Nima smisla
razpredat o tem kaj imate preveč, ženske kakšno kilo, tudi moški niso verjetno kakšne izjeme, preveč ste pametni, preveč srečni, preveč imate vsega, preveč dobrin,…recesija pa vlada v razumevanju, v sprejemanju, manjka vam krotkosti, blagosti, dobrote, sočustovanja do ubogih, verjetno ste vsi uspeli kot posamezniki, večina pa vas je padla kot Človek…manjka vam Molitve in Vere ter zavedanja, da ste vsi del nečesa večjega, ….ampak kot vedno Upanje je na dosegu roke..le Verjeti je potrebno..
Če se (teoretično) pomerijo povsem enako močne reprezentance, bo še vedno ena ekipa 1. in ena zadnja. Kdo je boljši, če so vsi enako dobri? 😉
Zadnje mesto je enako pomembno kot prvo? Prepričaj v to razmišljanje igralce, trenerje, navijače, sponzorje, hokejsko zvezo in preostalo javnost? Bo šlo?
Mene niso prepričali, da so dali najboljše od sebe, daleč od tega.
Zadnje mesto je enako pomembno kot prvo? Prepričaj v to razmišljanje igralce, trenerje, navijače, sponzorje, hokejsko zvezo in preostalo javnost? Bo šlo?
Mene niso prepričali, da so dali najboljše od sebe, daleč od tega.[/quote]
ko si zadnji lahko greš samo navzgor, ko si prvi , je edina pot navzdol….
Mene niso prepričali, da so dali najboljše od sebe, daleč od tega.[/quote]
ko si zadnji lahko greš samo navzgor, ko si prvi , je edina pot navzdol….[/quote]
Ta nauk “samotrpinčenja” ti prodajaj svojim faranom 😛
ko si zadnji lahko greš samo navzgor, ko si prvi , je edina pot navzdol….[/quote]
Ta nauk “samotrpinčenja” ti prodajaj svojim faranom :P[/quote]
bodi realna , da so prilezli do skupine A je za slovenski hokej enako kot je za Čehe 1. mesto, poznati svoje možnosti in vsaj poskušati jih preseči je odlika Človeka in naši hokejisti so to opravili z odliko….
je tako draga faranka?:)
in potem mene “obsojajo” kot asocialnega, ker se strinjam s poboji, samomori, nuklearnimi nasrečami, škodo od hurikanov, tajfunov …
ta driperaj mentalno uničuje samega sebe in ves internet
Ta nauk “samotrpinčenja” ti prodajaj svojim faranom :P[/quote]
bodi realna , da so prilezli do skupine A je za slovenski hokej enako kot je za Čehe 1. mesto, poznati svoje možnosti in vsaj poskušati jih preseči je odlika Človeka in naši hokejisti so to opravili z odliko….
je tako draga faranka?:)[/quote]
Kakšno odliko? Pa kaj – tebi je slabo? Se ti je omračil um? Ti bijejo zadnje ure na Zemlji ali kaj?
Nihče ne zahteva, da postanejo prvaki, toda ni pa potrebno na vsaki tekmi SP-ja popušiti :/[/quote]
in v čem je potem smisel svetovnega prvenstva v elitni skupini če nimajo volje postati svetovni prvaki? ))
pa dobro no, še vedno lahk Švede nabijejo, iz inata))[/quote]
Da ostanejo v eliti. Vsaj na to je večina ljudi, ki spremljajo hokej računala.
osebkom, ki navijajo za luzerje, živijo od pričakovanja čudežev … je treba odvzeti volilno pravico, opravilnost, razpolaganje s premoženjem … .
pravico do teptanja zemlje pa naj si vzamejo sami.
Nihče ne zahteva, da postanejo prvaki, toda ni pa potrebno na vsaki tekmi SP-ja popušiti :/[/quote]
Pri tebi tudi vsi moški popušijo. Pa jim je tega treba? :))
Pri tebi tudi vsi moški popušijo. Pa jim je tega treba? :))[/quote]
Hm, verjetno ne, toda nisem se sposobna na nobenega navezati, zaljubiti itd, veliko je na tem oz kar želim reči, da noben ni popušil zaradi sebe, le zaradi mene. Zakaj je temu tako, že več let iščem odgovore, pravzaprav rešitev/zdravilo; ravno zato pa ne iščem in se ne spuščam v nič ker vem, da se ne bo dobro končalo (zanj).
Forum je zaprt za komentiranje.