Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nima smisla

Nima smisla

strinjam se z odvzemom volilne pravice, volilna pravica je 12 urni odmerek heroina odmerjen na 4 leta da se zadosti redu radi reda, tega ne potrebujem, razpolaganje z premoženjem? nevarno govorjenje za neoliberalca kot se predstavljaš, da ne nosiš narobe obrnjen rdeči plašč? pravica do teptanja zemlje mi je dana od Boga, je ne rabim sam jemati….luzer sem pa tu, verjetno bom tudi tam))

X6, nekam presuvereno predstavljaš vero, ki zajema le zelo majhen košček človeštva, kot edino pravo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

strinjam se z odvzemom volilne pravice, volilna pravica je 12 urni odmerek heroina odmerjen na 4 leta da se zadosti redu radi reda, tega ne potrebujem, razpolaganje z premoženjem? nevarno govorjenje za neoliberalca kot se predstavljaš, da ne nosiš narobe obrnjen rdeči plašč? pravica do teptanja zemlje mi je dana od Boga, je ne rabim sam jemati….luzer sem pa tu, verjetno bom tudi tam))[/quote]
pikec – mene so partijci 2x vrgli ven — pa nikoli nisem bil notri.
so mi pa partiski prasci uničili prednike (in potem sami stradali) – in sem tradicionalist, konzervativec … in ja … otrokom tvoje babe bi priznal, da si ti oče, če jih lahko preživljaš. Comprende … ali naj te napotim na skopljenje.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

strinjam se z odvzemom volilne pravice, volilna pravica je 12 urni odmerek heroina odmerjen na 4 leta da se zadosti redu radi reda, tega ne potrebujem, razpolaganje z premoženjem? nevarno govorjenje za neoliberalca kot se predstavljaš, da ne nosiš narobe obrnjen rdeči plašč? pravica do teptanja zemlje mi je dana od Boga, je ne rabim sam jemati….luzer sem pa tu, verjetno bom tudi tam))[/quote]
pikec – mene so partijci 2x vrgli ven — pa nikoli nisem bil notri.
so mi pa partiski prasci uničili prednike (in potem sami stradali) – in sem tradicionalist, konzervativec … in ja … otrokom tvoje babe bi priznal, da si ti oče, če jih lahko preživljaš. Comprende … ali naj te napotim na skopljenje.[/quote]
zdaj si začel zahajati že v metafizične vode, vrgli so te ven, pa spoh nisi bil noter,…podoben si cementu na zatožni klopi po velikem Titograjskem potresu ki se je v svojem zagovoru na zatožni klopi branil z besedami, če me niste prej mešali zraven, me ne rabite tudi zdaj…ali pa, kar je še najbolj verjetno, ker si bolj omejene sorte ( izhajam iz tega, da začneš uporabljati obscene floskule ko ti zmanjka kaj pametnega povedat), za normalne je bilo zadosti da so jih 1x postavili pred vrata, ti pa očitno nisi razumel pa so te morali 2x da je zaleglo…glede ostalega pa, si tradicionalist ja, za žalitve vedno in znova uporabljaš enake prežvečene nebuloze, v veselji bi mi bilo ko bi ti znal uporabljati in razumeti ironijo, sarkazem, tako pa, …ubogi, in nerazumljeni nmw…
ps.
zaupaj mi, katera je tebe skopila da vedno znova tako cviliš? zanima me zgolj iz firbca, pa še 100 evrov bi ji poslal, za dobro delo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close