Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nima smisla

Nima smisla

razpredat o tem kaj imate preveč, ženske kakšno kilo, tudi moški niso verjetno kakšne izjeme, preveč ste pametni, preveč srečni, preveč imate vsega, preveč dobrin,…recesija pa vlada v razumevanju, v sprejemanju, manjka vam krotkosti, blagosti, dobrote, sočustovanja do ubogih, verjetno ste vsi uspeli kot posamezniki, večina pa vas je padla kot Človek…manjka vam Molitve in Vere ter zavedanja, da ste vsi del nečesa večjega, ….ampak kot vedno Upanje je na dosegu roke..le Verjeti je potrebno..

Ojej, še en vernik.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Se takšna prepričanja lahko širijo po čvekih??

X6, raje glej hokej, čeprav so naši nikakvi oz zmoli zanje par očenašev 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

si mnenja da intelektualci niste dojemljivi za nova prepričanja?
poglej, naši se trudijo, verjame da dajejo najboljše kar premorejeo…to mi zadostuje….poleg prvega vedno obstaja tudi zadnje mesto ki je enako pomembno kot prvo…

Če se (teoretično) pomerijo povsem enako močne reprezentance, bo še vedno ena ekipa 1. in ena zadnja. Kdo je boljši, če so vsi enako dobri? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zadnje mesto je enako pomembno kot prvo? Prepričaj v to razmišljanje igralce, trenerje, navijače, sponzorje, hokejsko zvezo in preostalo javnost? Bo šlo?

Mene niso prepričali, da so dali najboljše od sebe, daleč od tega.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zadnje mesto je enako pomembno kot prvo? Prepričaj v to razmišljanje igralce, trenerje, navijače, sponzorje, hokejsko zvezo in preostalo javnost? Bo šlo?

Mene niso prepričali, da so dali najboljše od sebe, daleč od tega.[/quote]
ko si zadnji lahko greš samo navzgor, ko si prvi , je edina pot navzdol….

Mene niso prepričali, da so dali najboljše od sebe, daleč od tega.[/quote]
ko si zadnji lahko greš samo navzgor, ko si prvi , je edina pot navzdol….[/quote]

Ta nauk “samotrpinčenja” ti prodajaj svojim faranom 😛

ko si zadnji lahko greš samo navzgor, ko si prvi , je edina pot navzdol….[/quote]

Ta nauk “samotrpinčenja” ti prodajaj svojim faranom :P[/quote]
bodi realna , da so prilezli do skupine A je za slovenski hokej enako kot je za Čehe 1. mesto, poznati svoje možnosti in vsaj poskušati jih preseči je odlika Človeka in naši hokejisti so to opravili z odliko….
je tako draga faranka?:)

in potem mene “obsojajo” kot asocialnega, ker se strinjam s poboji, samomori, nuklearnimi nasrečami, škodo od hurikanov, tajfunov …

ta driperaj mentalno uničuje samega sebe in ves internet

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ta nauk “samotrpinčenja” ti prodajaj svojim faranom :P[/quote]
bodi realna , da so prilezli do skupine A je za slovenski hokej enako kot je za Čehe 1. mesto, poznati svoje možnosti in vsaj poskušati jih preseči je odlika Človeka in naši hokejisti so to opravili z odliko….
je tako draga faranka?:)[/quote]

Kakšno odliko? Pa kaj – tebi je slabo? Se ti je omračil um? Ti bijejo zadnje ure na Zemlji ali kaj?

najbolje se mi pa zdi, da b vseh pogromih nad pijanci, alkoholom …. ti ostanejo živi.
trezni pa ne

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

da doživim da Slovenci postanejo svetovni prvaki v hokeju pa lahko mirno umrem…ko zadnja ura mi odbije:)

žal – mišn imposibl … ampak na srečo šport ni naravna zakonitost.
že od rojstva smrdiš po cipresah … in to je tvoja usoda

Nihče ne zahteva, da postanejo prvaki, toda ni pa potrebno na vsaki tekmi SP-ja popušiti :/

ciprese mi delujejo morbidno na pokopališčih, morali bi jih prepovedati…drugače pa, imam predlog, ne moj, od Menarta, ampak se mi zdi da se boš strinjal….
” pri nas je takšno leglo
zajedalskih duš
da za državni grb
predlagam
uš”
podpiraš, poleg prepovedi cipres na britofu?)

Nihče ne zahteva, da postanejo prvaki, toda ni pa potrebno na vsaki tekmi SP-ja popušiti :/[/quote]
in v čem je potem smisel svetovnega prvenstva v elitni skupini če nimajo volje postati svetovni prvaki? ))
pa dobro no, še vedno lahk Švede nabijejo, iz inata))

Nihče ne zahteva, da postanejo prvaki, toda ni pa potrebno na vsaki tekmi SP-ja popušiti :/[/quote]
in v čem je potem smisel svetovnega prvenstva v elitni skupini če nimajo volje postati svetovni prvaki? ))
pa dobro no, še vedno lahk Švede nabijejo, iz inata))[/quote]

Da ostanejo v eliti. Vsaj na to je večina ljudi, ki spremljajo hokej računala.

bolje je biti dobro mrtev kot slabo živ.
večina čaka vse življenje do tega, da jim je dobro.

[/quote]
To je ta športni duh.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

osebkom, ki navijajo za luzerje, živijo od pričakovanja čudežev … je treba odvzeti volilno pravico, opravilnost, razpolaganje s premoženjem … .
pravico do teptanja zemlje pa naj si vzamejo sami.

Pri tebi tudi vsi moški popušijo. Pa jim je tega treba? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam s tem, kar dandanes manjka tej družbi.
Seveda pa molitev in vera ne bo dovolj. Potrebna so dejanja.

Pri tebi tudi vsi moški popušijo. Pa jim je tega treba? :))[/quote]

Hm, verjetno ne, toda nisem se sposobna na nobenega navezati, zaljubiti itd, veliko je na tem oz kar želim reči, da noben ni popušil zaradi sebe, le zaradi mene. Zakaj je temu tako, že več let iščem odgovore, pravzaprav rešitev/zdravilo; ravno zato pa ne iščem in se ne spuščam v nič ker vem, da se ne bo dobro končalo (zanj).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close