enkrat in ga nato ignoriraš, saj vidiš, da gre za defektno skropucalo, ki je plod incesta, pa še totalno zapito. Še lastna mati ga ni marala in se je sramovala, kakšen stvor je spravila na svet, zato patološko sovraži vse ženske. Tip je v reali nevaren.
Zakaj le, 16.09.2025 ob 19:25
Ne razumem, v čem je problem, če začne o povabljenih razmišljati en mesec prej. Prezgodaj, prepozno? Saj verjetno ni razmišljala o vabilu angleškem kralju ali pa rezervaciji cele dvorane.
Seveda ne razumeš, če še nikoli nisi nič organizirala ali bila povabljena.
Vse teme odpira en sam primerek (težko mu rečem oseba) in tudi sam sebi piše komentarje.
Vi ostali veleumi pa mu sledite in sočustvujete. hahahaha
Anonimno 6421, 17.09.2025 ob 13:04
Seveda ne razumeš, če še nikoli nisi nič organizirala ali bila povabljena.
Vse teme odpira en sam primerek (težko mu rečem oseba) in tudi sam sebi piše komentarje.
Vi ostali veleumi pa mu sledite in sočustvujete. hahahaha
Ne, res nimam navade organizirati velikih fešt. Tistih nekaj, ki jih povabim na kosilo ali večerjo brez vseh ceremonij, pa se zmenimo kakšen teden prej in uskladimo termine. Še nikoli ni bil problem z rezervacijo mize. Če kaj večjega organizirajo drugi, se izognem, če se le da. K sreči je tega v mojem okolju zelo malo, sploh kakšnih klasičnih abrahamov z vso pripadajočo folkloro. Se pa z darilom oglasim kdaj kasneje.
Nima smisla, 16.09.2025 ob 23:59
To budalo prebereš enkrat in ga nato ignoriraš, saj vidiš, da gre za defektno skropucalo, ki je plod incesta, pa še totalno zapito. Še lastna mati ga ni marala in se je sramovala, kakšen stvor je spravila na svet, zato patološko sovraži vse ženske. Tip je v reali nevaren.
3469 je res nevaren človek. Zakaj je tako ponorel in kaj je napisal o avtorici? Bolnik. Kaj ga je zmotilo? To da je poročena s človekom, s katerim se očitno ima rada in s katerim sta povezana. Zakaj bi jo mož moral zapustiti, če se razumeta. A ta tepec res misli da ljudje ne cenimo dobrega čustvenega razmerja, da si moški pri 50+ želi eno mlado deklico. Moški si bolj kot ženske zelijo prijetni topel dom. Ker je 3469 večno samski, najbolj ponori na take zapise, ker ga spomnijo na to kaj nima . Nima človeka s katerim bi se pogovarjal, nima nikogar, ždi v gostilni in se naslaja nad kelnarcami, sprazni se v prostitutko in na roke doma.
Forum je zaprt za komentiranje.